Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Jokūbo kelias

QUOTE(2M_mama @ 2017 02 17, 12:26)
Labukas visiems ir visoms besiruosiancioms eiti ar jau ejusioms ;)
Gal yra planuojanciu eiti prancuziskaji mazdaug birzelio vidury?

hm...neatsirado keliaut planuojanciu..keliausiu viena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ....uhh laukiu nesulaukiu birzelio 12d smile.gif
Atsakyti
Sveiki, visai apmirusi tema. Ar yra keliaujančiu šiuo keliu? Man labiausiai domina kokia galėtu būti kaina, kiek pasiimti pinigų.

Gal kas keliauja su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Ajurekiuke @ 2018 06 26, 12:41)
Sveiki, visai apmirusi tema. Ar yra keliaujančiu šiuo keliu? Man labiausiai domina kokia galėtu būti kaina, kiek pasiimti pinigų.

Gal kas keliauja su vaikais?

Labukas ;)
2017m nuejau prancuziska kelia- nuo Saint Jean Pied de Port miesto, o siemet portugaliska- nuo Porto miesto smile.gif ...tiek pernai tiek siemet isleidau mazdaug 20eur dienai, neskaitant skrydziu bilietu ir pasiruosimo pries kelione (batai,apranga, kuprine, miegmaisis....).
Tikrai yra keliaujanciu ir su vaikais smile.gif prancuziskajam pernai buvau sutikusi lenku seimynele su trim vaikuciais- 2, 4 ir 7m smile.gif ir bulgarus- mama stume vezimeli su visai mazuciu- gal panasiai metuku vaikiuku , o tetis tempe vos ne savo dydzio kuprine smile.gif .Treciaji kelia labai noreciau nueit su savo merginom..bet manau atidesiu - bandysim po dvieju metu smile.gif
Jeigu turit klausimu- klauskit, mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti