Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 12:47)
Nelabai supratau,su kuo i pasimatyma eisi? Kada tau egzas?

su instruktorium pasivažinėjimas bus..egzas mėn gale,atrodo 28 ar 29.... g.gif ...reikia pasitikslint doh.gif
Atsakyti
galiu rekomendoti super instruktoriu thumbup.gif jis toks fainas, nereke ne karto kad ir ka buciau padarius, labai ramus, savo ramumu ir mane uzliedavo, visada labai gerai jauciausi vairuodama thumbup.gif jis dirba "Rigvedoj" vardas Raimondas. jei kam reikia galiu duoti tel nr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 15, 14:07)
galiu rekomendoti super instruktoriu thumbup.gif  jis toks fainas, nereke ne karto kad ir ka buciau padarius, labai ramus, savo ramumu ir mane uzliedavo, visada labai gerai jauciausi vairuodama thumbup.gif  jis dirba "Rigvedoj" vardas Raimondas.  jei kam reikia galiu duoti tel nr ax.gif

Mano supratimu nerėkti tai čia anoks ir nuopelnas, šitaip visi turėtų elgtis. Nesuprantu, kodėl mes kartais džiiaugiamės tuo, kas ir taip priklauso unsure.gif
O kaip mokina, išaiškina kaip, va kas svarbiausia, kaip tavo pažanga po kažkelių važiavimų?
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 11 15, 14:21)
Mano supratimu nerėkti tai čia anoks ir nuopelnas, šitaip visi turėtų elgtis. Nesuprantu, kodėl mes kartais džiiaugiamės tuo, kas ir taip priklauso  unsure.gif
O kaip mokina, išaiškina kaip, va kas svarbiausia, kaip tavo pažanga po kažkelių važiavimų?

tai va, kad siais laikais paklausius kaip instuktoriai rekia ant mokiniu, tai pasirodo , kad tai didziulis nuopelnas smile.gif zinoma , kad priklauso, bet ne visi ta suvokia, kad berekiant galima dar daugiau ismusti is veziu ax.gif

o mokina labai gerai, na negaliu pasakyti, kaip kiti, nes tik su juo vienu vazinejus, bet man jis labai patiko, labai gerai isaiskina viska, po 10k jei reikia, labai supratingas, jei ka ne taip padarydavau (o tokiu atveju buvo nemazai) tai jis stengdavosi, kad as pati suprasciau, ka blogai darau, ir pasako, ka daryti kad butu geriau....

o pazanga tai zinok pati negaliu patiketi. Pirmas mano vaziavimas man kaip per migla, ziauriai visko bijojau, tai jis man kaip ir psicholgas buvo, nuramindavo, kad nebijociau, nes visi nuo to pradeda ir pan... rolleyes.gif antras irgi buvo siaip sau, trecias buvo blogesnis nei pirmasis kartas, bet 4 vairavimas buvo kazkas nesuvokiamo lotuliukas.gif labai gerai vairavau, mane isgainiojo po visus kauno ziedus po 3-4 kartus, ir po to karto labai gerai vazinejau... Tiesa, as nemanau, kad viskas priklauso vien nuo instuktoriaus,nes jei zmogus yra gan zioplas, tai ir pats geriausias instruktorius per 10vairavimu nepades schmoll.gif as emiau dar kelis papildomus vien del aiksteles, nes labai bijojau, kad galiu susimauti, bet viskas thumbup.gif siandien issilaikiau ax.gif
Atsakyti
Su kuriuo instruktorium vazineji?Ar imsi dar papildymu vaziavimu?
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 14:52)
Su kuriuo instruktorium vazineji?Ar imsi dar papildymu vaziavimu?

