o nuo ju padideja krutine?

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 02, 15:30)
o nuo KT didėja krūtinė

beje, jau įpusėjau trečią šių KT pakuotę, nemalonūs pojūčiai dingo, kol kas esu patenkinta. džiaugiuosi, kad išvengiau alkio priepuolių, tik buvau sunerimusi dėl tepimo, bet dabar viskas OK

na taip,ji pasidaro didesne ir skausmingesne.Keista kad nezinojai tokio dalyko

bet vis dėlto - mūsų lietuvėlės daktarai pasiūlo vartoti tai, ką jiems pašnibžda vaistų pramonininkai... nes mano daktarė ir man, ir mano sesei, ir draugei, siūlo tą patį lindynette jau gerus metus, nors blogai visoms nuo jo
ir išvis, juk yasminelle griežtai receptinis vaistas, o parduodam belekam

Baigiau pirma pakuote. Faktas kad krutine jautri, net skausminga, o kad didesne tai irgi faktas, nuo kitu KT irgi taip buvo. Tepimas tai yra, bet kolkas nepanikuoju, nors malonumo jokio. Tik gal su nuotaiku kaita kazkaip ne kas. Viena akimirka viskas gerai kita jau vos ne asaromis plustu. Anksciau taip nebudavo, bet gal praeis. O dziugiausias dalykas - tfu tfu tfu galvos neskauda nezmoniskai, nors migrenos priepoliai nera man budingi, bet nuo yarinos taip buvo.
Kolkas dziaugiuosi.
Kolkas dziaugiuosi.
Aš jau ketvirta pakuote baigiu suvartoti, tai galiu pasakyti kad 3 mėn "bandomaji" laikotarpi praejau
pirmus tris menesius nežmoniškai plyšo galva (nors į siena trenk..
), pora mėnesiuku vargau su tepliojimais.. dideliais tepliojimais, na dabar lyg ir praėjo jau
apetitas gal šiek tiek mažesnis
tačiau kas labiausiai nepatinka, kad pirmas dvi dienas kai reikia pradėti vartoti nauja pakuote smarkiai subloguoju ( galvos skausmas, svaigimas, pykinimas, netgi vėmimas..
), visa laime jog trečia diena viskas ok buna..
be to tenka pavargti ieškant, nes praktiškai tik 1/5 vaistinių yra čių KT.
o išvada.. kad ir kokie nemalonus simptomai, visdėlto baisiausias metas praėjo, taigi nutraukti neketinu
o nuotaikų keitimaisi tai irgi ganėtinai vargina.. čia juokiesi, čia verki, čia pikta kaip velnias..

be to tenka pavargti ieškant, nes praktiškai tik 1/5 vaistinių yra čių KT.
o išvada.. kad ir kokie nemalonus simptomai, visdėlto baisiausias metas praėjo, taigi nutraukti neketinu

o nuotaikų keitimaisi tai irgi ganėtinai vargina.. čia juokiesi, čia verki, čia pikta kaip velnias..

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 02, 18:58)
na, gal... bet, matai, man niekada šiuo klausimu jokių problemų nekilo, tai ir neatkreipiau dėmesio

QUOTE(upsikaz @ 2007 01 03, 14:38)
na, gal... bet, matai, man niekada šiuo klausimu jokių problemų nekilo, tai ir neatkreipiau dėmesio
nebent pora dienu prieš mmm, bet taip būdavo ir prieš pradedant vartoti KT.

as taip pat atsikračiau nemaloniu pojučiu kankinusių prieš MMM, o dabar

o as noreciau kad ji bent siektiek padidetu

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 03, 22:52)

Aš taip pat pradėjau vartoti šias KP,ir po kolkas jokių pašalinių poveikių,na vienu žodžiu esu patenkinta,viskas

aš taip pat labai dziaugiuosi šiuo vaistuku