![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
sonatina, noriu iskept pyraga su persiku puselemis ir varske
Is tavo pasiulytu receptu beveik kiekv. kepamas su pudingu
nekenciu pudingo skoni
pasiulyk, ko galima butu pakeist?
Pyragas su varške ir persikais - ar galima kukurusu krakmola pakeist paprastu bulviu krakmolu? ir uzteks 1 v.s. krakmolo?
Varškės pyragas su raudonaisiais serbentais - ar galima serbentus pakeist persiku puselemis? ir kuo galima pakeist pudingo miltelius?
Obuolių varškės pyragas- kuo pakeist galima pudingo miltelius?
dar vienas klausimas. Stai sitas pyragas Pyragas su persikais ir uogomis. Jame idarui nereikia nei manu kruopu, nei krakmolo
Kaip jis issikeps? nes tesla juk bus tik aplinkui pacio pyrago? Ar galima bus jo atpjaut? ne per minkstas vidus bus?
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Pyragas su varške ir persikais - ar galima kukurusu krakmola pakeist paprastu bulviu krakmolu? ir uzteks 1 v.s. krakmolo?
Varškės pyragas su raudonaisiais serbentais - ar galima serbentus pakeist persiku puselemis? ir kuo galima pakeist pudingo miltelius?
Obuolių varškės pyragas- kuo pakeist galima pudingo miltelius?
dar vienas klausimas. Stai sitas pyragas Pyragas su persikais ir uogomis. Jame idarui nereikia nei manu kruopu, nei krakmolo
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
mes vakar darem "Kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
buvo labaaaaai skanu
o siandien pasigaminom tuno torta,bet kazkodel padazas gavosi per rugstus ir sluoksnis tunas-kiausiniai su batonu nesulipo.. gal ir ten reikejo pilti padaza?
stai idedu nuotraukyciu
![user posted image](http://i58.photobucket.com/albums/g267/norgemama/balanduke/P1010046.jpg)
![user posted image](http://i58.photobucket.com/albums/g267/norgemama/balanduke/P1010047.jpg)
aciu Sonatina uz receptukus
![user posted image](http://i58.photobucket.com/albums/g267/norgemama/balanduke/P1010041.jpg)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
o siandien pasigaminom tuno torta,bet kazkodel padazas gavosi per rugstus ir sluoksnis tunas-kiausiniai su batonu nesulipo.. gal ir ten reikejo pilti padaza?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
stai idedu nuotraukyciu
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
![user posted image](http://i58.photobucket.com/albums/g267/norgemama/balanduke/P1010046.jpg)
![user posted image](http://i58.photobucket.com/albums/g267/norgemama/balanduke/P1010047.jpg)
aciu Sonatina uz receptukus
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
sandralita, labai džiaugiuosi ir kad forma neišsilydė, ir kad keksas gavosi skanus
Mama_Tania, kažkaip man to pudingo skonio pyraguose visiškai ir nesijaučia
, na bet jeigu nepatinka, tai visuomet galima keisti krakmolu
Manau tinka ir bulvių krakmolas
Reikia tiesiog išlaikyti proporcijas - jeigu recepte reikia 1 v. š. kukurūzų krakmolo - dėk 1 v. š. bulvių krakmolo... Jeigu reikia pakelio pudingo, tai dėk 3 v. š. krakmolo
Visuose minėtuose pyraguose drąsiai keisk pudingą krakmolu. Ir visur vaisius ar uogas galima keisti tuo, ką turi, ar ką mėgsti
O pyragas su persikais ir uogomis buvo ypač lengvas ir skanus, be to ir pjaustėsi puikiai - tiesiog jį reikia būtinai gerai ataušinti, netgi palaikyti šaldytuve
balanduke, nuotraukos tiesiog
O padažas galėjo gautis rūgštus jeigu tavo citrina buvo labai didelė... Pažiūrėjau, kad recepte parašyta 1/2 citrinos sulčių, o jos visgi viena kitai nelygios...
Manyčiau, kad užtektų 2 - 3 v. š. sulčių... O kokioje formoje darei šį tortą? Kažkaip atrodo, jog aukštesnis, nei mano... Ir tikrai matosi, kad padažo beveik nėra... Gal tikrai vertėtų visus produktus pamaišyti su padažu prieš dedant į formą...