su Raimondu, as jau issilaikiau, kaip tik siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dažnai skaitau čia pašnekesius, tik dabar išdrįsau pati parašyti. Gėda buvo, nes laikiau nevykėlė save pati.
Mokiausi Rigvedoje, važiuoti teko su instruktoriu Vytu. Ir rėkė, ir durne vadino, ir nieko neišmokė, tik baimių man sukėlė, drėbėdavau prieš kiekvieną važiavimą, o po to dar daugiau. Jis pats pratrūkdavo staugti kaip nenormalus, visko ko klausdavau jis paprasciausiai nesuprasdavo. Egzaminą laikiau jau 4 kartus, visiškas pravalas verysad.gif
Užtat ir nedrįsau pasisakyti. Bet nuėjau dabar kitur, ir atsirado vilties, kad išmoksiu. Bet kolkas nieko daugiau nesigirsiu, nes iškart apie mokymasi vairuoti pagalvojus apsipilu ašaromis.
Tiesa, pakeisti man į kitą instruktorių jo nepavyko, užimti visi labai jau, o ir nelabai ten kam aš ir rūpėjau.
Jeigu eisite į tą mokyklą, tai tik su VYTU nevažiuokit.
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 15, 14:44)
Tiesa, as nemanau, kad viskas priklauso vien nuo instuktoriaus,nes jei zmogus yra gan zioplas, tai ir pats geriausias instruktorius per 10vairavimu nepades schmoll.gif  as emiau dar kelis papildomus vien del aiksteles, nes labai bijojau, kad galiu susimauti, bet viskas thumbup.gif  siandien issilaikiau ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINU 4u.gif

QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 15, 14:59)
Aš dažnai skaitau čia pašnekesius, tik dabar išdrįsau pati parašyti. Gėda buvo, nes laikiau nevykėlė save pati.
Mokiausi Rigvedoje, važiuoti teko su instruktoriu Vytu. Ir rėkė, ir durne vadino, ir nieko neišmokė, tik baimių man sukėlė, drėbėdavau prieš kiekvieną važiavimą, o po to dar daugiau. Jis pats pratrūkdavo staugti kaip nenormalus, visko ko klausdavau jis paprasciausiai nesuprasdavo. Egzaminą laikiau jau 4 kartus, visiškas pravalas    verysad.gif
Užtat ir nedrįsau pasisakyti.

Ir be reikalo nepasiguodei verysad.gif
Linkiu tau nuoširdžiausiai įveikti savo baimes.
O tau kažkas konkrečiai neišeina važiuojanr ar kaip? Kaip sekėsi su teorija, iš kelinto karto ją išlaikei?
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 15, 13:59)

Nu sakes,CHMAS is didziosios raides!!! Otu pasisamdyk kita istruktoriu,is kitos mokyklos.Kainuos 10 litu brangiau,bet bus rezultatai! Ir nesijaudink labai,dar papildomu nusipirksi,pasipraktikuosi ir islaikysi.
Atsakyti
Mergičkos, būkit žmonės, nepasiduokite visokiems rėksniams, a?
Skaičiau mandročkės atsiminimus ir kraupau. Nu tikrai būčiau neleidusi taip su manim elgtis. Nežinau ką, rėkit atgal, duokit į snukį, bet neleiskite savęs durnėm vadinti. Namie tegul sau rėkauja, jei isterikas.
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 11 15, 15:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  SVEIKINU  4u.gif

Ačiū už pagalbą, pasirodo kad man jos dabar labiausiai ir reikia.
Nu ne, dabar kai man kitas instruktorius viską paaiškina, aš viską suprantu. Dar ne viskas išeina iš pirmo karto, bet kad man anas nieko ir neaiškino, tik rėkė, kad viską darau blogai ir esu beviltiška.
Po pirmo papildomo važiavimo apsižliumbiau iš džiaugsmo smile.gif
Bet vistiek dar negaliu iki galo atsipalaiduoti, atrodo, kad man vistiek neišeis.
O teoriją aš iš pirmo karto išlaikiau, tikrai nesu visai durna.

QUOTE(RAMSE @ 2006 11 15, 15:12)
Nu sakes,CHMAS is didziosios raides!!! Otu pasisamdyk kita istruktoriu,is kitos mokyklos.Kainuos 10 litu brangiau,bet bus rezultatai! Ir nesijaudink labai,dar papildomu nusipirksi,pasipraktikuosi ir islaikysi.

Labai tau ačiū. Jau pati pradedu tuo tikėti.
Atsakyti
QUOTE(Mandročkė @ 2006 11 15, 14:59)

blink.gif eiktu sau blink.gif as pati vos Vyto negavau, bet tuo metu jis buvo ziauriai uzimtas, ir aciu Dievuj blink.gif

Tikrai nepasiduok, nenukabink nosies, tu neislaikydavau vien del to, kad tave taip enge, g.gif nusiramink, ir nabijok 4u.gif
Atsakyti