Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

o nuo ju padideja krutine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 02, 15:30)
o nuo ju padideja krutine? g.gif

o nuo KT didėja krūtinė blink.gif blink.gif blink.gif o geras, šito kažkaip niekada niekur neužfiksavau, nors atrodo atidžiai seku visą info apie vaistus, kuriuos vartoju... g.gif

beje, jau įpusėjau trečią šių KT pakuotę, nemalonūs pojūčiai dingo, kol kas esu patenkinta. džiaugiuosi, kad išvengiau alkio priepuolių, tik buvau sunerimusi dėl tepimo, bet dabar viskas OK 4u.gif
Atsakyti
na taip,ji pasidaro didesne ir skausmingesne.Keista kad nezinojai tokio dalyko umn.gif
Atsakyti
bet vis dėlto - mūsų lietuvėlės daktarai pasiūlo vartoti tai, ką jiems pašnibžda vaistų pramonininkai... nes mano daktarė ir man, ir mano sesei, ir draugei, siūlo tą patį lindynette jau gerus metus, nors blogai visoms nuo jo g.gif g.gif ir išvis, juk yasminelle griežtai receptinis vaistas, o parduodam belekam doh.gif doh.gif
Atsakyti
Baigiau pirma pakuote. Faktas kad krutine jautri, net skausminga, o kad didesne tai irgi faktas, nuo kitu KT irgi taip buvo. Tepimas tai yra, bet kolkas nepanikuoju, nors malonumo jokio. Tik gal su nuotaiku kaita kazkaip ne kas. Viena akimirka viskas gerai kita jau vos ne asaromis plustu. Anksciau taip nebudavo, bet gal praeis. O dziugiausias dalykas - tfu tfu tfu galvos neskauda nezmoniskai, nors migrenos priepoliai nera man budingi, bet nuo yarinos taip buvo.
Kolkas dziaugiuosi.
Atsakyti
Aš jau ketvirta pakuote baigiu suvartoti, tai galiu pasakyti kad 3 mėn "bandomaji" laikotarpi praejau smile.gif pirmus tris menesius nežmoniškai plyšo galva (nors į siena trenk.. verysad.gif ), pora mėnesiuku vargau su tepliojimais.. dideliais tepliojimais, na dabar lyg ir praėjo jau mirksiukas.gif apetitas gal šiek tiek mažesnis ax.gif tačiau kas labiausiai nepatinka, kad pirmas dvi dienas kai reikia pradėti vartoti nauja pakuote smarkiai subloguoju ( galvos skausmas, svaigimas, pykinimas, netgi vėmimas.. g.gif ), visa laime jog trečia diena viskas ok buna..

be to tenka pavargti ieškant, nes praktiškai tik 1/5 vaistinių yra čių KT.

o išvada.. kad ir kokie nemalonus simptomai, visdėlto baisiausias metas praėjo, taigi nutraukti neketinu biggrin.gif

o nuotaikų keitimaisi tai irgi ganėtinai vargina.. čia juokiesi, čia verki, čia pikta kaip velnias.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 02, 18:58)
na taip,ji pasidaro didesne ir skausmingesne.Keista kad nezinojai tokio dalyko  umn.gif

na, gal... bet, matai, man niekada šiuo klausimu jokių problemų nekilo, tai ir neatkreipiau dėmesio ax.gif nebent pora dienu prieš mmm, bet taip būdavo ir prieš pradedant vartoti KT.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2007 01 03, 14:38)
na, gal... bet, matai, man niekada šiuo klausimu jokių problemų nekilo, tai ir neatkreipiau dėmesio  ax.gif  nebent pora dienu prieš mmm, bet taip būdavo ir prieš pradedant vartoti KT.

as taip pat atsikračiau nemaloniu pojučiu kankinusių prieš MMM, o dabar thumbup.gif
Atsakyti
o as noreciau kad ji bent siektiek padidetu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 01 03, 22:52)
o as noreciau kad ji bent siektiek padidetu  4u.gif  ax.gif

blush2.gif nus, dėl šito problem neturiu... netgi vienu dydžiu mažesnės norėčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat pradėjau vartoti šias KP,ir po kolkas jokių pašalinių poveikių,na vienu žodžiu esu patenkinta,viskas thumbup.gif
Atsakyti
aš taip pat labai dziaugiuosi šiuo vaistuku 4u.gif blush2.gif
Atsakyti