Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 15, 12:59)
Jeigu eisite į tą mokyklą, tai tik su VYTU nevažiuokit.

Tam Vytui tikrai reikia i nosi duoti bash.gif
Toks zmogus negali dirbti sito darbo protest.gif , reiketu parasyti skunda!!!
Tu saunuole, kad nuejei kitur, dabar tikrai issilaikysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 16, 01:58)
Tam Vytui tikrai reikia i nosi duoti  bash.gif
Toks zmogus negali dirbti sito darbo  protest.gif , reiketu parasyti skunda!!!
Tu saunuole, kad nuejei kitur, dabar tikrai issilaikysi  drinks_cheers.gif

Aš sakiau mokykloje, bet nelabai ten kas kreipė dėmesį, maždaug mano bėdos, kad bijau. O jis pats mokykloje ojojoj koks mandagus, toks papūtęs plunksnas gaidys, vaiposi prieš mergas ir darbuotojas, dantis rodo... tai kas manim ten tikės.
O paskui jau jis man sugebėjo įteigti, kad esu visiška nevykėlė, ėjau į vairavimus tik todėl, kad pinigai buvo sumokėti, nežinojau, ką vyrui sakyti, gėda buvo.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 00:10)
Ir manau,kad jis teisus biggrin.gif Drauge neislaike is pirmo karto,nes atseit is leto vaziavo,kartais net maziau nei 40 g.gif Egzaminatorius sake tokiu vaziavimu trukdot eisma kitiems.Tai gal kai prastas oras pvz:ziema ir slidu,tai tada neturetu prie to prikibti?

O nebus taip, kad jei dabar važiuojate 40, tai tada išvis 20 (kai slidu)?
Bet kad žiemą būna kiek atlaidesni, ir aš girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 11 16, 14:53)
O nebus taip, kad jei dabar važiuojate 40, tai tada išvis 20 (kai slidu)?
Bet kad žiemą būna kiek atlaidesni, ir aš girdėjau.

na, gatvėj 20 tai kažin ar važiuosi... bet manau, kas žiemą išlaiko, tai vasarą tikrai galės važiuoti drąsiai rolleyes.gif
o va atvirkščiai g.gif
manau sudėtingiau biškiuką...

aišku, kai įpranti, tai išvis jėga būna.

aš noriu teisių smartass.gif

bet reikia biškiuką pinigėlių pasitaupyt... blush2.gif
Atsakyti

Mokykloje, kur aš mokinausi, galima mokėti dalimis ir per banką, tai išeina geriau ir greičiau, nei pirma susitaupyti, o paskui tik registruotis į kursus. Ir direktorė ten labai sukalbama, labai atsižvelgia į kiekvieno situaciją.
Atsakyti
As mokiausi nesenai isikurusioje mokykloje Zirmunuose, toj verslo mokykloj. ADPILIS vadinasi. nusiderejau nerealiai, uz 800Lt viska, ir dar +papildoma viena vaziavima. ten ejom su drauge vien del instruktoriaus ANTANO. nu ten tai zmogus aukso medalio vertas!! nu nuostabus tiesiog. jokio jokio kabliuko jam nesurasi, vien tik pliusai!! Mes abi islaikem pas ji is pirmo sykio, ir teorija desto Adolfas, labai jumoristinis zmogus, daug darbo ir nauju priemoniu turi, naujausios programos, idomu mokytis, ir antpludis pas ji zmoniu konkretus. ir nesistebiu kodel.

man jie faini zmones. vesim jiems po bonke padekai - jau nupirkom, tik laiko ner kada nuvezt. nu tikrai yra uz ka, as nereklamuoju. thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir su Kestučiu važinėju ,mėlynas golfas ARV333
Tikrai labai mielas žmogus ,vairuojant su juo nejauti jokio streso .Paskaitas lankiau pas Liuda Kuliava ,tai ir žmogus turintis stipru jumoro jausma .
Vienu žodžiu man ten mokintis patiko ,dabar tik regitros vargai laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krulka @ 2006 11 17, 18:04)
Aš ir su Kestučiu važinėju ,mėlynas golfas ARV333
Tikrai labai mielas žmogus ,vairuojant su juo nejauti jokio streso .Paskaitas lankiau pas Liuda Kuliava ,tai ir žmogus turintis stipru jumoro jausma .
Vienu žodžiu man ten mokintis patiko ,dabar tik regitros vargai laukia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu, ir man patiko
liko dar vienas vaziavimas (pirmadieni) ir egzas antradieni scare.gif
o tu kada laikysi?
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif neislaikiau!!!
dabar tik gruodzio 4 diena eisiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 21, 15:33)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  neislaikiau!!!
dabar tik gruodzio 4 diena eisiu  verysad.gif

kur nepasisekė - aikštelėj?
nepergyvenk, mano brolis laikė jau 2 kartus - pirmą kartą susimovė jau gatvėj, kai mikris užkišo, o antrą - aikštelėj dry.gif Bet nenusimena ax.gif Penktadienį eis trečią kartą laikyti...

viskas bus OK, pamatysi, laikysiu kumštukus už tave 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 11 21, 17:33)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  neislaikiau!!!
dabar tik gruodzio 4 diena eisiu  verysad.gif

Nepergyvenk. Jeigu jau aš dar viliuosi išmokti ir išlaikyti, tai tau vienas juokas. Sėkmės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 21, 16:41)
Nepergyvenk. Jeigu jau aš dar viliuosi išmokti ir išlaikyti, tai tau vienas juokas. Sėkmės. thumbup.gif

jau dabar plaukai piestu stojasi...lygiai po savaitės jaučiu ir mane pravarys
fear.gif
Atsakyti