Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Jokūbo kelias

QUOTE(Patieška @ 2006 10 31, 12:54)
Beje, tie karščiai visiškai nesekina, gal kad klimatas kitoks vis tik. smile.gif Be to pačiame Santjago de Compostela mieste jis buvo stebėtinai permainingas - akimirką lyja, akimirką saulė...žymiai staigesnė oro sąlygų kaita...ir debesys žymiai greičiau lekia - na lietuviškų tokiu greičiu skriejančių matyt nemačiau  biggrin.gif
Tikrai turėtų būt, tik gal ne internete smile.gif

na gal ir yra, bet kur - niekas nezino, niekas nesako, lieka internetas tongue.gif o kalnuose klimatas permainingas, bet Ispanijoje pagrinde vasarą karščiai... čia turbūt priklauso kurioje Ispanijos dalyje atsiduri tam tikru momentu.. bet kai reikia pėstute eiti (be autiko), jau geriau ištaikyti "minkštesnį" klimato laikotarpį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 31, 14:27)
bet kai reikia pėstute eiti (be autiko), jau geriau ištaikyti "minkštesnį" klimato laikotarpį smile.gif

nu aš pėstute ir ėjau, gi apie tai ir kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 31, 19:04)
nu aš pėstute ir ėjau, gi apie tai ir kalbu  4u.gif

o kuria atkarpa tiksliai ejai ir nuo kur?
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 29, 17:26)
nuo La Coruna'os iki Santiago de Compostelos

va šitą 4u.gif
Atsakyti
Apie šv.Jokūbo kelią galima paskaityti P.Coelho knygoje "Mago dienoraštis" ("Piligrimas"). Rusų kalba yra čia:
http://lib.aldebaran...o_dnevnik_maga/

Labai džiugu, kad Paulo Coelho knyga "Piligrimas" išleista lietuvių kalba. 4u.gif

Taip pat puikus pasakojimas yra čia:
http://mikalauskasv.livejournal.com.
Atsakyti
VA kas domisi foto to kelio:
user posted image

O čia kelias:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 27 gegužės 2007 - 19:52
Sveiki mirksiukas.gif

Ar vis dar ejusiu, norinciu pasidalinti ispudziais, ar planuojanciu eiti, norinciu padiskutuoti sia tema? blush2.gif butu miela, malonu, kadangi pati mastau sia galimybe vos tik sesija nukris nuo peciu geguzes-birzelio men rolleyes.gif
Atsakyti
Is tikruju butu idomu daugiau suzinoti.
man patiko keletu zinuciu auksciau pateiktas lietuvio, keliavusio 2005 m., keliones aprasymas. Dar nespejau perskaityti, bet turinys rimtas.

Sekmes ir rasykit, jei ka suzinosit daugiau apie si Camino .

QUOTE(dutera @ 2009 01 16, 05:43)
Sveiki mirksiukas.gif

Ar vis dar ejusiu, norinciu pasidalinti ispudziais, ar planuojanciu eiti, norinciu padiskutuoti sia tema?  blush2.gif  butu miela, malonu, kadangi pati mastau sia galimybe vos tik sesija nukris nuo peciu geguzes-birzelio men rolleyes.gif

Atsakyti
Na,as taip pat planuoju siuo keliu eiti.taciau tik birzelio-liepos menesi. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi labai norėčiau,tik būtų gerai bendrakeleivį turėt,manau ax.gif
Atsakyti
Dingusiame is eterio zurnale "Kelioniu magija" buvo aprasytas ejimas situo keliu. Gal pas ka dar uzsilike zitu zurnalu yra, tai ten bent 10 numeriu aprasytas po truputi buvo. Arba bibliotekose paieskoti reiketu
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 27, 18:50)
Labai džiugu, kad Paulo Coelho knyga "Piligrimas" išleista lietuvių kalba. 4u.gif

Taip pat puikus pasakojimas yra čia:
http://mikalauskasv.livejournal.com.

angliska versija geresne nei lietuviu... beje, idomu, kodel sia knyga tik dabar isverte, kai ji yra viena pirmuju coelho knygu g.gif

planuoju ten vykti spalio menesi siu metu, arba kitu metu balandzio menesi, tiksliau tam tikra atkarpa.. be to ryanair skraidina tiesiai i santjago miesta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 05 27, 20:51)
VA kas domisi foto to kelio:
user posted image

O čia kelias:
user posted image
user posted image

aha makaliau, cia is interneto, tose mano idetose nuorodose buvo.. ten labai graziu vietu yra, jau prisiskaiciau ir kalbejau su keliais ten ejusiais.. bet yra ir labai sunkiu atkarpu.. na man viso kelio tikrai eiti neverta, turbut pasirinkciau tam tikra atkarpa g.gif
Papildyta:
QUOTE(stargirl @ 2009 01 31, 20:04)
Na,as taip pat planuoju siuo keliu eiti.taciau tik birzelio-liepos menesi. smile.gif

oi, taigi bus zveriskas karstis?? skaiciau, kad geriausia eiti pavasari, balandzio menesi arba rudeni unsure.gif
Atsakyti