Dajana, ką gi... Gaila, kad per mane sugadinai tiek produktų ir sugaišai laiko...
alex, sąraše yra receptų su krevetėmis ir kalmarais... Jeigu dar ką darysiu, būtinai parodysiu
liniokai, ačiū
rasssa, malonu, kad žuvis patiko
vytule, štai tikrai vykęs mielinės tešlos receptas O dėl lašinukų įdaro gal kitos merginos padės - aš niekada nekepiau... O jeigu niekas nepatars - paieškosiu
Kira, džiaugiuosi, kad lizdeliai patiko
Sniege4, turėt receptų tikrai turiu, bet nieko nebandžiau...
sandralita, galia pamėginti štai šį receptą... Mums labai patiko
Eimante, smagu, kad ir jums žuvis patiko
alexxandra, teoriškai turėtų pavykti Tad siūlau mėginti, o tada ir mums parašyti, kaip sekėsi
Smiling, esu kelis kartus kepusi su pirktine sluoksniuota tešla, bet tai nevisiškai tikras štrudelis...
taigi menkė su daržovėmis - super paprasta ir labai skanu
makaromų lizdeliai - labai labai, jau vėl noriu
makaromų lizdeliai - labai labai, jau vėl noriu
QUOTE(bea @ 2005 12 20, 19:23)
aš darau taip: lašinukus vos vos paskrudinu keptuvėj, tada įdedu svogūnų, jie kartu pasiskrudina dar, įmetu grietinės ir pasitroškina. dar juodų pipirų, druskos jei reikia ir viskas.
vytule, štai radau, kaip bea daro lašinukų įdarą bandelėms
katiliuk, džiaugiuosi, kad menkė ir lizdeliai patiko
Sonatina, negaliu ir aš susilaikyti tavęs nepagyrusi. Labai daug ką jau išbandžiau iš tavo receptų (sėdžiu namie su vaikiuku). Tavo receptai nuostabūs - mano vyras devintam danguj, aš irgi Labai skani buvo žuvis prancūziškai, makaronų lizdeliai tiesiog fantastiški . Varškinis tinginys buvo sudorotas kosminiu greičiu, o jau kriaušių keksas tai kažkas nerealiai skanaus. Aš negaliu atsižavėti tavo kulinarinias sugebėjimais ir tavo dėmesingumu kiekvienai čia bešokinėjančiai iš džiaugsmo. Tu labai fainas žmogus, žaviuosi kaip tu taktiškai atsakai net toms bambeklėms ,kurioms visada kas nor netinka. Sėkmės tau
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 21, 18:29)
Sonatina, neradau sausu nupirkau paprastu svieziu mieliu (47 gr.), ar galima (kazkur skaiciau, kad galima) ju? ir kiek ju- 7-11 gr reikia?
Sontina,turiu kiaulienos kumpį su kaulu ir net nesugalvoju ką su juo daryti nes šiandie tokia migrena,kad išgelbėsi tik tu Ir dar ,žinau,kad tai ne į temą tik norėjau paklausti gal kuri žinote ką daryti su TEFAL keptuve kuri pradėjo svilti,matau lyg kokį ibrėžima tik nesuprantu kaip ir iš kur.Aš ją turiu tik 5 mėn kaip galima sutvarkyti.Ačiū
Sonatina, gal ka su kiaulienos sprandine turi Siandien reikia kazka sugalvot vakarienei
Varskes tinginys gavosi, tik siek tiek saldoka
Ir kuriame psl, yra isgirtas obuoliu ruduo pyragas, nerandu
Varskes tinginys gavosi, tik siek tiek saldoka
Ir kuriame psl, yra isgirtas obuoliu ruduo pyragas, nerandu
noir1, man labai gaila, bet greičiausiai tikrai neišgelbėsiu tavęs nuo migrenos...
Merginos, nesupykite, bet visgi norėčiau rašyti tik tuos receptus, kuriuos pati išbandžiau... O dabar jau gaunasi tiesiog pageidavimų koncertas... Ieškoti receptų užima nemažai laiko, o aš vis dėl to dar ir dirbu (be to, kad kartais gaminu valgyti... )...
Mėsos mes mažai valgom, ypač kiaulienos , tad tikrai nelabai ką galiu pasiūlyti...
linaj, o pirmame puslapyje sąraše prie pyragų ieškojai? Jeigu ir ten nerasi, tai tada pyrago receptas yra štai čia
Merginos, nesupykite, bet visgi norėčiau rašyti tik tuos receptus, kuriuos pati išbandžiau... O dabar jau gaunasi tiesiog pageidavimų koncertas... Ieškoti receptų užima nemažai laiko, o aš vis dėl to dar ir dirbu (be to, kad kartais gaminu valgyti... )...
Mėsos mes mažai valgom, ypač kiaulienos , tad tikrai nelabai ką galiu pasiūlyti...
linaj, o pirmame puslapyje sąraše prie pyragų ieškojai? Jeigu ir ten nerasi, tai tada pyrago receptas yra štai čia
QUOTE(noir1 @ 2006 10 25, 13:15)
Labai atsiprašau,kad paklausiau .Tik norėjau ,kad pasiūlytum iš jau esamų receptų kurį nes geriau žinai,bet ką padarysi,kad nepapuoliau tarp išrinktūjų
Daryk Kiaulieną korėjietiškai- tikrai nenusivilsi. O sprandinė tam labai tinka
Na tik jau nereikia Nėra čia jokių išrinktųjų, ar ne... Pirmame puslapyje yra tik trys receptai iš mėsos, tad gal kuris nors tiks?
MĖSOS PATIEKALAI
Kiauliena korėjietiškai
Kiauliena, marinuota sidre
Burgundiškai troškinta jautiena
MĖSOS PATIEKALAI
Kiauliena korėjietiškai
Kiauliena, marinuota sidre
Burgundiškai troškinta jautiena
sveikos mamos ir Sonatina
Dekoju uz tiek idomiu ir skaniu receptuku, deja bet man pvz varskes tinginys nepatiko
O vat kiausiniu lukstuose gaminta zele
dar noriu pasidalinti savo zele patiekimu, tik as vietoj lukstu iskobiu kriause ir i ja ipilu zele paskui supjaustau giezineliais, padarysiu idesiu foto.
Na mes kaip smalyziai tai griezinelius puosiam plakta grietinele
Dekoju uz tiek idomiu ir skaniu receptuku, deja bet man pvz varskes tinginys nepatiko
O vat kiausiniu lukstuose gaminta zele
dar noriu pasidalinti savo zele patiekimu, tik as vietoj lukstu iskobiu kriause ir i ja ipilu zele paskui supjaustau giezineliais, padarysiu idesiu foto.
Na mes kaip smalyziai tai griezinelius puosiam plakta grietinele