Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

QUOTE(Linaiva @ 2006 10 02, 18:20)
išbandžiau ir aš vištieną jogurto padaže, geriausias pagyrimas ir man, ir, žinoma, autorei wink.gif - skaniausias patiekalas per paskutinį mėnesį  lotuliukas.gif bet va mažiui nelabai tiko  unsure.gif  mat jis nelabai mėgėjas tokių padažinių, specifinio skonio, o nesinorėjo dar lėkt virtuvėn kažką gamint.... tai šiek tiek pasiožiavęs, vistiek pavalgė, bet jau nudžiūvusią mėsytę su bulvytėm, na tiesiog paliktas puode padažas liko apačioj ir nuo viršaus nurinkau. gal įmanoma rast kažkokį padažo variantą g.gif nes tas parduotuvinis jogrto padažas vistiek turi kažkokį prieskonį, kuris vaikui gal ir nelabai tinka g.gif

naudok naturalu jogurta mirksiukas.gif as asmeniskai naudoju kefyra, neriebiai ir skaniai, o prieskonius kas kart kitokius dedu, tai kaskart naujas patiekalas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 21:13)
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę? g.gif  Ir kokios firmos makaronai?



jei lietuviški makaronai, visai įmanoma. aš perku tik makaronus iš puskiečių kviečių. Į Lietuvą veža keletą labai gerų brand'u makaronų. Jie niekada neištyžta, nelimpa ir šiaip labai faini. Tai barilla, de cecco, agnesi.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 19:13)
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę? g.gif  Ir kokios firmos makaronai?

Viriau apie 20min. Makaronai tai tagletali (nu ne spageciai, o tie platesni ir cia airiski jie). Jei buciau ziurejus pagal makaronus, tai mesa zalia butumem valge, na, o dabar, makaraskes buvo pervire... Baika...

Klausimas dar... O kaip (darant kiniskus paplotelius su farsu) is to trikampio iskociot i apskritima g.gif g.gif g.gif Kuriuos galus sujungt reik ar istampyt???
Atsakyti
sveikutes,
bandziau siandien kepti bananini keksa. kepiau ne 35 min,bet 1val ir vistiek jis kazkoks minkstas. nesuprantu ar jis toks turi buti, ar cia kazkas negerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineciukas @ 2006 10 02, 21:34)
naudok naturalu jogurta mirksiukas.gif as asmeniskai naudoju kefyra, neriebiai ir skaniai, o prieskonius kas kart kitokius dedu, tai kaskart naujas patiekalas mirksiukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif kitą kart, o tai bus greit, nes planuoju grįžtant vyrą pradžiugint nauju patiekalu smile.gif , bandysiu su kefyru padaryt, o kiekis jo koks? irgi apie 0,5 litro?
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2006 10 02, 21:38)
sveikutes,
bandziau siandien kepti bananini keksa. kepiau ne 35 min,bet 1val ir vistiek jis kazkoks minkstas. nesuprantu ar jis toks turi buti, ar cia kazkas negerai?  ax.gif

as kepiau skirtingose orkaitese, tai vienoj kepe apie valanda ir buvo gana minkstas, kitoj per 30 min labai gerai iskepe. Bet tas minkstas irgi skanus buvo, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
skanus thumbup.gif bet nezinau kaip toki minksta i darba nusinest, pavaisint? na tikriausiai cia nuo orkaites priklauso.. tai turbut normalaus kekso niekada neissikepsiu verysad.gif
Atsakyti
Norejau atsakyti Sonatinai,kas nesigavo šokoladiniuose momentuose.Manau,kad pasidariau per skystą tešlą,nes bevyniojant ėmė plyšti,arba gal per plonai iškočiojau.Reziume,viską sumaišiau į vieną krūvą,įkišau į šaldytuvą,o vyrai pagalvojo,kad taip turi būti lotuliukas.gif ir suvalgė apsilaižydami.Dar pastebėjimas,verdant kondensuotą pieną,reikalingas puodas,kaip Sonatina,minėjai storu dugnu,nes labai greitai pradeda lipti prie dugno.Sekantį kartą gaminsiu su Rududu.Dar vakar pagaminau vištienos burgerius.Labai paprasta,greita,skanu.Valgėm ir su grikiais ir su ryžiais.Galima ir su šviežiom bandelėm.Gaminsiu dar,nes turiu daug cukinijų,kurias įvairiais pavidalais mėgstu tik aš viena,o kai sumiksuoji su kitais produktais,suvalgo ir nepajaučia biggrin.gif Na o rytojui jau paruošiau kepenis karališkai,rytoj tik sumesiu į troškintuvą ir pirmyn thumbup.gif Na mano topas kolkas-lizdeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 10 02, 21:38)
Klausimas dar... O kaip  (darant kiniskus paplotelius su farsu) is to trikampio iskociot i apskritima g.gif  g.gif  g.gif  Kuriuos galus sujungt reik ar istampyt???



Na nebūtina jau tokių formų paplotėlius padaryti mirksiukas.gif Aš pvz. jau galutinį trikampėlį tik ranka paspaudžiu paskaužiu, kad plonesnis būtų ir viskas ir net nekočiojau.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 21:13)
bonda, reikia dėti į karštą orkaitę, tik kai kepa stebėti - gal tavo orkaitėje tiesiog jis iškepa greičiau smile.gif


dekui, kita syki trumpiau kepsiu 4u.gif

sianjdien zadu zuvies file prancuziskai daryt wub.gif ten turetu pavykt bigsmile.gif
Atsakyti
Linaiva, gal tikrai tada mėgink su jogurtu ar kefyru, kaip siūlo Ineciukas, ir pagardink prieskoniais, kuriuos mėgstate smile.gif

PaMeL, kuskusas dažniausiai būna tokiuose pakeliuose:

user posted image

laurechka, tikiuosi nereikėjo išmesti viso patiekalo... unsure.gif O šiaip faršo gi dedasi nedideli gabaliukai - per 20 min. tikrai turėjo išvirti... g.gif

O paplotėlius tiesiog rankomis bandyk suformuoti į apskritimą - tešla elastinga ir turėtų nesunkiai pasiduoti smile.gif Bet iš tiesų galima palikti ir trikampio formos - skonis nuo to nesikeičia 4u.gif

balanduke, viskas priklauso nuo orkaitės - gal dar reikėjo pakepti... g.gif O minkštas - tai koks? Skystas ta prasme? unsure.gif Šiaip ataušęs keksas turėtų sutvirtėti...

Spygle, svarbiausiai nereikėjo išmesti biggrin.gif O šiaip kitą kartą kočiok tešlą nelabai plonai ir šiaip keliant tešlą kartu su plėvele lyg ir neturėtų plyšti... g.gif
O šiaip labai malonu, kad kiti patiekalai pavyksta ir patinka smile.gif

bonda, tikiuosi žuvis pavyks ax.gif
Atsakyti
Vakar pagaminau silke su grietine ir kalakutienos vyniotini su suriu ax.gif .Silke siaip sau,o vyniotinis visai nieko,tik mums petrazoliu per daug buvo doh.gif .
Dabar gaminsiu kiausiniu– farso vyniotini ir kiniskus paplotelius su farsu"Rou bing" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alex: 03 spalio 2006 - 09:25