Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(bjaurybe @ 2006 11 21, 17:54)
jau dabar plaukai piestu stojasi...lygiai po savaitės jaučiu ir mane pravarys
fear.gif

Nenusiteik šitaip, ko bijosi, tą ir gausi.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 21, 16:33)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  neislaikiau!!!
dabar tik gruodzio 4 diena eisiu  verysad.gif

puikiai suprantu ka tai reiškia, pati trečią kartą ketvirtad. laikysiu doh.gif Nenusimink, pagalvok kaip bus gera kai išlaikysi laugh.gif Aš bent jau taip save guodžiu Sėkmės 4u.gif Papasakok kas nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 21, 15:36)
kur nepasisekė - aikštelėj?
nepergyvenk, mano brolis laikė jau 2 kartus - pirmą kartą susimovė jau gatvėj, kai mikris užkišo, o antrą - aikštelėj dry.gif Bet nenusimena ax.gif Penktadienį eis trečią kartą laikyti...

viskas bus OK, pamatysi, laikysiu kumštukus už tave 4u.gif  wub.gif

Aciu, aciu smile.gif , net lengviau pasidare, kad tiek palaikanciu ax.gif
Aikstelej siaip ne taip pataikiau fool.gif, kazkaip ten man daug sunkiau g.gif
Nepasiseke, kur ivaziavimas i zieda is vienpusio kelio, stovejau pirmoj juostoj ir turejau tiesiai vaziuoti link regitros, bet kazkodel ivaziavau i zieda fool.gif fool.gif fool.gif ( o i zieda galima tik is antros juostos), o kodel taip padariau, net neklauskit frusty.gif , pati nezinau
Norejau, kaip geriau, vadinasi....... cray.gif
Dar karta aciu uz palinkejimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 21, 15:41)
Nepergyvenk. Jeigu jau aš dar viliuosi išmokti ir išlaikyti, tai tau vienas juokas. Sėkmės. thumbup.gif

Gal tu ir teisi smile.gif . Aciu 4u.gif
O kada tu zadi dabar laikyt? Ir kokios buvo tavo klaidos?
Papildyta:
QUOTE(vetuke @ 2006 11 21, 16:39)
puikiai suprantu ka tai reiškia, pati trečią kartą ketvirtad. laikysiu  doh.gif Nenusimink, pagalvok kaip bus gera kai išlaikysi  laugh.gif Aš bent jau taip save guodžiu Sėkmės  4u.gif Papasakok kas nepavyko

Sekmes tau!!!
As tai dar negaliu atsigauti verysad.gif , paciai pries save geda fool.gif (jeigu suprasit ta jausma), kad galejau tokia klaida padaryti
Jauciu, tuoj eisiu i parduotuve alaus pirkti blush2.gif , gal biski linksmiau bus smile.gif
Bet nieko, reikia tiketis ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai tu jau egzo pabaigoj grįždama į aikštelę suklydai, ar taip supratau? unsure.gif
jei taip, tai egzą beveik išlaikei, kitąkart būtinai pavyks - tikėk tuo wub.gif
o dabar atsipalaidavimui įkalk alučio mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Zanetux,2006 11 21, 21:33]
tai tu jau egzo pabaigoj grįždama į aikštelę suklydai, ar taip supratau? unsure.gif
[/quote
drinks_cheers.gif alc.gif
Papildyta:
O tas žiedas tai kur prie veterinarkės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 21, 20:33)

Taip, manau kad egzas jau buvo i pabaiga, nebent, dar leptu kur nors pasukti (pvz. prie sankryzos su STOP zenklais). Buvo dar pora klaideliu, bet sita jau kritine doh.gif
Matai, kadangi nezinau, kodel dabar taip padariau, tai gal ir sekanti karta protas susisuks ne i ta puse biggrin.gif
Bet reikia tiketi, gerai tu sakai drinks_cheers.gif
O tu kada laikysi?
Papildyta:
[quote=vetuke,2006 11 21, 20:57]
[quote=Zanetux,2006 11 21, 21:33]
[/quote
drinks_cheers.gif alc.gif
Papildyta:
O tas žiedas tai kur prie veterinarkės? ax.gif
[/quote]

