Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 17, 22:12)
aham smile.gif susitvarkei? smile.gif

aha AČIŪ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 17, 22:22)
Aš tai nežinau iš kur parsisiųsti blush2.gif Gal galėtum ką rekomenduoti? Ir kad užimtų kuo mažiau vietos, nes pas mane ir taip jau nieks netelpa doh.gif

šitame saite yra ikonų ir kitų pagražinimo dalykėlių. tik nesuprantu, kam tau reikia, jei kompas prikištas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 17, 22:32)
šitame saite yra ikonų ir kitų pagražinimo dalykėlių. tik nesuprantu, kam tau reikia, jei kompas prikištas? smile.gif

Na aš pagalvosiu, gal ir nelabai man jų reikia unsure.gif O ar reikia, kad pas mane kompe būtų tokia programa kaip Easy MP3 Converter, ar galiu ją išmesti ir taip šiek tiek atlaisvint vietos C diske? Ji turbūt nelabai reikalinga, jei turiu Nero programą atsisiuntus, ar ne? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šiaip čia ne į temą klausimas wink.gif

Easy MP3 converter, kaip suprantu, konvertuoja failus į MP3 arba atvirkščiai. Jei tu ją naudoji, tai palik. Jei ne, tai trink lauk. Ir ji neturi nieko bendro su Nero. Čia skirtingos programos, tad negaliu pasakyti, jog jei turi Nero, tai MP3 konverterio tau nereikia. Be to, tu nori, kad tavo kompas gražus būtų? Tau svarbu, kaip atrodys ikonos? Ar tu naudoji kompą darbui, ar kaip meno kūrinį? smile.gif Jei eksperimentuoti nori, tai čia jau tavo pasirinkimas. Turėjau aš prieš porą metų kitokias ikonas, tačiau dabar man jų nebereikia, standartinės tinka. Aš programas naudoju, o ne į ikonas žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano - gaivinu temą cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langučiai: 20 rugsėjo 2007 - 17:52
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 14, 01:02)
Dabar mano toks:

user posted image

Pasakykit kąnors apie jį - patinka, nepatinka, mano ekranvaizdžio niekas nepakomentuoja verysad.gif  ax.gif blush2.gif

Jooooooooooooo - parodyk savo darbastalį ir aš tau pasakysiu kas esi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (nu bet čia skonio reikalas, o skonis tai tikrai blogas). Nu nesvarbu, aš čia prabėgdamas.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 21, 12:14)
Jooooooooooooo - parodyk savo darbastalį ir aš tau pasakysiu kas esi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif g.gif ane, tai ką apie mano gali pasakyt laugh.gif
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 21, 13:09)
g.gif  g.gif  ane, tai ką apie mano gali pasakyt laugh.gif
user posted image
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu ką ? Nu irgi tvarką nelabai mėgstanti mergyčka, nu i da kad rankas skirtingų spalvų turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nagi, tikrai Palemonai, pasakyk, kas as esu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2007 09 21, 13:52)
nagi, tikrai Palemonai, pasakyk, kas as esu  lotuliukas.gif
user posted image

Nu va, čia jau matosi, kad ne chaotiška asmenybė esi, mėgsti tvarką ir turi savo sistemą ir saugai savo akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 21 rugsėjo 2007 - 14:36
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 21, 13:43)
biggrin.gif  nu ką ? Nu irgi tvarką nelabai mėgstanti mergyčka, nu i da kad rankas skirtingų spalvų turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif a kuo jau ta žalia labiau tvarkinga nei mano laugh.gif
kad visų reikia ir visus naudoju rolleyes.gif

QUOTE(Palemonas @ 2007 09 21, 15:35)
Nu va, čia jau matosi, kad ne chaotiška asmenybė esi, mėgsti tvarką ir turi savo sistemą ir saugai savo akis.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 21, 15:39)
tongue.gif a kuo jau ta žalia labiau tvarkinga nei mano laugh.gif
kad visų reikia ir visus naudoju  rolleyes.gif

Nu ne tai kad netvarkinga, bet biški sistemos nėr, bet svarbu ka pačiai patogu. Aš asmeniškai tai susirūšiavęs turiu viską, vienam foldery ofiso šortkutai, kitame žaidimų, trečiame pc apsaugos, nu yra tik my computer, my documents, šiukšlinė ir tie folderiai. O šiaip tai į darbastalį mažai dėmesio kreipiu, jau kai prisisiunčia, tai rūšiuoju, ką trint, ką į diskus perkelt.
Atsakyti