MAMICY, štai tau keli patiekalai su baltuoju vynu :
Žuvies frikasė
Žuvies kukuliai su daržovių padažu
Žvejo lazanija
Kozete, na tai teks palaukti, kol šie receptai pasidarys seni ir tada kepiniai nebesukris
Shiduh, supratau
_agnute_, ačiū, džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
Neryte, tikiuosi nenusivilsi receptu
rimuze, džiaugiuosi, kad nenusivylei patiekalais O lazanijos su varške recepto paieškosiu
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad pyragas pavyko
O dėl keksiukų tu nesinervink ir kepk didelį keksą - skonis tikrai visiškai nesikeičia
O dėl mėsos, tai pilčiau tik vyną ir sultinį... Konjako reikia tik 20 ml, tad nemanau, kad be jo būtų labai jau prasčiau...
AIRA, svarbiausia, kad pyragas gavosi skanus O įdaras ir turėtų gautis skystokas, o kepdamas sutirštėti, tik tokiems pyragams prieš pjaustant būtinai reikia leisti visiškai ataušti Tikiuosi beliašai gausis skanūs
Sonatina, ir as nusiziurejau tavo receptuka. Kadangi rudeni turime daug obuoliuku, tai si savaitgali pabandziau padaryti "obuoliu ruduo" gavosi
Visiems labai labai patiko. Aciu uz receptuka.
Gal dar ka susigundyti pasigaminti (nors to reikalo labai jau nemegstu )
Visiems labai labai patiko. Aciu uz receptuka.
Gal dar ka susigundyti pasigaminti (nors to reikalo labai jau nemegstu )
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 23, 15:30)
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad pyragas pavyko
O dėl keksiukų tu nesinervink ir kepk didelį keksą - skonis tikrai visiškai nesikeičia
2. O dėl mėsos, tai pilčiau tik vyną ir sultinį... Konjako reikia tik 20 ml, tad nemanau, kad be jo būtų labai jau prasčiau...
O dėl keksiukų tu nesinervink ir kepk didelį keksą - skonis tikrai visiškai nesikeičia
2. O dėl mėsos, tai pilčiau tik vyną ir sultinį... Konjako reikia tik 20 ml, tad nemanau, kad be jo būtų labai jau prasčiau...
OK, pyragao beveik nera, tai bandysiu keksa iskept
sonatina, tu auksas
2. mesa dar visa val. troskinsys, o as vis delto ipiliau saldzios trauktines, juk jos daug nereikejo tik morku per daug , puode matosi vien morka, o as dar smulkiai ja supjausciau - bet greit ziuresim koks gausis skonis
Kepiau "Obuolių rudenį", na likau apšalusi, vienas nuostabiausių obuolių pyragų, kokius tik esu kada kepusi/valgiusi. O jau tešlos gardumėlis, eina sau.
Tik norėjau paklaust. O ką prideda tie plakti baltymai? Man jie nelabai ten jautėsi, na, nebent vienus paėmus ir paragavus - tokie saldžiarūgščiai..
Tik norėjau paklaust. O ką prideda tie plakti baltymai? Man jie nelabai ten jautėsi, na, nebent vienus paėmus ir paragavus - tokie saldžiarūgščiai..
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 21, 18:29)
[i]Beliašai
Sonatina,
as per tave i kelnes uzpakalio neikisiu
Pasikirtau vakar situ beliasu, galvojau sprogsiu is skanumo ir pilnumo
Savaitgali kepiau bandeles su suriu (dar sezamo seklu pridejau) ir pagaminau varskes tingini - apsirijom su vyru Maniau tinginiu dar drauges pavaisinsiu, bet neliko..... Sviesto visai nesijaucia (dejau truputi maziau nei recepte nurodyta), daug dziovintu vaisiu pridejau, tai toks gana gaivus pyragas gavosi.
Bijau kitus receptus bandyt, nes po gimdymo vos tik gryzau i savo dydi ir vel gresia issiplest, tik si kart nuo besaikio valgymo
Aciu Sonatina uz receptukus ir issamius komentarus
Bijau kitus receptus bandyt, nes po gimdymo vos tik gryzau i savo dydi ir vel gresia issiplest, tik si kart nuo besaikio valgymo
Aciu Sonatina uz receptukus ir issamius komentarus
Sonatina, dariau tavo varškės tinginį
Labai jau skanus.Tiesiog pavojingai skanus
Labai jau skanus.Tiesiog pavojingai skanus
Kepiau prancuziskai zuvi ir kiauliena korejietiskai.Na tikrai viskas labai skanu buvo.Aciu Sonatinai,kad netingi su mumis dalintis savo ismegintais receptais