Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

user posted image
mano nuskanuotasis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai faini visi 4u.gif Aš tai savo niekaip neįkeliu, nors skaičiau visus patarimus bet man kažko tas mygtukas PrtScSysRq arba neveikia, arba aš žiopla doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.punksoftware.com/rocketdock
Čia dar kartą įdėjau nuorodą į tą puslapį, iš kurio parsisiuntus programą, galima pakeisti ikonų vaizdą, ir viskas atrodo kitaip. Aš irgi bandysiu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 31 rugpjūčio 2007 - 18:43
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 19:39)
Čia dar kartą įdėjau nuorodą į tą puslapį, iš kurio parsisiuntus programą, galima pakeisti ikonų vaizdą, ir viskas atrodo kitaip. Aš irgi bandysiu thumbup.gif  mirksiukas.gif

Kai išbandysi, parodyk kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 19:39)
Čia dar kartą įdėjau nuorodą į tą puslapį, iš kurio parsisiuntus programą, galima pakeisti ikonų vaizdą, ir viskas atrodo kitaip. Aš irgi bandysiu thumbup.gif  mirksiukas.gif

Bet visvien kažkaip ne taip gaunasi verysad.gif Na atsirado ta juosta su nuorodom viršuj, bet kas buvo, tas ir liko, ikonos savo vietose. Ką aš ne taipdarau ir ką turėčiau daryti? g.gif Padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 19:55)
Bet visvien kažkaip ne taip gaunasi verysad.gif Na atsirado ta juosta su nuorodom viršuj, bet kas buvo, tas ir liko, ikonos savo vietose. Ką aš ne taipdarau ir ką turėčiau daryti? g.gif Padėkit 4u.gif

Kokios ikonos? Tokios kaip šiukšliadėžė, my documents panašiai? Gal jas reikia sukelti į viršų?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 31, 19:58)
Kokios ikonos? Tokios kaip šiukšliadėžė, my documents panašiai? Gal jas reikia sukelti į viršų?

Jo, šitos.
Dabar ten viršuj irgi yra išdėstymas: My computer, My network places, My Documents, My music, My pictures, ir dar kelios.
Galvoju, tada gal tas tikrąsias ikonas reiktų pašalinti kaip shortcut'us. Tada programos liktų kompiuteryje, o ne išsitrintų. Ai, nežinau... Todėl aš jas visas ir laikau ekrane (ant ekrano), kad kas nedingtų, neišsitrintų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 20:15)
Jo, šitos.
Dabar ten viršuj irgi yra išdėstymas: My computer, My network places, My Documents, My music, My pictures, ir dar kelios.
Galvoju, tada gal tas tikrąsias ikonas reiktų pašalinti kaip shortcut'us. Tada programos liktų kompiuteryje, o ne išsitrintų. Ai, nežinau... Todėl aš jas visas ir laikau ekrane (ant ekrano), kad kas nedingtų, neišsitrintų doh.gif

Ką? Taigi šortkutus galima ištrint ir vėl įdėt į desktopą jei norit....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 31, 19:58)

Pabandžiau, tikrai ten reikia susikelti viską, ačiū už patarimą mirksiukas.gif Greitai baigsiu "švarinti" desktopą ir tada jau galėsiu pasirodyt mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 31, 21:11)
Pabandžiau, tikrai ten reikia susikelti viską, ačiū už patarimą mirksiukas.gif Greitai baigsiu "švarinti" desktopą ir tada jau galėsiu pasirodyt mirksiukas.gif  thumbup.gif

Nu va thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man pavyko bigsmile.gif
Čia mano ax.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Koks fainas....čia kurioj šaly taip? mastau.gif
Atsakyti