Shiduh, kadangi tie varškėčiai pritaikyti kepti, tai ir nenuostabu, kad reikėjo daugiau miltų (nors vis tiek geriau nedėti per daug miltų į tešlą, o tik gausiau apvolioti varškėtį miltuose)
O be obuolių dar ką nors dėjai į tinginį (ta prasme, uogų ar vaisių
![tongue.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
)?
Sandriuks, realiai jie ir yra virti aliejuje, tik aš netiksliai išsireiškiau
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
Aliejaus reikėtų pilti iki pusės beliašo (ir žiūrėti, kad apvertus nesigautų balta neapkepusi juostelė - tada reikėtų dar įpilti šiek tiek aliejaus ir kepti toliau)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Kadangi tešla labai elastinga ir visiškai neplyštanti, tad ir verdami beliašai visiškai netrūkinėjo, todėl ir visiškai niekas netiško
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Tik labai svarbu gerai atitaikyti temperatūrą - neperkaitinti aliejaus, nes tada tešla staigiai paruduoja, o faršas nespėja išvirti...
Dacor, labai džiaugiuosi, kad ir vyniotinis, ir tinginys patiko
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Tikiuosi ir žuvimi nenusivilsi
agotai, gaila, kad baltymai neišsiplakė...
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Gal netyčia trynio pateko į baltymus... Be to, reikia atidžiai žiūrėti, kad ir indas, kuriame plaki baltymus, ir mikserio šluotelės nebūtų nei kiek riebaluotos, nes taip pat gerai neišsiplaka...
Ir dar - baltymai daug lengviau išsiplaka, jeigu kiaušiniai yra kambario temperatūros