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Mama_Tania, kažkaip man to pudingo skonio pyraguose visiškai ir nesijaučia
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Reikia tiesiog išlaikyti proporcijas - jeigu recepte reikia 1 v. š. kukurūzų krakmolo - dėk 1 v. š. bulvių krakmolo... Jeigu reikia pakelio pudingo, tai dėk 3 v. š. krakmolo
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Visuose minėtuose pyraguose drąsiai keisk pudingą krakmolu. Ir visur vaisius ar uogas galima keisti tuo, ką turi, ar ką mėgsti
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O pyragas su persikais ir uogomis buvo ypač lengvas ir skanus, be to ir pjaustėsi puikiai - tiesiog jį reikia būtinai gerai ataušinti, netgi palaikyti šaldytuve
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
balanduke, nuotraukos tiesiog
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
O padažas galėjo gautis rūgštus jeigu tavo citrina buvo labai didelė... Pažiūrėjau, kad recepte parašyta 1/2 citrinos sulčių, o jos visgi viena kitai nelygios...
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 22, 13:55)
Lindra, paprastai baltymus ir reikia plakti maksimaliu greičiu...
Ir visgi manau, kad tos popierinės formelės nėra skirtos kepti vien jose
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Vis dėlto paprieštarausiu, kad baltymus per didelės apsukos tikrai suardo, juos maksimaliu greičiu galima plakti tik mikseriu ar kombainu, o turinčioms Zepterio MixSi ra panašų plaktuvą tikra inerekomenduočiau plakt maksimaliu greičiu, nes iš baltymo gausis sriubytė....
O popierinės formelės tikrai išlaiko savo formą - vakar kepiau keksiukus pagal bananinio kekso receptą, tešlą pyliau vien į popierines formeles (aš pilu į dvi, kad garantuotai laikytų) ir gavosi puikiausi keksiukai
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
O aš šiandien dariau kiaušinių-faršo vyniotinį. Labai bijojau, kad nesigaus, nes neturėjau kepimo popieriaus, tai į skardą dėjau folijos kelis lapus
Išėjo super skanus
Padariau foto, o dabar kai įsikėliau į kompiuterį, žiūriu, kad nelabai kokybiška, bet jau nebeturiu ką perfotografuoti, vyniotinio nė kvapo neliko
![user posted image](http://i66.photobucket.com/albums/h280/sirneta/Visa%20kita/Pyragas.jpg)
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![user posted image](http://i66.photobucket.com/albums/h280/sirneta/Visa%20kita/Pyragas.jpg)
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 21, 16:29)
Puode storu dugnu įkaitinti aliejų, dėti po kelis beliašus skylute žemyn, kai gražiai apskrus, atsargiai apversti ir uždengus pabaigti kepti.
Atrodo kaip virti aliejuje,o ne kepti.Kaip taip lygiai apkepiai ar nesispjaudė baisiai?Vis tik skylutė
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 10, 20:32)
Štai ir žadėtasis receptas
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![user posted image](http://i5.photobucket.com/albums/y181/Sonatabliu/Skanestai/PICT48801.jpg)
Burgundiškai troškinta jautiena
500 g morkų
300 g svogūnų
3 skiltelės česnako
2 v. š. aliejaus
800 g jautienos filė
3 v. š. pomidorų pastos
500 ml raudono vyno
125 ml mėsos sultinio
20 ml konjako
2 lauro lapeliai
šakelė rozmarino
druskos, pipirų
40 g sviesto
2 v. š. miltų
kapotų petražolių
Morkas supjaustyti kubeliais ar riekėmis, svogūnus supjaustyti skiltelėmis. Česnako skilteles perpjauti į keturias dalis. Puode įkaitinti aliejų ir apkepti stambiai supjaustytą mėsą (geriau kepti nedidelėmis dalimis, kad mėsa neišleistų sulčių, o tik staigiai apsitrauktų plutele). Sudėti pomidorų pastą, supilti vyną, sultinį, konjaką, dėti rozmariną, lauro lapelius, suberti svogūnus, morkas, česnaką, pagardinti druska ir pipirais. Uždengti ir troškinti 2 val. 45 min. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su miltais, sudėti į mėsą ir neuždengus dar patroškinti 10 min. Patiekti pabarsčius kapotomis petražolėmis.
P. S. neturėjau tiek daug morkų, tad įdėjau ~ 250 g pievagrybių
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![rolleyes.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Savaitgali kepiau kiasiniu-farso vyniotini.Tikrai labai skanu Net MB valge,nors nieko sus suriu nevalgo ( nei neitare,kad jis ten yra).
Labai patiko varskinis tinginys.Tik jauciu,turesiu daryt ir daryt,nes tik suvalgius jau prase dar
Siandien bandysiu zuvi prancuziskai
Labai patiko varskinis tinginys.Tik jauciu,turesiu daryt ir daryt,nes tik suvalgius jau prase dar
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Siandien bandysiu zuvi prancuziskai