Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos svetainės

QUOTE(Vijolė @ 2007 08 22, 16:02)
Ir aš turiu tokią svetainę, bet ji tik draugams ir artimiesiems, kuriuos rečiau matome o jiems įdomu kaip mūsų vaikas auga  smile.gif niekad neviešinčiau nepažįstamiems  blush2.gif

O jūsų svetainės labai gražios, semiuosi idėjų  mirksiukas.gif

ir aš susikūriau savo svetainę, jau kuris laikas ją puoselėju ir nė vieno užgaulaus blogo ar netaktiško komentaro nesulaukiau... nors jis gana viešas ir populiarinamas - gal tai priklauso nuo pateikimo būdo blush2.gif ...
O kam?... tai pirmiausia sau, pirmagimei taip greitai augant pajutau kaip greit vienus prisiminimus ir įspūdžius keičia kiti. Tada draugams ir giminėms, kuriems esam brangūs, bet negalin būt šalia taip dažnai, kaip norėtume ax.gif ... trečia tai gera saviraiškos priemonė, tai palikimas kitoms kartoms, o gal net ir kitoms (ateivių) civilizacijoms lotuliukas.gif (juokas... juokas...)

4u.gif
Atsakyti
pripažįstu, kad įdomu, gal net smalsu pašmirinėti po kitos šeimos gyvenimą, tačiau... vien dėl saugumo abejoju ar verta savo kasdienybę šitaip viešinti unsure.gif juk negali žinoti, kur tave gyvenimas stumtels, o čia potencialiems piktavaliams kaip ant delno visi faktai...
aš ir dukrą mokinu interneto platybėse kuo mažiau asmeninės info apie save skleisti, neminėti vardų, pavadinimų, tikslių adresų ir t.t. tik dėl saugumo...
gal aš paranojikė, tačiau tokia mano pozicija... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 12 17, 20:27)
pripažįstu, kad įdomu, gal net smalsu pašmirinėti po kitos šeimos gyvenimą, tačiau... vien dėl saugumo abejoju ar verta savo kasdienybę šitaip viešinti unsure.gif juk negali žinoti, kur tave gyvenimas stumtels, o čia potencialiems piktavaliams kaip ant delno visi faktai...
aš ir dukrą mokinu interneto platybėse kuo mažiau asmeninės info apie save skleisti, neminėti vardų, pavadinimų, tikslių adresų ir t.t. tik dėl saugumo...
gal aš paranojikė, tačiau tokia mano pozicija... blush2.gif

O man mama nieko apie tai nesakė cry.gif
Tai ir paskelbiau internete viską apie save, net nuotrauką įdėjau cry.gif
Google suindeksavo, dabar bus man blogai biggrin.gif
http://mantas.malcius.lt/apie-mane/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 17 gruodžio 2008 - 19:55
QUOTE(settle @ 2008 12 17, 20:55)
O man mama nieko apie tai nesakė  cry.gif

nepergyvenk, tu gudrus, tu išsisuksi friends.gif parsisiųsi kokią programikę ir ji tave "apšvarins", liksi nekaltas, kaip naujagimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 12 17, 21:44)
nepergyvenk, tu gudrus, tu išsisuksi friends.gif parsisiųsi kokią programikę ir ji tave "apšvarins", liksi nekaltas, kaip naujagimis biggrin.gif

Įdomu, kaip kokia programikė gali apsaugot nuo duomenų paviešinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 17, 20:55)
O man mama nieko apie tai nesakė  cry.gif

Tai sakai iš Rakiškią esi ? biggrin.gif - Abalų tyrela, vagtas mėsas nevalgau - tikrai graži rokiškėnų šneka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 18, 13:12)
Tai sakai iš Rakiškią esi ?  biggrin.gif - Abalų tyrela, vagtas mėsas nevalgau - tikrai graži rokiškėnų šneka.  thumbup.gif

Vyskas gerai su tu Rokiškią kalbu, aišku, kad ana graži, kiteip ir būt negali.
Kam valgyt vogtų mėsų, kai galima pasivogt paršiokų ir iš ją pasidaryt gerąs nemynęs dešrąs.

