lanaa, surizikuok ir papasakok, kaip sekėsi
uolma, turėtų ir su maximinėmis formelėmis viskas pavykti
AIRA, džiaugiuosi, kad nenusivylėt pyragu ir lizdeliais
agotai, malonu, kad sriuba patiko. Džiaugiuosi, kad ir Obuolių ruduo gavosi skanus
Lindra, nebuvau mačiusi tokio patiekalo
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Pamėginsiu paieškoti...
luluxe, aš skardą iškloju kepimo popieriumi arba folija, tad paskui nereikia labai gremžti
Mama_Tania, skonai atrodo super, malonu, kad patiko
jurattele, džiaugiuosi, kad pyragas patiko, tikiuosi ir makaronais nenusivylėte
Milde, tortas sausokas tik dėl per kietų papločių galėjo gautis. Jei dar kartą pasiryši daryti, tikrai bus lengviau
LIAN, labai malonu, kad Dunojus patiko. O mielinė tešla ne tokia ir baisi, ane
Dorinda, na jei recepte reikia 200 g sviesto, o dėsi tik šaukštą, tai abejoju, ar pavyks... Bet drąsiai gali dėti margarino, žinoma, jei jo turi
prieblanda, supratau, man ši tešla labai patinka
adaida, o nors skanu buvo?
Martyna, labai smagu, kad tinginys visiems patiko
Neryte, paieškosiu
kibirkstele*, receptus traukius iš knygų, žurnalų ir interneto, tiesiog atsirenku tai, kas būtų nelabai sudėtinga, bet skanu
Lindra, manau drąsiai gali dėti ir margarino. Dažniausiai visur ir rašo dėti sviestą arba margariną... Aš margarino nenaudoju tik todėl, kad jis man tiesiog labai neskanus...
editam, džiaugiuosi, kad jūsų šeimos šventė pavyko
Ingute, tikrai gali siūlu užrišti, tik įdėjusi į orkaitę žiūrėk, kad nesiliestų nei rankovė, nei tie siūlai prie pačios orkaitės sienelių. Aš jokio skysčio nepyliau, o vėliau jo susidarė tikrai nemažai... Jei papildomai marinatu užtepsi dėdama į orkaitę, blogiau tikrai nebus...
Kai užrišinėsi galus, pasistenk, kad į rankovę papultų kuo daugiau oro ir nepamiršk viršų pradurti keliose vietose dantų krapštuku. Neišsigąsk, kai pats maišas labai patamsės, bet viduje tikrai niekas neturėtų sudegti
sitara, smagu, kad ir jums zuikis patiko