Spurgita, džiaugiuosi, kad pyragai patiko
Lindra, paprastai baltymus ir reikia plakti maksimaliu greičiu... Gal netyčia papuolė trynio į baltymus, ar iškart subėrei visą cukrų?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Reikėtų plakti be cukraus, kol suputos, o tada dalimis berti cukrų, kiekvieną kartą išplakant, kol prieš tai įbertas cukrus visiškai ištirps
Malonu, kad balandėlių apkepas patiko
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O man visai gerai, kai daug patiekalo gaunasi - nusinešu į darbą pietums
Kozete, smagu, kad keksiukai patiko
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Paprastai tikrinti pirmą kartą reikėtų praėjus minimaliam recepte nurodytam kepimo laikui... Na nebent matosi, kad viršus labai apkepė...
Ir visgi manau, kad tos popierinės formelės nėra skirtos kepti vien jose
Eni, malonu, kad ir tau šie keksiukai patiko
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
O į pyragą šviežius mandarinus ar apelsinus žinoma galima dėti, tik reikėtų nuo skiltelių nuimti ir tas plėveles...
noir1, manau, kad nuo ryžių rūšies tikrai daug kas priklauso - aš paprastai naudoju garintus ilgagrūdžius ryžius (apvalius tik sušiui, nes jie labai suverda...) arba basmati
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O levandos įeina į Provanso žolių mišinį arba jas galima naudoti vietoje rozmarino ar kitokių ryškaus skonio žolelių
Indre_, pati svogūnų tešloje niekada nekepiau, bet turiu kelis receptus... Jei įdomu, galėsiu paieškoti
sandralita, kepk drąsiai - tikrai neišsilydys