Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

Sveikos gyvos, merginos smile.gif

Miglota, labai malonu, kad jau tiek visko išbandei ir dar kai kas liko planuose 4u.gif

Nolina, na imbieras jau toks - arba jį mėgsti, arba nekenti... Aš jo irgi labai nemėgstu, tad ir nededu niekur... Nors imbieriniai sausainiai ir Ginger Ale limonadas patinka g.gif Smagu, kad patiekalai pavyko smile.gif

mallena, pretenzijų dėl svarstyklių parodymų, dietų laužymo ir figūros problemų nepriimu tongue.gif Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka 4u.gif

garbane, malonu, kad Napoleonas pavyko smile.gif O kad drėgnas tortas, tai kaip tik gerai, man regis taip gi skaniau bigsmile.gif

balanduke, nebent galiu paieškoti 4u.gif

Įsimylėjusi Boruže, tai ko slėpei nuo vyko, kad esi kulinarė? bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad tinginys patiko smile.gif O šiaip tai Selgos sausainiai su kondensuotu pienu yra gerokai saldesni už paprastus klasikinius, gal dėl to gavosi per saldu... ax.gif Tikiuosi ir pyragėliai, ir sriuba pavyks 4u.gif

Sonatag, smagu, kad risotto ir keksas patiko smile.gif O kaip keksas be kefyro gavosi? Nebuvo labai kietas? unsure.gif

Čalykušu, ačiū 4u.gif Sakai tos burbuolės skanu? g.gif Gal tada reikia ir man pamėginti, nors šiaip kukurūzų labai nemėgstu...

Katu, būtent šiam pakeliui paruošti reikia 250 ml pieno, tad visą gautą masę ir supyliau į tešlą smile.gif

alex, labai smagu, kad blynai patiko, tikiuosi ir kiti patiekalai patiks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kulinares 4u.gif ,

kepiau cukiniju blynus, bet padaza dariau ne krabini (bandysiu su juo savaitgali daryti), o su cadziki (nezinau ar taip rasosi ax.gif ): naturalus jogurtas, nusunktas sutarkuotas agurkas, cesnako pagal skoni, druskos, pipiru. Nu blynai tai thumbup.gif , tik gal biski pipiriuku padauginau.
Atsakyti
Padariau vištiena su ryžiais tik žirnelių neturėjau.
Vietoj paprikos dėjau moliūgą.
labai skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 02 spalio 2006 - 13:14
agotai, džiaugiuosi, kad blynai patiko smile.gif

mutante, atrodo labai skaniai thumbup.gif Tik neatrenku pagal kurį receptą? g.gif
Atsakyti
Savaitgalį kepiau pyragą su kriaušėmis - nu laaabai skanu thumbup.gif , tik mažoka ax.gif . Beje, dėjau juodųjų serbentų uogienę, antaninį obuolį ir kriaušių . O formos niekuo nereikia ištepti? Aš tai įdėjau sviestinį popierių ir ant jo formavau pyragą. Dar kartą kepiau faršo kopūstų apkepą, tik vietoj grietinėlės pyliau pieną..... skanu, bet su grietinėle skaniau ax.gif

Nežinau, gal pražiopsojau pyrago Dunojus originalų receptą, pagal kurį tu, Sonatina, kepei pyragą ax.gif . Jei nesunku įdėk nuorodą 4u.gif .

Ir dar, Sonatina, kažkokį patiekalą valgei su klevų sirupu. Gal galėtum įdėti to sirupo (butelio/indelio) nuotrauką blush2.gif , vyras važiuoja į Vokietiją- gal gi ir man pagaliau parvežtų tokio sirupo g.gif .
Atsakyti
sirse, džiaugiuosi, kad pyragas patiko smile.gif Aš formos niekuo netepiau... Bet mano dar nauja, graži ir nesubraižyta tefloninė, tai ir neprilipo niekas ax.gif
O kad su grietinėle apkepas skaniau - tai natūralu tongue.gif Kuo riebiau, tuo skaniau biggrin.gif

Dunojaus pyrago recepte daviau nuorodą į tešlą, kurią naudojau šiam pyragui... Originali šio pyrago tešla man pasirodė gana komplikuota, ją ilgai reikia kildinti... Bet jeigu norite, tai parašysiu ir ją...

