kalakutiena su kariu ir kuskusu jau gatava obuoliu ruduo jau grazutis orkaiteje sala ragausim uz pusvalanduko kai tetukas is darbelio pareis bet jau to pyrago noriu dabarrrrr
pyragas tirpstantis burnoje mmmmmmmmmmmmmmmm labai visiem skanu o kalakutiena su kuskusu ir kariu idomi ir nieko aciu sonatina
Sveikos, as siandien vel gaminsiu varskes tingini.. Mano vyras po pirmo pyrago pasake, kad turesiu dabar daznai juos gaminti, nes jau tokio skainaus jau seniai nevalges... Sonatina aciu tau!
taip stengiausi obuoliu ruduo ta pyraga iskept , bet kepimo milteliu padaiginau ir nesigavo, kartus skonis jauciasi ech nekas is manes virtuvej bet vistiek as Sonatinos gerbeja
mergaites gel be kit ! Greit papasakojat kuom skiriasi mieline sluoksniuota nuo bemieles sluoksniuotos. Ir kam jos labiau tinka kept. Nes savo brangiojo paprasiau nupirkt mielines sluoksniuotos teshlos, tai jei nesigaus man tos cinamonines bandeles man bus shakes!
mergaites gel be kit ! Greit papasakojat kuom skiriasi mieline sluoksniuota nuo bemieles sluoksniuotos. Ir kam jos labiau tinka kept. Nes savo brangiojo paprasiau nupirkt mielines sluoksniuotos teshlos, tai jei nesigaus man tos cinamonines bandeles man bus shakes!
Mielinė tai bandelės, o bemielė - tai tokie oriniai trapūs pyragėliai gaunasi.Palieti piršu ir byrėti pradeda. Tai čia kaip pavyzdis. Bemielė tinka daryti pyragėlius su malta mėsa, galima kepti obuolius. Pas Sonatina pilna receptu kur pyragams naudojama bemielė sluoksniuota tešla.Ypač atviriems pyragams su uogom. Mielinė geriausia bandelėms, aguonų vyniotyniui. Net gi mėsą geriau kepti bemielėj sluoksniuotoj tešloj.
Šiandien gaminau kepenų tortą su bulvinėm bandelėm. Suvalgėm 1/4 torto ir jau amba O jau bandeles kokios fainos gavosi Buviu košės milteliai buvo su grybais (kažkaip nepastebėjau pirkdama), ale visai nesijaute... O tortas tikiuosi šaldytuve neužsistovės... Ačiū