Ir ne „abalų“, a „abalių“ thumbup.gif
Ir ne „Rakiškią“, a „Rokiškią“. Nars nežinau, gal kas ir pirmųjį variantų vartoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 18 gruodžio 2008 - 12:59
QUOTE(settle @ 2008 12 18, 13:58)
Vyskas gerai su tu Rokiškią kalbu, aišku, kad ana graži, kiteip ir būt negali.
Kam valgyt vogtų mėsų, kai galima pasivogt paršiokų ir iš ją pasidaryt gerąs nemynęs dešrąs.

Ir ne „abalų“, a „abalių“  thumbup.gif
Ir ne „Rakiškią“, a „Rokiškią“. Nars nežinau, gal kas ir pirmųjį variantų vartoja smile.gif

Sveikinu, vistiek gražiai skamba thumbup.gif .
Atsakyti
O aš labai džiaugiuosi atradusi http://www.myheritage.lt svetainę, kurioje galima daryti šeimos medį kaip tau patinka, su nuotraukom, forumu, komentarais and etc.

Pasirodysiu, gal nieks nieko nepavogs. Aišku, dar dirbti ir dirbti prie tos svetainės reikia

Simonos Vaitiekutės šeimos svetainė
Atsakyti
Rakiškėnai, kaip ir Kupiškėnai, geri žmonės, teisūs jų kelaliai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau kaip juokiausi iš abalių tyrelas, tai ne tas žodis thumbup.gif

Šaunuoliai tie, kurie kuria, nesibaimina, nekramto nagų dėl to, kad paviešina savo gyvenimą. Vėliau tikrai būna smagu prisiminti savo sapaliones, įspūdžius, laimes ir nelaimes. O piktavalių pasitaiko visur, nuo jų piktos valios nesam nei vienoj srity apsaugoti. doh.gif Drąsos, kūrybinės laisvės ir visko visko, ko geriausia jums, kuriantiems ir besidalinantiems savo kūryba su mumis. 4u.gif Nepamirškit mokytis iš klaidų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dūšia @ 2008 10 27, 17:38)
ir aš susikūriau savo svetainę, jau kuris laikas ją puoselėju ir nė vieno užgaulaus blogo ar netaktiško komentaro nesulaukiau... nors jis gana viešas ir populiarinamas - gal tai priklauso nuo pateikimo būdo blush2.gif ...
O kam?... tai pirmiausia sau, pirmagimei taip greitai augant pajutau kaip greit vienus prisiminimus ir įspūdžius keičia kiti. Tada draugams ir giminėms, kuriems esam brangūs, bet negalin būt šalia taip dažnai, kaip norėtume ax.gif ... trečia tai gera saviraiškos priemonė, tai palikimas kitoms kartoms

drinks_cheers.gif visiskai sutinku thumbup.gif
as tai rasau dukruzes dienorasti internete, ir parasau daugiau, negu pirmus metus rasydama popierini varianta ax.gif ir tikiu, kad jai tai bus super prisiminimas thumbup.gif
o gimmines, draugai ir artimieji, kurie seka jos dienorasti zino kaip ji auga, kokius naujus pasiekimus pavyko igyvendinti, ka naujo ismoko ir t.t. ir pan.
savojo dienorascio nereklamuojam, zino tik artimi zmones, cool.gif na ir nebent hakeriai kurie gyvena svetimus gyvenimus hihihi.gifo siaip tai abejoju, ar svetimiems butu idomu skaityt kaip gyvena nepazistamas vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal ne visai tema, bet kadangi kai kurios rasancios jau turi svetaines, tai gal galesite man pagelbeti. Noriu paprasyti pas jus techninio patarimo. Noriu sukurti asmenine svetaine. Kas butina norint tai padaryti? Butu gerai, kad info butu pritaikytas puslapiai.lt

Tiesa pasakius istorija pas mane tokia:
- uzsisakiau hostinga serveryje puslapiai.lt
- parsisiunciau nemokama sabloniuka ir pritaikiau ji sau
- kaip man atrodo blush2.gif sukeliau i serveri, bet man svetaines neatidaro schmoll.gif
- bandant rinkti svetaines adresa atsiranda lentele su uzrasu:

Jeigu jūs matote šį užrašą, reiškia jūsų naujoji svetainė sėkmingai veikia. Šis puslapis vadinasi index.html ir yra patalpintas public_html direktorijoje.

Paaiškinimus kaip patalpinti savo svetainės puslapius į Puslapiai.lt serverį rasite dažniausiai užduodamų klausimų puslapyje. Nepamirškite įjungti Passive FTP režimo!

Niekaip nesuprantu ko dar nepadarau... verysad.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti