KVN, visiškai teisingai, reikia 1/4 pakelio
O kaip aš kildinu tešlą, rašiau štai čia
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 12, 13:41)
oi, ačiū labai nu vakare bandysiu, parašysiu kaip sekėsi
o dabar orkaitėj kepu višienos kukulius su sūreliu jau matau, kad bus skanu o desertui dar iš vakar kilo pora gabaliukų obuolių pyrago su jogurtu
išsikepiau varškinių blynų, labai skanūs išėjo
aną dieną dariau mielines bandeles su vaniliniu pudingu, tai kažkaip nelabai gavosi , nes sukant tešlą labai daug pudingo lauk išbėgo, nors jį darant pieno pyliau netgi mažiau, nei nurodyta , tai va esmė, kad tešla gavosi viskas čiki, tik pudingo pritrūko
aną dieną dariau mielines bandeles su vaniliniu pudingu, tai kažkaip nelabai gavosi , nes sukant tešlą labai daug pudingo lauk išbėgo, nors jį darant pieno pyliau netgi mažiau, nei nurodyta , tai va esmė, kad tešla gavosi viskas čiki, tik pudingo pritrūko
QUOTE(bea @ 2006 10 11, 20:51)
na gal kad su blicu... šiaip iškepęs pilnai. beje, kepiau 55 minutes. gal kad mano orkaitė nesandari šeima įvertino labai teigiamai.
Sveikutės Klausimas apie šitą pyragą. Kepiau ir aš jį, labai skanus gavosi, tik aš blogai baltymus išplakiau, nes man jie ne ant viršaus buvo, o pasiskirstė po visą pyragą. Ką plakdama dariau negerai? Aš į baltymus supyliau cukrų ir tada plakiau, ir man jie nesigavo standūs. Gal reik pirma išplakt, o tik poto bert baltymus Patarkit.
Mano obuolių rudenėlis skanumėlis
bet man tai baikė gavosi - iškepiau, išėmiau iš orkaitės, atvėsinau šiek tiek, atsipjoviau, o ten kiek skysčio paėmiau, nupyliau ir dar kokias 10 min kelpiau ... skystis matyt nuo obuolių susidarė.
tai dabar gal kiek sausokas gavosi, nu bet su ledais tikrai būtų skanu
bet man tai baikė gavosi - iškepiau, išėmiau iš orkaitės, atvėsinau šiek tiek, atsipjoviau, o ten kiek skysčio paėmiau, nupyliau ir dar kokias 10 min kelpiau ... skystis matyt nuo obuolių susidarė.
tai dabar gal kiek sausokas gavosi, nu bet su ledais tikrai būtų skanu
O as pietums issikepiau puriu blyneliu sau, tik teko daryt is puses porcijos nes kefyro buvo tik puse stiklines tikrai verta kepti, skanu labai
O del kiausiniu baltymu plakimo.. Nzn, siaip juos reikia labai ilgai ir nuobodziai plakti kad butu standus, kaip sakant kad plaktuvas dubeny stovetu cia aisku jei rankiniu budu bet pvz vienakart buvau nusipirkus kiausiniu (pigesniu ir mazesniu ) tai niekas nesigavo, plak kiek nori
O del kiausiniu baltymu plakimo.. Nzn, siaip juos reikia labai ilgai ir nuobodziai plakti kad butu standus, kaip sakant kad plaktuvas dubeny stovetu cia aisku jei rankiniu budu bet pvz vienakart buvau nusipirkus kiausiniu (pigesniu ir mazesniu ) tai niekas nesigavo, plak kiek nori
siandien dariau zuiki su suriu, ale kaip skanu ir kaip sotu
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 12, 10:46)
Netta, malonu, kad sagutės patiko
Super O šiandien valgėm makaronų lizdelius su faršu, tai taip skanu buvo Ir grietinėlės pyliau 200 ml, tad buvo pats tas
Dabar labai norėčiau kokį pyragą išbandyti, nors nesu jokio gyvenime kepus, tad baisoka, bet labai jau norisi, sakau nuo kurio čia pradėti
Ir aš jungiuosi prie jūsų, jeigu priimsit.
Sonatina, rašiau tau klausimuką sausainių temoje, bet gal tu ten nesilankai, išbandžiau tavo šokoladinių sausainių "Triufelių" receptuką, labai patiko, gavosi labai skanus
Bet galvoju kam į juos reikia dėti kakavos?
Sonatina, rašiau tau klausimuką sausainių temoje, bet gal tu ten nesilankai, išbandžiau tavo šokoladinių sausainių "Triufelių" receptuką, labai patiko, gavosi labai skanus
Bet galvoju kam į juos reikia dėti kakavos?
QUOTE(Eliza @ 2006 10 12, 16:58)
Sveikutės Klausimas apie šitą pyragą. Kepiau ir aš jį, labai skanus gavosi, tik aš blogai baltymus išplakiau, nes man jie ne ant viršaus buvo, o pasiskirstė po visą pyragą. Ką plakdama dariau negerai? Aš į baltymus supyliau cukrų ir tada plakiau, ir man jie nesigavo standūs. Gal reik pirma išplakt, o tik poto bert baltymus Patarkit.
Baltymus reik iš pradžių išplakt iki standžių putų be nieko, tada dėti po šaukštą cukrų ir plakti, kol cukrus ištirps.