Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos svetainės

QUOTE(bitutes @ 2009 04 02, 00:33)
Sveikutes. Gal ne visai tema, bet kadangi kai kurios rasancios jau turi svetaines, tai gal galesite man pagelbeti. Noriu paprasyti pas jus techninio patarimo. Noriu sukurti asmenine svetaine. Kas butina norint tai padaryti? Butu gerai, kad info butu pritaikytas puslapiai.lt

Tiesa pasakius istorija pas mane tokia:
- uzsisakiau hostinga serveryje puslapiai.lt
- parsisiunciau nemokama sabloniuka ir pritaikiau ji sau
- kaip man atrodo  blush2.gif sukeliau i serveri, bet man svetaines neatidaro schmoll.gif
- bandant rinkti svetaines adresa atsiranda lentele su uzrasu:

Jeigu jūs matote šį užrašą, reiškia jūsų naujoji svetainė sėkmingai veikia. Šis puslapis vadinasi index.html ir yra patalpintas public_html direktorijoje.

Paaiškinimus kaip patalpinti savo svetainės puslapius į Puslapiai.lt serverį rasite dažniausiai užduodamų klausimų puslapyje. Nepamirškite įjungti Passive FTP režimo! 
Niekaip nesuprantu ko dar nepadarau... verysad.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif

Nelabai nusimanau, bet iš bendro išprusimo spėju, kad tame index.html faile ir turėtų būt pradinio puslapio kodas. Redaguok jį.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 02, 13:22)
Nelabai nusimanau, bet iš bendro išprusimo spėju, kad tame index.html faile ir turėtų būt pradinio puslapio kodas. Redaguok jį

Tai siaip tame index.html failiuke yra visa kas reikalinga. Bet as kazko iki galo nepadarau, kad svetaine butu matoma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutes @ 2009 04 02, 18:27)
Tai siaip tame index.html failiuke yra visa kas reikalinga. Bet as kazko iki galo nepadarau, kad svetaine butu matoma...  verysad.gif

Ar tikrai savaji index.html patalpini ten kur reikia? Is pranesimo panasu, kad kai prisijungi prie puslapiai.lt atidaromas ne tavasis index.html, o ju (puslapiai.lt) patalpintasis su tuo pranesimu "jeigu jus matote...". Index.html turi buti talpinamas direktorijoje "public".
Atsakyti
Na parodysiu kaip atrodo mano ftp. Rodau abu variantus - t.y. abu ftp. Kaip as suprantu vienas is ju yra mano kitas puslapiu.lt... ax.gif Geda, bet nezinau kuris yra kuris blush2.gif As sitam dalyke zalia zalia...

user posted image

ir

user posted image

Pagal nuorodos kelia matosi, kad failiukai sudeti i public.html ax.gif

Tai kagi as praziopsau.... verysad.gif

Beje dar noreciau paklausti gal esat tureje reikalu su tuo Passive FTP. As naudojau Internet Explorer. Dabar vyras yra susinstaliaves Mozilla Firefox. Exploreryje randu ta Passive FTP jis yra ijungtas, o Moziloj jo nerandu. Gal sakau cia suo pakastas?

Dar karta dekoju visiems neabejingiems mano bedai 4u.gif
Atsakyti
Pas draugus ziurejau, tai ten public_html/pavadinimas.lt o pas tave public_html/html gal cia kas negerai...
Atsakyti
Vargu... g.gif Ta html as galiu pervardinti i koki nori, nes ten tiesiog failiukas, kuriame viskas sudeta.
Atsakyti
O tai kazkoki ten adreso peradresavima padarei? Sake nusipirkus reikia padaryti adreso perdaresavima, tada pas save sukurti domena ir tada i ta folderi sudeti viska...
Atsakyti
QUOTE(BigMama @ 2009 04 06, 14:30)
O tai kazkoki ten adreso peradresavima padarei? Sake nusipirkus reikia padaryti adreso perdaresavima, tada pas save sukurti domena ir tada i ta folderi sudeti viska...

Itariu ne.... bet nezinau kaip verysad.gif
Man vis viena mintis neduoda ramybes. As aptikau internete informacija apie tai kaip nemokamai susikurti savo puslapi ir ten buvo siulomi vardai su ivairiom galunem tipo: ...visiems.lt; ...ten.lt, ...lietuvoje.lt ir panasiai. Na as tada ir sumasciau, kad noriu savo svetaines. Kai bandziau uzregistruoti man kazkaip dave nuoroda apie serverius ir buvo nurodyta ...puslapiai.lt . OK. As ten nusipirkau hostinga, bet norint pirkti jau reikejo ivesti puslapio pavadinima. Na as ji susigalvojau. Uzregistarvau. Tai kaip ir lyg butu viskas... Bet...kazko nepadaru.... Tai va man ir neduoda mintis, kad as ir ten, kur siule tuos nemokamus domenus irgi turiu susikurti savo domena ir tada kazkaip tarpusavyje susieti su .puslapiai.lt

Turbut painiai viska surasiau... blush2.gif Net paciai geda... Jauciuosi kaip tam rusu posakyje - moteris uz vairo, mirtis uz posukio... Ilindau ten kur nieko "neraukiu"....
Atsakyti
Sveiki, norėčiau susikurti lentelę su Adobe Dreamweaver, kad būtų tobulesnė, noriu atsisiųsti priedų, pvz. iš čia: http://www.javascrip...table/index.php
Gaunu failą table.js, ką man su juo daryti? Kaip įmontuoti į Dreamweaver? Paprastai atidarant rodo visokius kodus, nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutes @ 2009 04 02, 00:33)
Sveikutes. Gal ne visai tema, bet kadangi kai kurios rasancios jau turi svetaines, tai gal galesite man pagelbeti.....

Jei dar reikia, parašykit į AŽ. Padėsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geewhiz @ 2009 04 25, 23:56)
Sveiki, norėčiau susikurti lentelę su Adobe Dreamweaver, kad būtų tobulesnė, noriu atsisiųsti priedų, pvz. iš čia: http://www.javascrip...table/index.php
Gaunu failą table.js, ką man su juo daryti? Kaip įmontuoti į Dreamweaver? Paprastai atidarant rodo visokius kodus, nieko nesuprantu blush2.gif

.js - Java Script failas. Jo paprastai nereikia atidarinėt.

Po meniu juosta yra trikampėlis (paprastai prie jo parašyta Common, bet gali būti ir kitas punktas parinktas). Ten paspaudus, iššoka submeniu, kuriame reikia pasirinkti HTML. Pasikeičia mygtukai dešinėje. Iš jų reikia pasirinkti esantį dešinėje pusėje (Script). Atsidaro nauja lentelė, kurioje reikia rinktis Javascript (kurią versiją rinktis, tiksliai nežinau. Manau, turėtų būti parašyta tame puslapyje, iš kurio parsiųstas failas, kokią versiją naudojant parašytas kodas). Prie Source yra folderis, kurį nuspaudus atsiranda nauja lentelė „Select file“. Ten reikia surasti parsisiųstą failą .js ir spausti OK. Prie Code galima koreguoti to scripto vietą.
Atsakyti
Manau, kad rašote apie svetainių kūrimą ne toje temoje. Čia turėjo būti sąrašas šeimos svetainių, o ne pamokėlės, kaip jas kurti blink.gif
Atsakyti