Vilijampoles ziedas
Atsakyti
O ką galite pasakyti apie mokyklą "Gineida"? Ką tik užsirašiau ten, bet dar abejonės kankina. Ir kokius instruktorius iš ten parekomenduotumėt? Būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 21, 16:33)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  neislaikiau!!!
dabar tik gruodzio 4 diena eisiu  verysad.gif

Labukas. Na,tai kur suklydai?Nepergyvenk labai,reiskia dar trupuciuka kazko truksta g.gif Dar pora papildomu vaziavimu ir tikrai bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2006 11 22, 17:37)
O ką galite pasakyti apie mokyklą "Gineida"? Ką tik užsirašiau ten, bet dar abejonės kankina. Ir kokius instruktorius iš ten parekomenduotumėt? Būčiau labai dėkinga  aciuks.gif

Apie Gineidą galiu dar kartą pasakyt arba gerai arba labai gerai thumbup.gif
Aišku, kitur nesimokiau, tai negaliu lygint jau taip visai kompetentingai blush2.gif Bet iš kitų atsiliepimų sprendžiu, kad taip gerai, kaip Gineidoj, yra tik Kaune Zebre thumbup.gif
Aš mokiaus pas instruktorių Lauryną - jis tikrai yra toks auksas, kaip apie jį ir pasakoja. Važinėja nuo Lietuvos kinoteatro, tai gal Tau ta vieta nepatogi ax.gif Eilės pas jį šiaip ilgesnės nei mėnuo (na, daug kur dabar taip doh.gif ), bet tikrai verta. Kiti instruktoriai iš atsiliepimų irgi visai neblogi..
Dar apsispręsk, su kokia mašina norėtum mokytis...
Šiaip tarkis su instruktorium kuo greičiau, kai tik medicinkę praeisi, iškart skambink ir tarkis mirksiukas.gif
Beje, kuriam Tu filiale ir ar teoriją irgi lankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 22 lapkričio 2006 - 19:25
Vau,ne viska perskaiciau,tai tas mano komentaras ne i tema...Nieko,sekantis kartas bus sekmingas,gal dar ziedus truputi pasimokyk ir viskas bus ok!
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 22, 19:13)
Vau,ne viska perskaiciau,tai tas mano komentaras ne i tema...Nieko,sekantis kartas bus sekmingas,gal dar ziedus truputi pasimokyk ir viskas bus ok!

Taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 11 22, 19:13)
Apie Gineidą galiu dar kartą pasakyt arba gerai arba labai gerai  thumbup.gif
Aišku, kitur nesimokiau, tai negaliu lygint jau taip visai kompetentingai  blush2.gif  Bet iš kitų atsiliepimų sprendžiu, kad taip gerai, kaip Gineidoj, yra tik Kaune Zebre  thumbup.gif
Aš mokiaus pas instruktorių Lauryną - jis tikrai yra toks auksas, kaip apie jį ir pasakoja. Važinėja nuo Lietuvos kinoteatro, tai gal Tau ta vieta nepatogi  ax.gif  Eilės pas jį šiaip ilgesnės nei mėnuo (na, daug kur dabar taip  doh.gif ), bet tikrai verta. Kiti instruktoriai iš atsiliepimų irgi visai neblogi..
Dar apsispręsk, su kokia mašina norėtum mokytis...
Šiaip tarkis su instruktorium kuo greičiau, kai tik medicinkę praeisi, iškart skambink ir tarkis  mirksiukas.gif
Beje, kuriam Tu filiale ir ar teoriją irgi lankai?

Aš dar tik pradėsiu teoriją lankyti nuo lapkričio 28 d. Pylimo g-ėje. Tai man nuo Lietuvos kinoteatro labai thumbup.gif .
Olita, o gal ir koordinatės Lauryno duotum per AŽ? Ir tikrai, labai ačiū už info, vis drąsiau, kai geri atsiliepimai apie mokyklą.
O ką su mašina reikia apsispręsti? Aš apie tai nieko negalvojau blush2.gif , tiksliau nenutuokiu, apie ką galvoti. Paprotinkit, ką?
Atsakyti