une, labai džiaugiuosi, kad paplotėliai patiko
Elena, supratau
rasve, tai jeigu lizdeliai buvo skanūs, tai dar kartą juos daryk O šiaip tai tiesiog gali sunaudoti kaip bet kuriuos kitus makaronus su mėgstamu padažu...
Smiling, kažkuri mergina taip ir daro - pirmiausiai bulves apverda, tada viskas vyksta žymiai greičiau
O kriauklės yra maždaug 6 cm ilgio ir 2 - 3 cm aukščio...
Mama_Tania, malonu, kad mėsa gavosi skani
O dėl sausainių: neįsivaizduoju, kaip tas kombainas suka... Gal ir galima... Realiai galima puikiai išsukti ir mediniu šaukštu... Kakavą reikėtų naudoti nesaldžią (o jeigu dėsi saldžią, tai tada berk mažiau cukraus). Cukraus pudroje reikia apvolioti paruoštus rutuliukus:)
kibirkstele*, smagu, kad keksiukai patiko
jurginėli, džiaugiuosi, kad kukuliai ir ypač padažas patiko
nu jau kepsiu kepsiu sendi zuvi prancuziskai
katik issikepiau keksa su varske ,tikapelsinu zievele pamirsau itarkuot (ejau specialiai pirkt dar).Norejau paklaust , ar ta varske tokia kaip apkepe varskes turi but?nes as ten pagaliukus medinius kaisiojau, o jie aplimpa varske
katik issikepiau keksa su varske ,tikapelsinu zievele pamirsau itarkuot (ejau specialiai pirkt dar).Norejau paklaust , ar ta varske tokia kaip apkepe varskes turi but?nes as ten pagaliukus medinius kaisiojau, o jie aplimpa varske
Jus visos taip giriate Sonatinos patiekalus, ir visoms taip gerai jie gaunasi...
O mano kaip neigudusios kulinares ispudziai tokie:
Varskinis tinginys - nedejau visiskai cukraus, naudojau plombyro skonio varske, dejau dziovintus abrikosus ir saldytas vysnias, selgos sokoladinius sausainius. Deja, skonis buvo seipsau - velesi burnoje, buvo labai saldu, ir pastoviai turejau laikyti saldytuve, nes kambario temperaturoje greitai pradedavo tizti.
Vistiena jogurto padaze - vyras praktiskai is alkio nusikramte nagus iki alkuniu, kol tos prakeiktos bulves su morkom iskepe (apie 2 val). Skonis man gavosi kaip paprasciausiai tusintos vistienos, kazkaip tikejausi labiau kad jausis to padazo skonis, nors jo tikrai nepagailejau. Gerai, kad sudziau ir bulves ir morkas ir dar vistiena marinavau is vakaro, bet vistiek per mazai astrumo gavosi. Cia jau aisku skonio reikalas.
Kiausiniu-farso vyniotinis - viskas kaip ir nieko, tik farsas turbut kazkaip ne taip paruosiau, nes gavosi pakankamai sausas. Omletas pats irgi labai man suskrudo, o ir skonis labai specifinis gavosi, bet manau gal todel, kad naudojau parmezano suri.
Krabu lazdeliu blyneliai - gavosi labai sprangus, gelbejo tik cili-mango padazas.
Sagos - nusipirkau turbut itin kazkokias nevykusias desreles, nes buvo siaubingai suru.
Zinau, kad dabar mane akmenimis greiciausiai apmetysite, bet as tiesiog pasidalinau savo ispudziais. Jokiu budu nesakau, kad blogi receptai, tiesiog man taip gavosi - kaip sakoma, blogam sokejui ir ...maiso...
O mano kaip neigudusios kulinares ispudziai tokie:
Varskinis tinginys - nedejau visiskai cukraus, naudojau plombyro skonio varske, dejau dziovintus abrikosus ir saldytas vysnias, selgos sokoladinius sausainius. Deja, skonis buvo seipsau - velesi burnoje, buvo labai saldu, ir pastoviai turejau laikyti saldytuve, nes kambario temperaturoje greitai pradedavo tizti.
Vistiena jogurto padaze - vyras praktiskai is alkio nusikramte nagus iki alkuniu, kol tos prakeiktos bulves su morkom iskepe (apie 2 val). Skonis man gavosi kaip paprasciausiai tusintos vistienos, kazkaip tikejausi labiau kad jausis to padazo skonis, nors jo tikrai nepagailejau. Gerai, kad sudziau ir bulves ir morkas ir dar vistiena marinavau is vakaro, bet vistiek per mazai astrumo gavosi. Cia jau aisku skonio reikalas.
