QUOTE(Žydrė @ 2006 11 15, 14:21)
Mano supratimu nerėkti tai čia anoks ir nuopelnas, šitaip visi turėtų elgtis. Nesuprantu, kodėl mes kartais džiiaugiamės tuo, kas ir taip priklauso
O kaip mokina, išaiškina kaip, va kas svarbiausia, kaip tavo pažanga po kažkelių važiavimų?
tai va, kad siais laikais paklausius kaip instuktoriai rekia ant mokiniu, tai pasirodo , kad tai didziulis nuopelnas
zinoma , kad priklauso, bet ne visi ta suvokia, kad berekiant galima dar daugiau ismusti is veziu
o mokina labai gerai, na negaliu pasakyti, kaip kiti, nes tik su juo vienu vazinejus, bet man jis labai patiko, labai gerai isaiskina viska, po 10k jei reikia, labai supratingas, jei ka ne taip padarydavau (o tokiu atveju buvo nemazai) tai jis stengdavosi, kad as pati suprasciau, ka blogai darau, ir pasako, ka daryti kad butu geriau....
o pazanga tai zinok pati negaliu patiketi. Pirmas mano vaziavimas man kaip per migla, ziauriai visko bijojau, tai jis man kaip ir psicholgas buvo, nuramindavo, kad nebijociau, nes visi nuo to pradeda ir pan...
antras irgi buvo siaip sau, trecias buvo blogesnis nei pirmasis kartas, bet 4 vairavimas buvo kazkas nesuvokiamo
labai gerai vairavau, mane isgainiojo po visus kauno ziedus po 3-4 kartus, ir po to karto labai gerai vazinejau... Tiesa, as nemanau, kad viskas priklauso vien nuo instuktoriaus,nes jei zmogus yra gan zioplas, tai ir pats geriausias instruktorius per 10vairavimu nepades
as emiau dar kelis papildomus vien del aiksteles, nes labai bijojau, kad galiu susimauti, bet viskas
siandien issilaikiau