Sveikos gyvos, merginos
Miglota, labai malonu, kad jau tiek visko išbandei ir dar kai kas liko planuose
Nolina, na imbieras jau toks - arba jį mėgsti, arba nekenti... Aš jo irgi labai nemėgstu, tad ir nededu niekur... Nors imbieriniai sausainiai ir Ginger Ale limonadas patinka Smagu, kad patiekalai pavyko
mallena, pretenzijų dėl svarstyklių parodymų, dietų laužymo ir figūros problemų nepriimu Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
garbane, malonu, kad Napoleonas pavyko O kad drėgnas tortas, tai kaip tik gerai, man regis taip gi skaniau
balanduke, nebent galiu paieškoti
Įsimylėjusi Boruže, tai ko slėpei nuo vyko, kad esi kulinarė? Džiaugiuosi, kad tinginys patiko O šiaip tai Selgos sausainiai su kondensuotu pienu yra gerokai saldesni už paprastus klasikinius, gal dėl to gavosi per saldu... Tikiuosi ir pyragėliai, ir sriuba pavyks
Sonatag, smagu, kad risotto ir keksas patiko O kaip keksas be kefyro gavosi? Nebuvo labai kietas?
Čalykušu, ačiū Sakai tos burbuolės skanu? Gal tada reikia ir man pamėginti, nors šiaip kukurūzų labai nemėgstu...
Katu, būtent šiam pakeliui paruošti reikia 250 ml pieno, tad visą gautą masę ir supyliau į tešlą
alex, labai smagu, kad blynai patiko, tikiuosi ir kiti patiekalai patiks
Sveikos kulinares ,
kepiau cukiniju blynus, bet padaza dariau ne krabini (bandysiu su juo savaitgali daryti), o su cadziki (nezinau ar taip rasosi ): naturalus jogurtas, nusunktas sutarkuotas agurkas, cesnako pagal skoni, druskos, pipiru. Nu blynai tai , tik gal biski pipiriuku padauginau.
kepiau cukiniju blynus, bet padaza dariau ne krabini (bandysiu su juo savaitgali daryti), o su cadziki (nezinau ar taip rasosi ): naturalus jogurtas, nusunktas sutarkuotas agurkas, cesnako pagal skoni, druskos, pipiru. Nu blynai tai , tik gal biski pipiriuku padauginau.
Padariau vištiena su ryžiais tik žirnelių neturėjau.
Vietoj paprikos dėjau moliūgą.
labai skanu
Vietoj paprikos dėjau moliūgą.
labai skanu
Savaitgalį kepiau pyragą su kriaušėmis - nu laaabai skanu , tik mažoka . Beje, dėjau juodųjų serbentų uogienę, antaninį obuolį ir kriaušių . O formos niekuo nereikia ištepti? Aš tai įdėjau sviestinį popierių ir ant jo formavau pyragą. Dar kartą kepiau faršo kopūstų apkepą, tik vietoj grietinėlės pyliau pieną..... skanu, bet su grietinėle skaniau
Nežinau, gal pražiopsojau pyrago Dunojus originalų receptą, pagal kurį tu, Sonatina, kepei pyragą . Jei nesunku įdėk nuorodą .
Ir dar, Sonatina, kažkokį patiekalą valgei su klevų sirupu. Gal galėtum įdėti to sirupo (butelio/indelio) nuotrauką , vyras važiuoja į Vokietiją- gal gi ir man pagaliau parvežtų tokio sirupo .
Nežinau, gal pražiopsojau pyrago Dunojus originalų receptą, pagal kurį tu, Sonatina, kepei pyragą . Jei nesunku įdėk nuorodą .
Ir dar, Sonatina, kažkokį patiekalą valgei su klevų sirupu. Gal galėtum įdėti to sirupo (butelio/indelio) nuotrauką , vyras važiuoja į Vokietiją- gal gi ir man pagaliau parvežtų tokio sirupo .
sirse, džiaugiuosi, kad pyragas patiko Aš formos niekuo netepiau... Bet mano dar nauja, graži ir nesubraižyta tefloninė, tai ir neprilipo niekas
O kad su grietinėle apkepas skaniau - tai natūralu Kuo riebiau, tuo skaniau
Dunojaus pyrago recepte daviau nuorodą į tešlą, kurią naudojau šiam pyragui... Originali šio pyrago tešla man pasirodė gana komplikuota, ją ilgai reikia kildinti... Bet jeigu norite, tai parašysiu ir ją...