Kiausiniu-farso vyniotinis - viskas kaip ir nieko, tik farsas turbut kazkaip ne taip paruosiau, nes gavosi pakankamai sausas. Omletas pats irgi labai man suskrudo, o ir skonis labai specifinis gavosi, bet manau gal todel, kad naudojau parmezano suri.
Krabu lazdeliu blyneliai - gavosi labai sprangus, gelbejo tik cili-mango padazas.
Sagos - nusipirkau turbut itin kazkokias nevykusias desreles, nes buvo siaubingai suru.
Zinau, kad dabar mane akmenimis greiciausiai apmetysite, bet as tiesiog pasidalinau savo ispudziais. Jokiu budu nesakau, kad blogi receptai, tiesiog man taip gavosi - kaip sakoma, blogam sokejui ir ...maiso...
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 24, 16:10)
Smiling, kažkuri mergina taip ir daro - pirmiausiai bulves apverda, tada viskas vyksta žymiai greičiau
As taip irgi dariau,po valandos jau buvo galima valgyt
O vakar valgem kopustu apkepa su farsu .
Sonatina ,o su juros gerybemis kokiu nors receptu turi
QUOTE(Dajana @ 2006 10 24, 15:30)
Jus visos taip giriate Sonatinos patiekalus, ir visoms taip gerai jie gaunasi...
O mano kaip neigudusios kulinares ispudziai tokie:
O mano kaip neigudusios kulinares ispudziai tokie:
Man irgi ne viskas gerai ar skaniai gaunasi. Tiesiog pabandai ir matai tinka į tavo meniu tas patiekalas ar ne. Galų gale visų mūsų skoniai skirtingi.
Karališkos kepenys man buvo per riebu. Tai tik todėl, kad, nu nemokau aš tų blynų kepti, jie visada man per riebūs gaunasi.
Makaronų lizdeliai pirmą kartą pagaminus irgi nepaliko įspūdžio, bet kadangi, man jų atliko, tai dariau ir antrą kartą. Tik nusipirkau vietoj lietuviškų garstyčių - grūdėtų. Ir skonis visiškai pasikeitė. Pasirodo, kad ir nuo dedamų produktų daug kas priklauso
Užtat mėsos kukuliai su sūreliu man didysis atradimas greitai, lengvai paruošiami ir nereikia jokių riebalų.
Kalakutienos kukuliai su špinatais taip pat patiko, padažas tikrai nerealus.
O obuolių ruduo... mano draugė ragaudama sakė "skanesnio obuolių pyrago nesu valgiusi"
Aš nenustoju žavėtis Sonatina, kuri turi noro ir laiko dalintis savo patirtimi ir paįvairinti mūsų valgiaraščius
Dajana, as kaip ir dauguma manau, kad pasirenkam kiekviena, kas kam tinka be to, kiekvienos ir virykle is tikruju kiek kitaip veikia, pvz as jau pastebejau, kad jei noriu islaikyt laika, kuri nurode Sonatina, man reikia bent 20C mazesnes temperaturos, siandien pasikeitus planams padariau kiauliena korejietiskai (laikiau tik 55min ir tai atrode, kad galejo but ir trumpiau) siaip man ji patiko, vyrui irgi
o dabar orkaitej obuoliu ruduo kepa
o dabar orkaitej obuoliu ruduo kepa
sveikutes Vakar gaminau zuvies file prancuziskai Labai skanu Mano vyras nera zuvies megejas, bet sake sitaip gaminti zuvi turesiu dazniau
Sonatina, esu tavo patiekalų labai didelė gerbėja, jau išbandžiau ne vieną. Pyragas su varške ir persikais vienas mėgstamiausių, sluoksniuotos tešlos gaminiai irgi dažnas svečias ant mūsų stalo, o kur dar daugybė kitų puikių skanėstų . Ačiū tau .
Ta proga noriu paklausti, gal kartais turi kokį receptuką pyragėlių su lašinukais? Bet tešla kad būtų mielinė , nes vyras labai nori mielinių bandelių ir taškas . Ačiū dar kartelį .
Ta proga noriu paklausti, gal kartais turi kokį receptuką pyragėlių su lašinukais? Bet tešla kad būtų mielinė , nes vyras labai nori mielinių bandelių ir taškas . Ačiū dar kartelį .
Makaronų lizdeliai labai labai patiko
Mes vakar kepem zuvies file prancuziskai niam niam buvo net
siandien likusi porcija mikrobangej sildyta ir ta buvo skani darem su lasisa bet vistiek su kita zuvim vis kitoks skonis
siandien likusi porcija mikrobangej sildyta ir ta buvo skani darem su lasisa bet vistiek su kita zuvim vis kitoks skonis