Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Mona187 @ 2007 09 14, 01:02)
Dabar mano toks:

Pasakykit kąnors apie jį - patinka, nepatinka, mano ekranvaizdžio niekas nepakomentuoja verysad.gif  ax.gif blush2.gif

man tai nelabai schmoll.gif , kažkaip per daug visko ekrane..
Atsakyti

Pasakykit kąnors apie jį - patinka, nepatinka, mano ekranvaizdžio niekas nepakomentuoja verysad.gif  ax.gif blush2.gif

man ir ne....visiškai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 09 14, 13:47)
man ir ne....visiškai ne schmoll.gif

drinks_cheers.gif nelabai ir man unsure.gif
Atsakyti
Dabar mano toks:

idomus mirksiukas.gif patinka piktogramos taip isdestytos ax.gif
Atsakyti
Man nepatinka, kai nėra vieno didelio wallpaperio, o paimtas bet koks mažas paveiksliukas ir kartojamas. Geriau jį per centrą įdėti, o foną padaryti vienos spalvos, kad derintųsi prie piešinuko.
O ikonai tai pusė nereikalingų ir kasdien nenaudojamų biggrin.gif
Atsakyti
Na, o man patinka mano desktopas ax.gif thumbup.gif ir ikonų išdėstymas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 14, 19:10)
Na, o man patinka mano desktopas ax.gif  thumbup.gif ir ikonų išdėstymas mirksiukas.gif  biggrin.gif

Svarbu tau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 11, 22:03)
Galima parsisiųsti iš interneto įvairiausių ikoniukų ir pasikeisti smile.gif

O aš tą programą radau torrents.lt tongue.gif Iškart su cracku.

sveika
o kaip dabar galima susigražinti savo senas iprastines ikonas ir ištrinti naujas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 09 17, 20:46)
sveika
o kaip dabar galima susigražinti savo senas iprastines ikonas ir ištrinti naujas blush2.gif

Jeigu nori pakeisti ikoną shortcutui, tai Properties > Shortcut > Change icon. Defaultines ikonas gali rasti %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll faile.
O jei nori keisti ikoną pvz My computer, tai ant dekstopo pasirink Properties > Desktop > Customize desktop > General > Pasirink ikoną ir change icon smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 17, 21:18)
Jeigu nori pakeisti ikoną shortcutui, tai  Properties > Shortcut > Change icon. Defaultines ikonas gali rasti %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll faile.
O jei nori keisti ikoną pvz My computer, tai ant dekstopo pasirink Properties > Desktop > Customize desktop > General > Pasirink ikoną ir change icon smile.gif

ačiu labai didelis.viskas labai paprasta 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GvG: 17 rugsėjo 2007 - 20:28
QUOTE(GvG @ 2007 09 17, 21:28)
biggrin.gif

ačiu labai didelis.viskas labai paprasta  4u.gif
4u.gif

aham smile.gif susitvarkei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 11, 22:03)
Galima parsisiųsti iš interneto įvairiausių ikoniukų ir pasikeisti smile.gif

O aš tą programą radau torrents.lt tongue.gif Iškart su cracku.

Aš tai nežinau iš kur parsisiųsti blush2.gif Gal galėtum ką rekomenduoti? Ir kad užimtų kuo mažiau vietos, nes pas mane ir taip jau nieks netelpa doh.gif
Atsakyti