o as ta farso-kiausu viniotini dariau su olandisku suriu, ale kaip prilipo aisku, paskui su peiliu siaip ne taip ten -bet nelabai ten gerai buvo...finale svarbu - ir vaizdas, ir skonis as tai popieriu apkaltinau o tai ten taip lengvai ir turi susiviniot??? as galvojau, gal pramaklinau, gal visgi kokiu sviestud ar reikejo patept...
Sonatag, tikrai, svarbiausia, kad buvo skanu
mutante, supratau
bazuka, malonu, kad patiekalai patiko O jei kepenėlių nemėgstate, tai net ir pats geriausiais receptas tą sunkiai pakeis
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų... Bet kažkoks eilinis iš Senukų Man iškepus omletui popierius po apačia buvo labai drėgnas ir visiškai neprilipęs... Gal kartais per ilgai kepate omletą? Lengviausiai nuimti popierių jį sudrėkinus - patepti vandeniu šepetėliu ar uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palaikyti...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
mutante, supratau
bazuka, malonu, kad patiekalai patiko O jei kepenėlių nemėgstate, tai net ir pats geriausiais receptas tą sunkiai pakeis
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų... Bet kažkoks eilinis iš Senukų Man iškepus omletui popierius po apačia buvo labai drėgnas ir visiškai neprilipęs... Gal kartais per ilgai kepate omletą? Lengviausiai nuimti popierių jį sudrėkinus - patepti vandeniu šepetėliu ar uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palaikyti...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 15:55)
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų... Bet kažkoks eilinis iš Senukų Man iškepus omletui popierius po apačia buvo labai drėgnas ir visiškai neprilipęs... Gal kartais per ilgai kepate omletą? Lengviausiai nuimti popierių jį sudrėkinus - patepti vandeniu šepetėliu ar uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palaikyti...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
na man omletas nuo popieriaus nenorejo plestis/viniotis vargais negalais...ir tirkai kepiau tiek, kiek parasyta ir tokioj tempoj ai, gal kita syki gausis geriau o tu suri, koki naudojai? gal jis esme? as olandiska dabar turejau
Aciu, merginos. suversim kalte suriui. Nes gi tikrai pirma karta labai gerai gavosi ir vakar as tokia super duper kulinare jausdamasi maisiau, plakiau, kepiau. Ir na tau toks spyris i uzpakali , neatsiplesia Bet svarbu geras finalas
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 16:07)
bonda, aš visada perku Olandišką sūrį O šiaip orkaitės temperatūra ir kepimo laikas gali skirtis nuo parašytosios, visada žiūrėkite pagal savo orkaitę
aisku bet kaip zinot as dejau i ikaitinta, gal reikejo -i salta?
Dariau lizdelius, ale man kazkokia pornografija gavosi.... Mesa dar zalia o makaronai jau tyzta Ir vandens daug pripyliau..... Hm... reik kazka dabar eit ant smugio gamint... nes vyras nevalgys, nors gal
bonda, reikia dėti į karštą orkaitę, tik kai kepa stebėti - gal tavo orkaitėje tiesiog jis iškepa greičiau
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę? Ir kokios firmos makaronai?
garbane, šaunu, kad tortas po nakties šaldytuve dar skanesnis
boruzka, o kepimo popierius šiuo metu pas mane Quickpack firmos
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę? Ir kokios firmos makaronai?
garbane, šaunu, kad tortas po nakties šaldytuve dar skanesnis
boruzka, o kepimo popierius šiuo metu pas mane Quickpack firmos
išbandžiau ir aš vištieną jogurto padaže, geriausias pagyrimas ir man, ir, žinoma, autorei - skaniausias patiekalas per paskutinį mėnesį bet va mažiui nelabai tiko mat jis nelabai mėgėjas tokių padažinių, specifinio skonio, o nesinorėjo dar lėkt virtuvėn kažką gamint.... tai šiek tiek pasiožiavęs, vistiek pavalgė, bet jau nudžiūvusią mėsytę su bulvytėm, na tiesiog paliktas puode padažas liko apačioj ir nuo viršaus nurinkau. gal įmanoma rast kažkokį padažo variantą nes tas parduotuvinis jogrto padažas vistiek turi kažkokį prieskonį, kuris vaikui gal ir nelabai tinka
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 08, 18:36)
kas do daiktas kuskusas
kad zinociau kokiam skyriuj jo ieskot
QUOTE(PaMeL @ 2006 10 02, 21:28)
stambios manų kruopos. kruopų skyriuje.