ziuriu temos isibegeja kaip reikiant
as irgi Sonatinos receptu gerbeja, kol kas viskas ka isbandziau buvo be proto skanu... net vyras stebetis pradejo, kad as gaminu, nes iki tol virtuvej retas svecias buvau
taigi turiu padekot Sonatinai uz tikriausiai visu jau isbandyta ir isgirta vistiena su darzovem jogurto padaze, bandeles su cinamonu, varskini tingini, kuri jau puse gimines nukopijavo , medaus-riesutu kvadratelius (nors ir daug darbo tuos riesutus pjaustyt buvo, bet vertejo), na o siandien pietums jau kiausiniu-farso vyniotinis kepa, tuoj tuoj ragausim, bet jau dabar jauciu, kad bus be galo skanu, nes labai jau gardziai kvepia visa virtuve
artimiausiuose planuose savo eiles laukia balandeliu apkepas ir grybu pyragas
as irgi Sonatinos receptu gerbeja, kol kas viskas ka isbandziau buvo be proto skanu... net vyras stebetis pradejo, kad as gaminu, nes iki tol virtuvej retas svecias buvau
taigi turiu padekot Sonatinai uz tikriausiai visu jau isbandyta ir isgirta vistiena su darzovem jogurto padaze, bandeles su cinamonu, varskini tingini, kuri jau puse gimines nukopijavo , medaus-riesutu kvadratelius (nors ir daug darbo tuos riesutus pjaustyt buvo, bet vertejo), na o siandien pietums jau kiausiniu-farso vyniotinis kepa, tuoj tuoj ragausim, bet jau dabar jauciu, kad bus be galo skanu, nes labai jau gardziai kvepia visa virtuve
artimiausiuose planuose savo eiles laukia balandeliu apkepas ir grybu pyragas
siandien gavosi sonatinos receptu gaminimo diena
kepiau kotletus su sufle kepurelemis gavosi ir dar obuoliu pyrada su jogurtu, gavosi labai greitai ir skaniai , tik kita karta bandysiu su kitu jogurtu (kepiau su persikiniu) ir jau imbiero tai tikrai nedesiu
kepiau kotletus su sufle kepurelemis gavosi ir dar obuoliu pyrada su jogurtu, gavosi labai greitai ir skaniai , tik kita karta bandysiu su kitu jogurtu (kepiau su persikiniu) ir jau imbiero tai tikrai nedesiu
Begede tu begede, Sonatina Per tave mano dieta vis nueina perniek juokauju, zinoma, ir as prisidedu su padekomis tau. Tikrai dabar vis gaminu ka nors naujo ir naujo - ir viskas ziauriai skanu Kazkaip ir pati isijauciau ir noriu vis isbandyti ir to ir ano. bandziau jau ir greita pyraga (ir jau ne viena karta, tik dar obuoliu ant virsaus visniu uzdedu), sagutes, siandien kepiau vista jogurto padaze ( mano vyras surijo net dvi slauneles , ryt pietums nieko nepaliko), kiauliena korejietiskai, varskinius blynus ir tt. Ryt planuoju daryti varskini tingini padaryt ir eilini karta prikept saguciu 9 tik nusisuku ir ju neber) dar karta didelis aciu, nors figura nuo to ir negrazeja
Na va pasigaminom mes napoleona, bet itariu kad ilgam uzteks.. nesu dazna tortu valgytoja tai nesitikejau kad taip riebu bus.. puse gabaliuko suvalgyt galima, bet paskui jau nebesinori na ir toks labai labai slapias gavosi.. gal saldytuve per trumpai laikiau?
Na ir kremo man nemazai liko.. kita syki jei darysiu tai mazinsiu grietineles kieki turbut (viso kito nesinori mazint nes baisiai skanu )
O siaip tai labai savim didziuojuos nes dar niekada sitokio galingo torto "iskepus" nesu
sonatina - tu lobis
p.s. off topic'as: Mallena, nesusilaikiau tavo mazyle atavare oi negaliu atsigeret
Na ir kremo man nemazai liko.. kita syki jei darysiu tai mazinsiu grietineles kieki turbut (viso kito nesinori mazint nes baisiai skanu )
O siaip tai labai savim didziuojuos nes dar niekada sitokio galingo torto "iskepus" nesu
sonatina - tu lobis
p.s. off topic'as: Mallena, nesusilaikiau tavo mazyle atavare oi negaliu atsigeret
Pasikartosiu:
noriu pranešti, kad bereikalingų, nieko įdomaus nepasakančių žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti, nes juos trinsiu. Ką gaminsite - neįdomu tol, kol nepagaminote ir neparagavote. Todėl VISAS neesmines žinutes trinsiu iškart ir be perspėjimo. Ačiū visiems, atsižvelgusiems į mano pastabą.
su pagarba,
kulinarinio skyrelio moderatorė bea
P.S.