Klevų sirupo buteliukai atrodo taip:
Dažniausiai buteliukai tokios formos, tik etiketės skiriasi
Vokiškai jis vadinasi Ahornsirup
O kad su grietinėle apkepas skaniau - tai natūralu Kuo riebiau, tuo skaniau
Dunojaus pyrago recepte daviau nuorodą į tešlą, kurią naudojau šiam pyragui... Originali šio pyrago tešla man pasirodė gana komplikuota, ją ilgai reikia kildinti... Bet jeigu norite, tai parašysiu ir ją...
Klevų sirupo buteliukai atrodo taip:
Dažniausiai buteliukai tokios formos, tik etiketės skiriasi
Vokiškai jis vadinasi Ahornsirup
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 12:18)
Sonatag, smagu, kad risotto ir keksas patiko O kaip keksas be kefyro gavosi? Nebuvo labai kietas?
Nea nekietas, tik dar pagalvojau kad recepta parašyta jog tešla ir varškės įdaras turi gautis maždaug vienodo skystumo, o man aišku nesigavo . Ir rodos taip atidžiai skaičiau receptą ir stengiausi viską pagal jį daryti Na bet svarbu kad skainiai valgėsi
Vakar uzgriuvo netiketi sveciai. Nu panika namuose kuo vaisinti ir pn. Tai sumeciau greitai ta kiausiniu vyniotini. Na ir nesupratau Pagrindas neatlipo. Pirma karta taigi viskas buvo , iskepe, lengvai susivyniojo. O vakar ne velnio neatlimpa nuo kepimo poieriaus nors dantim grauzk. Siaip ne taip atplesem, nesuplyso ir toliau viskas kepe taip kaip reikia. Tai sumasciau tik dvi priezastis:buvo kitas lydytas suris ir kitos firmos kepimo popierius.
Su tuo kiaušinių-faršo vyniotiniu, tai aš beveik įsitikinus, kad sūris kaltas Tiksliau ne sūris, o sūrio produktas Nes popierius tas pats, visi produktai tie patys, tik vieną kart dariau su sūriu "Hermis" tai liuks atlipo, o kitą kartą parduotuvėj prie namų gavau tik kažkokį sūrio produktą ir aišku prilipo
Taip, kad perkant skaitykit etiketes, nes dabar visokio š... į tuos sūrius primarmalina, kad numušt kainą ir užrašo sūrio produktas
Taip, kad perkant skaitykit etiketes, nes dabar visokio š... į tuos sūrius primarmalina, kad numušt kainą ir užrašo sūrio produktas
QUOTE(Martyna @ 2006 10 02, 15:09)
Su tuo kiaušinių-faršo vyniotiniu, tai aš beveik įsitikinus, kad sūris kaltas Tiksliau ne sūris, o sūrio produktas Nes popierius tas pats, visi produktai tie patys, tik vieną kart dariau su sūriu "Hermis" tai liuks atlipo, o kitą kartą parduotuvėj prie namų gavau tik kažkokį sūrio produktą ir aišku prilipo
Sutinku , aš tai visada ''olandišką''naudoju.
Vakar kepiau kiaušinių -faršo vyniotinį , labai skanu , sotu ir kaimynka aikčiojo , sakė, keps Pas mus tai nuo stalo ''nenulipa'' žuvis prancūziškai, man tik kepenėlės karališkai kažko nepatiko , na , bet mes kepenis nelabai ir valgom , tai manau , dėl to
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 12:39)
agotai, džiaugiuosi, kad blynai patiko
mutante, atrodo labai skaniai Tik neatrenku pagal kurį receptą?
mutante, atrodo labai skaniai Tik neatrenku pagal kurį receptą?
čia kur vištiena su ryžiais Jallof, bet pas mane supaprastais ryžiais