Jus visos taip giriate Sonatinos patiekalus, ir visoms taip gerai jie gaunasi...
O mano kaip neigudusios kulinares ispudziai tokie:
Varskinis tinginys - nedejau visiskai cukraus, naudojau plombyro skonio varske, dejau dziovintus abrikosus ir saldytas vysnias, selgos sokoladinius sausainius. Deja, skonis buvo seipsau - velesi burnoje, buvo labai saldu, ir pastoviai turejau laikyti saldytuve, nes kambario temperaturoje greitai pradedavo tizti.
Vistiena jogurto padaze - vyras praktiskai is alkio nusikramte nagus iki alkuniu, kol tos prakeiktos bulves su morkom iskepe (apie 2 val). Skonis man gavosi kaip paprasciausiai tusintos vistienos, kazkaip tikejausi labiau kad jausis to padazo skonis, nors jo tikrai nepagailejau. Gerai, kad sudziau ir bulves ir morkas ir dar vistiena marinavau is vakaro, bet vistiek per mazai astrumo gavosi. Cia jau aisku skonio reikalas.
Kiausiniu-farso vyniotinis - viskas kaip ir nieko, tik farsas turbut kazkaip ne taip paruosiau, nes gavosi pakankamai sausas. Omletas pats irgi labai man suskrudo, o ir skonis labai specifinis gavosi, bet manau gal todel, kad naudojau parmezano suri.
Krabu lazdeliu blyneliai - gavosi labai sprangus, gelbejo tik cili-mango padazas.
Sagos - nusipirkau turbut itin kazkokias nevykusias desreles, nes buvo siaubingai suru.
Zinau, kad dabar mane akmenimis greiciausiai apmetysite, bet as tiesiog pasidalinau savo ispudziais. Jokiu budu nesakau, kad blogi receptai, tiesiog man taip gavosi - kaip sakoma, blogam sokejui ir ...maiso...