Labai džiaugiuosi šita tema, bet ji labai greit prikalbama iki 50 psl. tad prašau tai daryt kiek įmanoma koncentruočiau.
noriu pranešti, kad bereikalingų, nieko įdomaus nepasakančių žinučių, kuriose nėra paklausimų apie receptą, savo atsiliepimų apie pagamintą patiekalą ir panašių dalykų prašyčiau nerašyti, nes juos trinsiu. Ką gaminsite - neįdomu tol, kol nepagaminote ir neparagavote. Todėl VISAS neesmines žinutes trinsiu iškart ir be perspėjimo. Ačiū visiems, atsižvelgusiems į mano pastabą.
su pagarba,
kulinarinio skyrelio moderatorė bea
P.S.
Labai džiaugiuosi šita tema, bet ji labai greit prikalbama iki 50 psl. tad prašau tai daryt kiek įmanoma koncentruočiau.
Sonatina, gal turi kokiu skaniu receptu su aviena?
Dariau varskes tingini tai gavosi super Brangusis tik laizo pirstus ir ziuri akis isputes: sako ko tu man anksciau nesakei,kad toookia kulinare esi Dariau is viso kiekio kiek nurodyta sviesto,2 pokeliu "Musu varskes" (liesos) 1 pakelio sokoladiniu "Selgos" sausainiu ir 1 pakelio "selgos" sausainiu su kondensuotu pienu,stikline cukraus ir vysniom,nektarinais,banainais ir konsevuotais ananasais,tai gavosi nu nezmoniskai skanu Brangusis ratus aplink saldytuva suko ir trynesi aplink laukdamas kol sustings, o sustengo greitai,per valanda su puse Anyta irgi isgyre labai Kita karta desiu maziau cukraus,nes man buvo per saldu truputi. Rytoj darysiu pragelius is sluoksniuotos teslos su kriausem ir avietem,tikiuosi bus skanu Ir virsiu svoguniuku sriuba,tikiuosi gausis taip skanu kaip ir vakar bei siandien gabinti Sonatinos kiti patiekalai
Savaitgalį kepiau risoto su vištiena, tik vištieną pakeičiau kalakutiena , o pievagrybius- voveraitėmis. Nu nerealiai skanu ir taip sotu
Ir kepiau šokoladinį keksą su varškės -apeksinų įdaru, tik pamiršau įpilti kefyro . Bet vis tiek buvo skanu. Dar kartą ačiū tau Sonatina .
Ir kepiau šokoladinį keksą su varškės -apeksinų įdaru, tik pamiršau įpilti kefyro . Bet vis tiek buvo skanu. Dar kartą ačiū tau Sonatina .
Aš savaitgalį kepiau Obuolių pyragą su jogurtu, bet jogurto neturėjau, tai grietinėlę pyliau, sumaišytą su vanilininiu padažu. Gavosi liuks Labai nustebino kukurūzų burbuolės folijoje - kepiau ant durniaus, nes nelabai mėgstu tuos kukurūzus, bet kaip skanu buvo Na ir dar kartą Kiaušinių -faršo vyniotinį į faršą dar pridėjau džiov. grybų Ačiū Sonatina
Sonatina, noriu pasitikslinti dėl greito obuolių pyrago, tiksliau, dėl vanilinio padažiuko. Tu visą pakelį to padažiuko ėmei ir darei su 250 ml pieno ar pusę? Nes pagal receptą ant pakelio, jei dabar gerai pamenu, reikia 500 ml pienelio...
Šįvakar ruošiuos kept šį pyragą, tai noriu atsakymo
Šįvakar ruošiuos kept šį pyragą, tai noriu atsakymo
QUOTE(TauRe @ 2006 10 01, 16:59)
Gavosi tik mažai
Papildyta:
Eik tu, sukapojo nė įsįmint kaip atrodo nespėjau Draugai visi gyrė, amerikonai apako kai pasakiau, kad pati padariau Turbūt netiki, kad pati dariau
Papildyta:
Eik tu, sukapojo nė įsįmint kaip atrodo nespėjau Draugai visi gyrė, amerikonai apako kai pasakiau, kad pati padariau Turbūt netiki, kad pati dariau
As vakar irgi kepiau blynus su grietine .Fantastiskas skonis .Siandien darysiu silke su grietine ir kalakutienos vyniotini su suriu .
Sonatina,aciu