kriziuk, na ir smagu, kad pagaliau pasiryžai išmėginti paplotėlius
Na svarbu, kad nors vienas pyragas patinka
Katu, va jums su Kriziuku atvirkščiai tie pyragai patinka
Šiaip aš visada pyragus patiekiu lėkštutėse, kažkaip man skaniau šakute pyragą valgyti
agotai, džiaugiuosi, kad pyragas patiko, pamėgink kada ir tešlą pasidaryti
Spygle, deja niekuo negaliu padėti, net neįsivaizduoju, kaip tas pastarnokas atrodo
avenita, malonu, kad kotletai patiko, o sūrį aš visada naudoju Olandų
Aušrine, ačiū
Labai smagu, kad patiekalai pavyksta ir patinka, o kada gamindama improvizuoji, dar smagiau
AIRA, džiaugiuosi, kad taip patinka kepti varškėčiai, ir kad bandelės patiko labai smagu
Tik kodėl tu sakai, kad tešloje 200 g sviesto?
Recepte matau tik 100 g
jurattele Na ir atsakomybė čia man tenka
Tikiuosi vyro nenuvilsi
bonda, malonu, kad apkepas patiko, o receptus aš ir stengiuosi rinktis labai paprastus, bet originalius
anastazai, net nežinau ką ir atsakyti...
Dariau ne kartą šį patiekalą ir niekada nesutraukė padažo... O kokią grietinėlę naudojai? Gal padažas labai stipriai virė, kai sudėjai garstyčias, o gal garstyčios buvo rūgščios?
Sandriuks, o aš taip svajoju, kad pas mus atsirastų filo tešlos
Bet kadangi jos nėra, tai ir receptų su ja išbandytų neturiu... Bet ją galima naudoti visur vietoje sluoksniuotos tešlos... Beje, Šaltmėtė yra davusi
receptą su šia tešla
O šiaip internete pilna receptų su šia tešla... O kur tu ieškojai? Čia, supermamoj? Čia paieška veikia tragiškai... O internete ieškok Phylo (arba phyllo) dough...