Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Jokūbo kelias

QUOTE(dianita @ 2009 05 04, 17:16)
angliska versija geresne nei lietuviu... beje, idomu, kodel sia knyga tik dabar isverte, kai ji yra viena pirmuju coelho knygu  g.gif

planuoju ten vykti spalio menesi siu metu, arba kitu metu balandzio menesi, tiksliau tam tikra atkarpa.. be to ryanair skraidina tiesiai i santjago miesta  ax.gif
Papildyta:
aha makaliau, cia is interneto, tose mano idetose nuorodose buvo.. ten labai graziu vietu yra, jau prisiskaiciau ir kalbejau su keliais ten ejusiais.. bet yra ir labai sunkiu atkarpu.. na man viso kelio tikrai eiti neverta, turbut pasirinkciau tam tikra atkarpa  g.gif
Papildyta:
oi, taigi bus zveriskas karstis?? skaiciau, kad geriausia eiti pavasari, balandzio menesi arba rudeni  unsure.gif

Aš irgi liepą norėčiau eiti smile.gif Kada nors tikrai tą ir padarysiu
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2009 05 04, 20:18)
Aš irgi liepą norėčiau eiti  smile.gif  Kada nors tikrai tą ir padarysiu

jei eisi atkarpa per kalnus, tai iskepsi..

yra visas puslapis su alberginemis, ju adresais, zmoniu, kurie visa kelia praejo iki vandenyno, atsiliepimais ir patarimais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 05, 10:14)
jei eisi atkarpa per kalnus, tai iskepsi..

yra visas puslapis su alberginemis, ju adresais, zmoniu, kurie visa kelia praejo iki vandenyno, atsiliepimais ir patarimais ir t.t.

Bet kad vėliau nebėra laiko,kada eiti.Kitais metų laikais mokslai/darbai/studijos,ne visi žmonės gali paskirti visą mėnesį,o vasara pats tas būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2009 05 05, 15:20)
Bet kad vėliau nebėra laiko,kada eiti.Kitais metų laikais mokslai/darbai/studijos,ne visi žmonės gali paskirti visą mėnesį,o vasara pats tas būtų  g.gif

na tai cia paciu zmoniu jau reikalas... kas del atostogu, tai vasara ima ar kada turi laiko.. kam labai reikia "nukrauti" smegenis ir apmastyti kazka rimto, tas eina tada, kada jam to reikia, susiorganizuoja... siaip pavasaris grazesnis laiko tarpas bent jau man, bet irgi sunku butu iseiti is darbo tokiu metu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 05, 22:59)
na tai cia paciu zmoniu jau reikalas... kas del atostogu, tai vasara ima ar kada turi laiko.. kam labai reikia "nukrauti" smegenis ir apmastyti kazka rimto, tas eina tada, kada jam to reikia, susiorganizuoja... siaip pavasaris grazesnis laiko tarpas bent jau man, bet irgi sunku butu iseiti is darbo tokiu metu.. g.gif

Dirbantiems žmonėms beabejo lengviau yra susiorganizuoti kad ir rudenį,bet besimokantiems tai jau nelabai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2009 05 06, 10:45)
Dirbantiems žmonėms beabejo lengviau yra susiorganizuoti kad ir rudenį,bet besimokantiems tai jau nelabai pavyks smile.gif

na as visa europa apkeliavau butent studiju metu tongue.gif dabar sunkiau, kai dirbu.. unsure.gif
Atsakyti
g.gif viena moteris papasako, kad jos vaikas ejo piligramu keliu, kazkaip susidomejau ir as.

Visai neblogai butu, kaip tik vasara baigiu mokslus, busiu laisva, kaip paukstis. Vis galvoju, ka reiks veikt, ieskotis darbo, emigruoti doh.gif , niekaip negaliu atrast ramybes, pastovumo doh.gif , gal ir mane isgelbetu tai unsure.gif ax.gif rolleyes.gif .

Bet va, geriausius norus gali suzlugdyti finansu trukumas. Idomu, kiek reiketu skirti, jau bunant jau kelyje (be keliones bilietu ir pan.), 2000 Lt uztektu jei pasiruosus eiti visa kelia, vaziuociau visiska viena g.gif .

Ar tikrai pasiteisina to kelio tikslas, visomis prasmemis, kas buna po keliones ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 gruodžio 2009 - 21:45
Panelėj kažkada rašė apie merginą Lietuvę kuri praėjo šituo keliu pati viena.
Atsakyti
internete irgi raso daug kas, savo blogus sukuria, bet apie finansus daznai nutyli unsure.gif , taip pat neparaso, kas buna po keliones, savo savijautos (nekalbant apie nuovargi, pusles, grazia gamta ir pan.), butent ta dvasine savijauta domina rolleyes.gif .
Atsakyti
Man atrodo, kad gal nelabai kas pasikeičia. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano vyras 1999 metų vasarą irgi ėjo tuo keliu nuo La Coruna iki Santjago de Compostela. Bandysiu paieškoti nuotraukų.
Atsakyti
Mano neigyvendinta svajone smile.gif Kazkaip uzsidegiau tai padaryti siemet. Bet kadangi mano laikas ribotas, tai matyt teks eiti Leon - Santiago de Compostella atkarpa.
Atsakyti