Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Vartoju jau penktą mėnesį. Poreikis be perstojo valgyti dingo, dėl mylėjimosi... na net nežinau, lyg ir geriau nei buvo ankstesni KT g.gif: norėtųsi mesti, nes tiek daug negero apie chemiją prirašyti... bet rami galva ir nervai taip gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 25, 06:48)
Vartoju jau penktą mėnesį. Poreikis be perstojo valgyti dingo, dėl mylėjimosi... na net nežinau, lyg ir geriau nei buvo ankstesni KT g.gif: norėtųsi mesti, nes tiek daug negero apie chemiją prirašyti... bet rami galva ir nervai taip gerai ax.gif

va del to man ir baisu - kad valgymo priepuoliu nesukeltu - nes aktyviai dietinuosi, ir butu tragedija, jei vel noras viska kas po ranka kimsti sukiltu schmoll.gif
nors mano ginekologe sako, kad "Yasminelle" naujos kartos KT, esa hormonu ten itin mazai, todel del del itakos svoriui nereiketu nerimauti... tik kazkaip nelabai as ja tikiu g.gif
Atsakyti

! 
Šioje temoje diskutuojama apie kontraceptines tabletes "yasminelle", kitais  klausimais diskutuokite atitinkamose temose. Žinutės neatitikusios temos - pašalintos.
Atsakyti
Nu zinokit valgau as tas yasminelle jau 4 menesi. pries tai 2,5 metu geriau mirelle, bet prasidejo man visokie grybeliai ir pienliges, kas pora men kartodavosi. tai pasitarusi su drauge gydytoja emiau gerti yasminelle. uzdegimai baigesi, esu visai patenkinta, bet stebuklu tikrai nepastebejau. man netepliojo, skundziuosi baisiais skausmais pries menesines, tai yasminelle poveikis toks pat kaip ir mano gertu mirelle.
del to laimes hormono: nejauciu jokio nauotaikos pagerejimo, gal tik i galva maziau imu, maziau nervinuosi del menkniekiu. bet cia gali buti ir tiesiog saviitaiga.
o del brangumo, tai negi norite pirkti uz 12 lt tabletes ir gerti arkliskas dozes hormonu. jau geriau daugiau moket, bet saugiau gert. as tai jas perku norfos vaistinese tai ten duoda 10 procentu nuolaida su norfos kortele arba eurovaistineje sekmadieniais, ten su maxima kortele duoda 15 procentu.
beje, vaistinese galima pirkti triju pakuociu komplekta, tik ne visos vaistines nori tuos komplektus parduoti, nes po viena pakuote brangiau gaunasi. o kai pasitaupai pinigeliu ir nusiperki 3 iskart, tada galvot 3 men nereikia!!!! man tai patinka tokia sistema.
tai net nezinau, savi pliusai, savi minusai, o renkasi kiekvienas tai, kas jam geriausia!!!
Papildyta:
aj dar del valgymo, nu zinokit sitas tabletes gerdama jokio maisto man nereikia, net per pms ar ovuliacijos diena, kai visa saldytuva galedavau susiverst i save
galit nepergyvent, maistui potraukio tikrai nera. dabar po pusdieni praalkusi galiu vaikscioti, nors seip maistas man yra didelis gyvenimo malonumas
Atsakyti
siandien pirkau "Yasminelle" Eurovaistinej. na, kainavo 40lt, bet, kaip sako onyx, geriau brangiau, bet saugiau (ar bent jau taip isivaizduoju). siaip vaistininke tokia simpatiska pasirode, pabandziau uzklausti, gal zino kokiu atsiliepimu apie situos KT, o ji mane pervere tokiu zudanciu zvilgsniu ir sako: "Mes, vaistininkes, TOKIU vaistu nevartojame" blink.gif blink.gif blink.gif taip ir likau su sustingusia kvaila sypsenele stoveti, kol graza gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tai przadzioje wartojimo yasminelle atrodo wiskas buwo normaliai... tik praejus menesinems nenustojau kraujuoti...kiekviena diena kraujo isskyros kamuoja verysad.gif dar blogiau, kad pradejo labai pilva sakudet, be to apetitas didelis...teks nutraukt turbut vartojima nors ginekologe sake kad kraujavimas wartojant KT ne menesiniu metu normalu
Atsakyti
jei tik pradejai vartoti naujas KT tai kraujavimas tikrai normalu. o ta vaistininke tikrai negraziai pasirode, as tai skandala buciau iskelusi!!!!
zinokit pajutau, kad potraukis myletis sumazejo (o gal cia tik tingejimas) nuo yasminelle. gal cia tik man.
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2006 12 03, 00:56)
jei tik pradejai vartoti naujas KT tai kraujavimas tikrai normalu. o ta vaistininke tikrai negraziai pasirode, as tai skandala buciau iskelusi!!!!
zinokit pajutau, kad potraukis myletis sumazejo (o gal cia tik tingejimas) nuo yasminelle. gal cia tik man.

o as kaip tik yasminelle vietoj cilesto pradejau gerti, kad potraukis smileysex.gif atsirastu...
ot bus gražu, kai nuo vilko ant meškos ušoksiu scare.gif scare.gif scare.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as bandysiu prie jusu jungtis, tik labai bijau, kad bus blogai. Nes geriau yarina 1,5 metu, tada padariau pusmecio pertrauka (galvojau visai mest) bet nusprendziau grizt, tai po keliu tabletyciu taip pradejo galva skaudet, kad niekas nepadejo, tai galutinai meciau. Ginekologe patare lindynette 20 bet kazkaip sirdis negula.
Gal kuri su panasiu reikalu susidurus esat? Ir daba sitas geriat ir dziaugiates. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2006 12 04, 14:22)
Sveikos,
ir as bandysiu prie jusu jungtis, tik labai bijau, kad bus blogai. Nes geriau yarina 1,5 metu, tada padariau pusmecio pertrauka (galvojau visai mest) bet nusprendziau grizt, tai po keliu tabletyciu taip pradejo galva skaudet, kad niekas nepadejo, tai galutinai meciau. Ginekologe patare lindynette 20 bet kazkaip sirdis negula.
Gal kuri su panasiu reikalu susidurus esat? Ir daba sitas geriat ir dziaugiates. smile.gif

Man irgi Lindinette patare,idomu kodel,gal tikrai geri..Bet mergaites pazejau kaina internete,40lt,tai cia uz pakuote,ar tik vienam menesiui? blink.gif
Atsakyti
Uz pakuote tiek, kiek pamenu. Bet yasminele irgi panasiai kainuoja, tai koks skirtumas. Bet vokiskos man rodos patikimesnes, gal brudo maziau nei vengriskose.
Tai tiek man ir pavyko is viso to issiaiskint.
Atsakyti
QUOTE(Romena @ 2006 12 02, 12:20)
o man tai przadzioje wartojimo yasminelle atrodo wiskas buwo normaliai... tik praejus menesinems nenustojau kraujuoti...kiekviena diena kraujo isskyros kamuoja verysad.gif dar blogiau, kad pradejo labai pilva sakudet, be to apetitas didelis...teks nutraukt turbut vartojima nors ginekologe sake kad kraujavimas wartojant KT ne menesiniu metu normalu

vartojat naujausios kartos KT su mazais hormonu kiekiais tai NORMALU. kiek supratau geri pirma menesi, tai dazniausia po antruju mmm tepliojimo nebelieka. maximum 3 menesius gali testis, bet man rodos retai taip ilgai uzsibuna. taigi be panikos mirksiukas.gif
Atsakyti