Labas rytas, merginos
vilmonca, tai už poros savaičių jau lauksiu pirmųjų atsiliepimų
Žiūriu brashke77 jau įdėjo triufelių receptą
Ir aš turiu labai panašų:
Triufeliai150 g šokolado
80 ml grietinėlės
1 a. š. likerio
200 g šokolado saldainiams padengti
Karšta grietinėle užpilti susmulkintą šokoladą ir maišyti, kol šokoladas visiškai ištirps. Įmaišyti likerį. Atšaldyti šaldytuve kelias valandas. Arbatiniu šaukšteliu imti masę ir suformuoti nedidelius rutuliukus. Išdėlioti ant kepimo popieriaus ir padėti į šaldiklį 1 val. Ištirpinti šokoladą (tik jokiais būdais neperkaitinti, geriausiai ant vandens garų ir svarbu, kad vanduo po apačia nevirtų, o tik garuotų, ir neliestų indo su šokoladu dugno). Kiekvieną rutuliuką pamirkyti šokolade ir palikti, kad sustingtų. Šokoladas nuo šaltų saldainių gali sutirštėti, tai jį vėl reikėtų palaikyti ant vandens garų, kad suskystėtų.
Ingute, net nežinau, kaip gautųsi... Nebent obuoliai labai minkšti, nes manau, jei bus kieti, nebus labai malonu valgyti
Milde, kažkokių receptų turiu, reikės pažiūrėti
yuki, čia visoms labai skirtingai patiekalai patinka arba nepatinka
O šiaip labai smagu, kad buvo skanu
laurechka, na ir šaunu, kad tinginys pavyko
mamushka, turbūt kiekvienoje temoje apie tai buvo kalbama
Aš visada už improvizacijas - mėginkite nemėgiamus ir neturimus produktus keisti taip, kad jums būtų skanu
anastazai, teoriškai šiam patiekalui reikalingos grūdėtos garstyčios, štai tokios:
O šiaip aš arba įberiu garstyčių miltelių, arba naudoju neaštrias delikatesines garstyčias ir, deja, nelietuviškas
AIRA, supratau dėl tešlos
Ir labai malonu, kad sriuba visiems patiko
Sandriuks, labai džiaugiuosi, kad keksas patiko
Ann, malonu, kad "išėjai iš pogrindžio"
O kas čia per "madinga"?
Reikia gaminti ne tai, kas madinga, o tai, kas skanu
Smagu, kad ir blynai, ir tinginys patiko