Turbut idomu buti paziureti vieni kitu seimos puslapius, ar ne? Skelbiu pirmaji puslapi - musu seimos.
Ji galite rasti adresu Jonaiciai
Labai gerai padarytas puslapis Esate šaunūs
Gaila, bet mes tokios svetaines neturime
Gaila, bet mes tokios svetaines neturime
wow labai įdomu, tik manyčiau, kad gal ne itin daug šeimų galėtų pasipuikuoti savo internetiniu puslapiu Gal klystu
Jūsų šeima iš ties šauni
Jūsų šeima iš ties šauni
QUOTE(aurimukas- @ 2006 10 01, 20:40)
Turbut idomu buti paziureti vieni kitu seimos puslapius, ar ne? Skelbiu pirmaji puslapi - musu seimos.
o is kur tiek ideju semeisi? puslapiukas superinis, nemiegosiu dbr naktim ir as noriu, bet oi kiek daug teks ismokti
Oi koks gražus puslapiukas! Kokie jūs šaunuoliai
Gal dar kas turit susikūrę, parodykit gi
Gal dar kas turit susikūrę, parodykit gi
Su dideliu malonumu susipažinau su šauniaja jūsų šeima.Nemanau ,kad reikėtų bijoti pasidžiaugti savo gyvenimu ir parodyti tai kitiems.
Tikrai paliko ispudi ir puslapiukas, ir seima
Nenoriu būti bjauri, bet deja tokia realybė. Interneto vartotojai nepakantūs grožiui ir linksmoms šeimoms. Kai mes susikūrėme savo puslapiuką, sulaukėme ištisos krūvos užgauliojimų, tyčiojimosi ir necenzūrinių komentarų. Bet, manau, sėkmingai susitvarkėme. Dabar mūsų puslapiukas toliau juda.
www.jonukas.lt
www.jonukas.lt
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 03, 12:38)
Nelabai aiški tokių svetainių paskirtis, vargsta, daro, o paskui stebisi kai nuotraukos kokiuose "lievuose" saituose išdergtos atsiranda.
Nelabai supratau ir aš šios svetainės paskirties Vien tik tam kad pasirodyti??????? Pvz man visiškai neįdomu žiūrėti nepažįstamų šeimų nuotraukas
Ir aš turiu tokią svetainę, bet ji tik draugams ir artimiesiems, kuriuos rečiau matome o jiems įdomu kaip mūsų vaikas auga niekad neviešinčiau nepažįstamiems
O jūsų svetainės labai gražios, semiuosi idėjų
O jūsų svetainės labai gražios, semiuosi idėjų