QUOTE(Sonatina @ 2006 08 02, 20:25)
O šįvakar valgėme "Balandėlių" apkepą... Labai mėgstu balandėlius, bet juos daryti daug terlionės, tad kadaise radau šį receptą ir iki šiol neatsidžiaugiu
Balandėlių apkepas
1 kg maltos jautienos
1 -2 svogūno galvos, supjaustytos kubeliais
100 - 200 ml pomidorų padažo
1,5 kg susmulkinto kopūsto
1 puodelis nevirtų ryžių
1 a. š. druskos
3 puodeliai jautienos sultinio
o kaip kažin su kiaulienos faršu? irgi turėtų normaliai gautis? vakar parsivežėm iš kaimo kokį 1/4 kiaulės
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
tai dabar patiekalai iš kiaulienos - į trasą
beje, tą
obuolių pyragą nusivežiau anytai paskanaut, tai kažkaip jiem ten net klausimų nekilo iš kur tas pyragas - mol pirktas
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
tai paskiau gavau prisipažinti, kad pati kepiau
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
tai gyrė - labai skanus. tai vėl kepsiu