Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Jokūbo kelias

Sveiki, uz poros savaiciu eisiu ir as siuo keliu. Suzinojau apie si kelia pries dvi dienas, bet iskart uzsinorejau ir siryt jau uzsisakiau bilietus i ispanija. Keliausiu visiskai viena, nuo Burgos iki Santiago (490km), planuoju iveikti per 16d..

Siulau visiems norintiems nepraleisti progos, sie metai yra Holy Year, Santiage dideles sventes bus liepos 24-25.. O bilietus radau labai pigiai, viso tik 80 euru!!! drinks_cheers.gif

Laukiu nesulaukiu wub.gif

Nemazai info turiu (akys tuoj isvarves nes dvi dienas narsiau), tai jei kam reikia mielai pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2010 03 14, 22:24)
Mano neigyvendinta svajone  smile.gif Kazkaip uzsidegiau tai padaryti siemet. Bet kadangi mano laikas ribotas, tai matyt teks eiti Leon - Santiago de Compostella atkarpa.

O ar jau pirkai bilietus? Aš ir planuoju šią atkarpą eiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(missed_dream @ 2010 06 21, 13:42)
Sveiki, uz poros savaiciu eisiu ir as siuo keliu. Suzinojau apie si kelia pries dvi dienas, bet iskart uzsinorejau ir siryt jau uzsisakiau bilietus i ispanija. Keliausiu visiskai viena, nuo Burgos iki Santiago (490km), planuoju iveikti per 16d..

Siulau visiems norintiems nepraleisti progos, sie metai yra Holy Year, Santiage dideles sventes bus liepos 24-25.. O bilietus radau labai pigiai, viso tik 80 euru!!!  drinks_cheers.gif

Laukiu nesulaukiu  wub.gif

Nemazai info turiu (akys tuoj isvarves nes dvi dienas narsiau), tai jei kam reikia mielai pasidalinsiu  4u.gif

Sveika, o kokiom avialinijom skrisi? Nes neitin randu kur ir kaip man čia skristi smile.gif)
Tikrai labai pigiai suradai!
Atsakyti
Man kol kas nepavyko isvaziuoti i sia kelione, bet svajone gyva! Gal siais metais pavyks ja igyvendinti smile.gif

O cia straipsnis kam idomu http://www.bernardin...avo-kelia/56575
Atsakyti
Dekoju visiems uz naudingas nuorodas smile.gif Pati jau du metus svarstau apie sia kelione, tik niekaip neiskrenta laisvesnis laikotarpis del studiju ir darbu uzimtumo, galbut sia vasara tikiuosi jau rimtai pasiryzti ir susiplanuoti kelione smile.gif

o cia radau straipsni su daugiau nuotrauku, taip pat aplankykite komentarus, kuriuose dalinasi informacija, nuorodomis ir nuotraukomis

http://pramogos.atn....piligrimu-keliu
Atsakyti
[quote=Ryuk,2011 02 09, 09:54]
Dekoju visiems uz naudingas nuorodas smile.gif Pati jau du metus svarstau apie sia kelione, tik niekaip neiskrenta laisvesnis laikotarpis del studiju ir darbu uzimtumo, galbut sia vasara tikiuosi jau rimtai pasiryzti ir susiplanuoti kelione smile.gif

Tai gal kitais metais pavyks?Ir aš labai noriu praeiti,žadam organizuoti grupelę norinčių iš Lt ir keliauti kitą vasarą wub.gif
Atsakyti
Daug informacijos ir išsamios galite rasti čia
http://mikalauskasv.livejournal.com/

Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 30, 09:53)
Daug informacijos ir išsamios galite rasti čia
http://mikalauskasv.livejournal.com/

Manau, tai vienas geriausių aprašymų. (Ir parašytas prieš kiek metų!) bigsmile.gif
Pastebėjau, kad paskutinius kelis metus apie šį kelią lietuvių k. irgi atsiranda vis kažkas naujo. Seimo narys A. Patackas, kiek žinau juo keliavo (dviračiu) kelis kartus, išleido knygelę "Galindiana". Didžiausias atradimas man buvo EP-rės L. Andrikienės sudarytas albumas "Šv. Jokūbo kelio šviesa" thumbup.gif Visa tai, tikriausiai, ir neleidžia užgest senai svajonei, kad ir man pavyks išsiruošti į šį "camino"... : ax.gif
Atsakyti
Aš ir labai norėčiau, bet kažkaip nepasitikiu savo jėgom, kad pavyktų ištverti tokį kelią pėstute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 02 23, 11:40)
Aš ir labai norėčiau, bet kažkaip nepasitikiu savo jėgom, kad pavyktų ištverti tokį kelią pėstute  doh.gif

Nebūtina juk eiti visą kelią -galima pasirinkti mažesnę atkarpą pagal savo galimybes smile.gif
Atsakyti
nepamenu tiksliai kur skaiciau, bet kad gauti "diploma/pazymejima" uztenka lygtais maziau nei 100km paskutiniu, iki pagrindinio tiklso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 05 15, 22:18)
nepamenu tiksliai kur skaiciau, bet kad gauti "diploma/pazymejima" uztenka lygtais maziau nei 100km paskutiniu, iki pagrindinio tiklso  smile.gif

taip,užtenka įveikti paskutinį šimtą kilometrų ir tu jau diplomuotas piligrimas biggrin.gif

Prieš savaitę užbaigiau savo camino(camino Portugues,nuo Porto iki Santjago de Compastelos),buvo nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 15 gegužės 2013 - 21:57
QUOTE(klaara @ 2013 08 17, 00:57)
Prieš savaitę užbaigiau savo camino(camino Portugues,nuo Porto iki Santjago de Compastelos),buvo nuostabu  wub.gif

Smagu girdeti thumbup.gif
Ar sunku buvo?

As skaiciau sita knyga, labai patiko:

user posted image
Atsakyti