Labas rytas
laurechka, pabandyk kada su geresniais makaronais - tikrai turi pavykti
O dėl keksiukų tai klausimo ir nesupratau
O atidaryta skardinė su ananasais kvepia ananasais?
Pagal kurį receptą darei - kur su pudingu, ar kur su avižiniais dribsniais? Tiesą sakant, nepamenu, ar maniškiai kvepia ananasais ar ne, bet jei skanu, tai ir nesuk galvos
Miglota, tokiems pyragams naudoju apvalią 28 cm skersmens pyragų formą:
Tad jeigu turi tik standartinę orkaitės skardą, tai tikrai daryk bent jau iš dvigubos normos...
Bet geriau nusipirk tokią formelę - Maximose paprastos netefloninės kainuoja ~5 Lt, o aš dabar nusipirkau Tomas Philips parduotuvėje tefloninę už ~8-10 Lt...
Spygle, tikrai labai smagu, kad patiekalas patiko net nemėgstantiems kepenėlių
Aš vis ruošiuosi padaryti tortą iš kepenėlių (iš esmės kažkas labai panašaus į kepenis karališkai, tik darbo mažiau ir gražiau atrodo). Kai tik susiruošiu, parodysiu ir jums
mutante, tai ir šaunu, kad vyras suvalgė visas salotas, nes kažkaip net nesmagu buvo... O antras šaldytuvas gal ir visai neblogai
Aš norėčiau atskiro šaldiklio, bent nedidelio tokio...
Katu, malonu, kad greitas pyragas ir kukuliai patiko
O kokį jogurtą naudojai jogurtiniam pyragui? Šiaip neturėjo gautis skystas... O cukraus kiekį visada galima pasireguliuoti pagal save
Aš tiesiog ragavau jogurto masę prieš užpildama
Jei vietoje kukulių būtų gavusis sriuba su didelėm frikadelėm, tereiktų išgriebti frikadeles ir užsipilti šiek tiek sriubos ant viršaus vietoje padažo
O su Shiduh kalbėjome apie
šį pyragą... Net išėmiau nuorodą šioj temoj, kad jau toks nevykęs...
Ingute, labai džiaugiuosi, kad keksas patiko, gal kada ir aš pamėginsiu su obuoliais
Anistėja, na ir gerai, turėjai vieną dieną laisvą nuo maisto gaminimo
O dėl keksiukų - tai bet kuriuos keksiukus galima kepti kaip vieną didelį keksą, tik automatiškai pailgėja kepimo laikas apytiksliai dvigubai - reikia tikrinti mediniu pagaliuku, ar nebelimpa tešla...
Lindra, smagu, kad burgeriai patiko, o dar smagiau, kad ir vaikas valgė (maniškiai vengia visko, kur yra cukinijų, morkų, o ypač svogūnų)
Dorinda, visai malonu jaustis kulinare, ane?
Džiaugiuosi, kad blynai ir kiauliena patiko