Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

Tai štai mano asmeninis vaizdas blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 31 rugpjūčio 2007 - 20:49
Ačiū ax.gif Islandijoj mirksiukas.gif Oj kaip aš ten norėčiau... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 19:55)
Bet visvien kažkaip ne taip gaunasi verysad.gif Na atsirado ta juosta su nuorodom viršuj, bet kas buvo, tas ir liko, ikonos savo vietose. Ką aš ne taipdarau ir ką turėčiau daryti? g.gif Padėkit 4u.gif

Tai ir neturi automatiškai viskas ten persikelt smile.gif Ta programikė tik sukuria papildomą juostą, į kurią galima dažniausiai naudojamų programų shortcutus ir panašiai perkelt. Bet jei tau patogiau, jog ten yra visos desktopo ikonos sukeltos, tai tavo valia smile.gif
Atsakyti
Man tai patogiau tongue.gif Aš tą juostą sumažinau, tai dabar švarus desktop'as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 01, 19:17)
Man tai patogiau tongue.gif Aš tą juostą sumažinau, tai dabar švarus desktop'as thumbup.gif

O kaip sumažint tą rocket (atrodo taip vadinasi programa) juostą?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 01, 19:24)

Prie Options (Settings) gal koks nustatymas su Size yra?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 01, 19:24)

Pasirenki iš tos juostos Dock Settings, tada šone pasirenki Icons, ir tada jau lentelėj randi Size ir susimažini kiek nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 08 31, 21:32)
Pagaliau ir man pavyko bigsmile.gif
Čia mano ax.gif

user posted image

O kaip galima pasidaryti tą laikroduką ir kalendorių ant desktop'o?.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 09 04, 18:24)
O kaip galima pasidaryti tą laikroduką ir kalendorių ant desktop'o?.... blush2.gif

kalendorius
Atsakyti
Na pas mane Windows Vista operacinė sistema, tai buvo iš karto thumbup.gif O jei pas Jus senesnė, tai greičiausiai internete reikia paieškoti, va čia yra ir laikrodukų, ir kalendorių mirksiukas.gif http://www.freedownl...ktop-clock.html
Atsakyti
Gratis, labai gražus tavo darbastalis smile.gif .

Mano dabar toks ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, tavo irgi fainas mirksiukas.gif 4u.gif (kiek tas darbastalis man juokingai skamba, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti