QUOTE(bitutes @ 2009 04 02, 00:33)
Sveikutes. Gal ne visai tema, bet kadangi kai kurios rasancios jau turi svetaines, tai gal galesite man pagelbeti. Noriu paprasyti pas jus techninio patarimo. Noriu sukurti asmenine svetaine. Kas butina norint tai padaryti? Butu gerai, kad info butu pritaikytas puslapiai.lt
Tiesa pasakius istorija pas mane tokia:
- uzsisakiau hostinga serveryje puslapiai.lt
- parsisiunciau nemokama sabloniuka ir pritaikiau ji sau
- kaip man atrodo sukeliau i serveri, bet man svetaines neatidaro
- bandant rinkti svetaines adresa atsiranda lentele su uzrasu:
Jeigu jūs matote šį užrašą, reiškia jūsų naujoji svetainė sėkmingai veikia. Šis puslapis vadinasi index.html ir yra patalpintas public_html direktorijoje.
Paaiškinimus kaip patalpinti savo svetainės puslapius į Puslapiai.lt serverį rasite dažniausiai užduodamų klausimų puslapyje. Nepamirškite įjungti Passive FTP režimo!
Niekaip nesuprantu ko dar nepadarau...
Aciu uz pagalba
Tiesa pasakius istorija pas mane tokia:
- uzsisakiau hostinga serveryje puslapiai.lt
- parsisiunciau nemokama sabloniuka ir pritaikiau ji sau
- kaip man atrodo sukeliau i serveri, bet man svetaines neatidaro
- bandant rinkti svetaines adresa atsiranda lentele su uzrasu:
Jeigu jūs matote šį užrašą, reiškia jūsų naujoji svetainė sėkmingai veikia. Šis puslapis vadinasi index.html ir yra patalpintas public_html direktorijoje.
Paaiškinimus kaip patalpinti savo svetainės puslapius į Puslapiai.lt serverį rasite dažniausiai užduodamų klausimų puslapyje. Nepamirškite įjungti Passive FTP režimo!
Niekaip nesuprantu ko dar nepadarau...
Aciu uz pagalba
Nelabai nusimanau, bet iš bendro išprusimo spėju, kad tame index.html faile ir turėtų būt pradinio puslapio kodas. Redaguok jį.