Klevų sirupo buteliukai atrodo taip:

user posted image

Dažniausiai buteliukai tokios formos, tik etiketės skiriasi smile.gif

Vokiškai jis vadinasi Ahornsirup
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 02 spalio 2006 - 13:14
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 12:18)
Sonatag, smagu, kad risotto ir keksas patiko smile.gif  O kaip keksas be kefyro gavosi? Nebuvo labai kietas? unsure.gif

Nea nekietas, tik dar pagalvojau kad recepta parašyta jog tešla ir varškės įdaras turi gautis maždaug vienodo skystumo, o man aišku nesigavo schmoll.gif . Ir rodos taip atidžiai skaičiau receptą ir stengiausi viską pagal jį daryti doh.gif Na bet svarbu kad skainiai valgėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar uzgriuvo netiketi sveciai. Nu panika namuose biggrin.gif kuo vaisinti ir pn. Tai sumeciau greitai ta kiausiniu vyniotini. Na ir nesupratau g.gif Pagrindas neatlipo. Pirma karta taigi viskas buvo thumbup.gif , iskepe, lengvai susivyniojo. O vakar ne velnio neatlimpa nuo kepimo poieriaus nors dantim grauzk. Siaip ne taip atplesem, nesuplyso ir toliau viskas kepe taip kaip reikia. Tai sumasciau tik dvi priezastis:buvo kitas lydytas suris ir kitos firmos kepimo popierius.
Atsakyti
Sonatina o kokios firmos kepimo poperiu naudoji ? bandysiu kepti siandien kiausiniu farsho viniotini bijau kad neatlips doh.gif
Atsakyti
Su tuo kiaušinių-faršo vyniotiniu, tai aš beveik įsitikinus, kad sūris kaltas mirksiukas.gif Tiksliau ne sūris, o sūrio produktas lotuliukas.gif Nes popierius tas pats, visi produktai tie patys, tik vieną kart dariau su sūriu "Hermis" tai liuks atlipo, o kitą kartą parduotuvėj prie namų gavau tik kažkokį sūrio produktą ir aišku prilipo doh.gif
Taip, kad perkant skaitykit etiketes, nes dabar visokio š... į tuos sūrius primarmalina, kad numušt kainą ir užrašo sūrio produktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2006 10 02, 15:09)
Su tuo kiaušinių-faršo vyniotiniu, tai aš beveik įsitikinus, kad sūris kaltas mirksiukas.gif Tiksliau ne sūris, o sūrio produktas  lotuliukas.gif Nes popierius tas pats, visi produktai tie patys, tik vieną kart dariau su sūriu "Hermis" tai liuks atlipo, o kitą kartą parduotuvėj prie namų gavau tik kažkokį sūrio produktą ir aišku prilipo  doh.gif
Taip, kad perkant skaitykit etiketes, nes dabar visokio š... į tuos sūrius primarmalina, kad numušt kainą ir užrašo sūrio produktas mirksiukas.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , aš tai visada ''olandišką''naudoju.
Vakar kepiau kiaušinių -faršo vyniotinį , labai skanu , sotu ir kaimynka aikčiojo , sakė, keps mirksiukas.gif Pas mus tai nuo stalo ''nenulipa'' žuvis prancūziškai, man tik kepenėlės karališkai kažko nepatiko , na , bet mes kepenis nelabai ir valgom , tai manau , dėl to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 12:39)
agotai, džiaugiuosi, kad blynai patiko smile.gif

mutante, atrodo labai skaniai thumbup.gif  Tik neatrenku pagal kurį receptą? g.gif

čia kur vištiena su ryžiais Jallof, bet pas mane supaprastais ryžiais mirksiukas.gif
Atsakyti