Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

gaminau žuvį prancūziškai, gavosi thumbup.gif

gal kokių silkutės receptėlių kada naujų sulauksim blush2.gif , labai mėgstam user posted image, ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
o stai ir issikepiau apelsininius sausainius.. paprasti, prie arbatos pats tas. o pyragas su persikaisir varske.. bei uogom labai skanus.. tik man truputi virsus pridege.. na ir miltu truputi padauginau blush2.gif
o nuotraukos neiseina ikelt.. norstik 80 kb uzima..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na pas mus irgi prasidejo Sonatinos receptu bandymo metas biggrin.gif

Vyras jau bande mielines bandeles su cinamonu ir jogurtines bandeles thumbup.gif viskas pavyko thumbup.gif nors kaip vyras sako,mielines nepavykti negali ax.gif bet as i ta procesa nesikisau, vienas seimininkavo blush2.gif

As kepiau kiauliena korejietiskai, gavosi liuks, tik kepiau zymiai maziau nei 1.5 val. Siandien kepiau vistiena havajietiskai ax.gif na o dabar va tuoj trauksiu is orkaites pyraga su avietem, tai nzn kas ten gausis unsure.gif tesla tokia tirstoka gavosi ir kazkaip nedaug g.gif jau buvau pasiruosusi didesne kepimo forma bet prireike mazesnes ax.gif

Aciu Sonatina uz puikius reeceptus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Truputi patikslinsiu blush2.gif Tas pyragas su avietem tai turejo but keksiukai su avietem bet as neturiu keksiuku formu ax.gif bet va..nelabai jis man pavyko verysad.gif verysad.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimante: 11 spalio 2006 - 15:57
QUOTE(luluxe @ 2006 10 11, 16:34)
o stai ir issikepiau apelsininius sausainius.. paprasti, prie arbatos pats tas. o pyragas su persikaisir varske.. bei uogom labai skanus.. tik man truputi virsus pridege.. na ir miltu truputi padauginau  blush2.gif
o nuotraukos neiseina ikelt.. norstik 80 kb uzima..

Kepiau ir aš pyragą su persikais ir varške. Labai skanus gavosi thumbup.gif "Migom" nuo stalo nugaravo. Bet va tešla ir man kietoka gavosi, nors viską svėriau. Gal nuo miltų priklauso. Na bet visvien labai geras pyragas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 11 spalio 2006 - 16:13
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 11, 11:22)
kalakutienos faršas .

ar tiktu kiaulienos farsas 4u.gif
Atsakyti
Vakar bandžiau vištieną su daržovėmis jogurto padaže- thumbup.gif
Naudojau paprastą natūralų jogurtą,aišku į jį pridėjau daug įvairiausių prieskonių-labai labai skanu smile.gif
Atsakyti
vel kepiau vishta havajietiskai, sikart dejau daugiau sojos padazo ir druskos, tai gavo skaniau negu anakart. matau vaikas valgo zievele, ko siai niekada nedarydavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien vištieną havajietiškai kepiau thumbup.gif Super, labai mėgstų saldžiarūgštį vištienos skonį mirksiukas.gif

Aną savaitę viščiuką kepiau, tai irgi labai labai patiko. Aš daržovių nedėjau į rankovę, o bulves išdėliojau šalia skardoje (šitaip man prie vištienos skaniausia) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2006 10 11, 10:03)
Sveikos,

vakar kepiau pyraga "Obuoliu ruduo". Dariau dviguba porcija ir siandien atsinesiau i darba. Tai visi tik giria ir receptu praso thumbup.gif . Labai skanus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi padariau dvigubą porciją šio pyrago. Štai kaip jis atrodo.
Dėjau daug vanilinio aromato, todėl labai gardžiai kvepėjo. Dalis baltumo sukietėjo, dalis liko minkšta. Skanus, kvapnus pyragas.
Atsakyti
Ir aš vakar kepiau naująjį Sonatinos obuolių pyragą.Mums patiko.Cukraus pamažinau,kaip Sonatina rašė savo pastabose,bet sekantį kartą dėsiu dar mažiau.Valgėm karštą ir šiandien šaltą.Labai skanu.Su ledais turėtų būt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 10 11, 18:20)
Vakar bandžiau vištieną su daržovėmis jogurto padaže- thumbup.gif
Naudojau paprastą natūralų jogurtą,aišku į jį pridėjau daug įvairiausių prieskonių-labai labai skanu smile.gif

Kai aš kepiau su paprastu jogurtu, tai kveoėjo taip, lyg pyragą kepčiau lotuliukas.gif Bet skonis buvo geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2006 10 11, 20:04)
Aš irgi padariau dvigubą porciją šio pyrago. Štai kaip jis atrodo.
Dėjau daug vanilinio aromato, todėl labai gardžiai kvepėjo. Dalis baltumo sukietėjo, dalis liko minkšta. Skanus, kvapnus pyragas.

bea, o kodėl jis toks baltas (na ne rusvas, kokie būna iškepę pyragai)? Jis man atrodo, kaip neiškepęs blink.gif
Atsakyti