Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(diora @ 2007 08 14, 09:09)
na nerandu aš pas save nustatymuose to punkto  g.gif
pažiūrėk
user posted image

Susiinstaliavau ir šitam kompe kalendorių, tai ir čia nepaleido po kompo perkrovimo. Nesąmonė sad.gif Ir nustatymai lygiai tokie pat. Nesuprantu, kodėl ant mano asmeninio kompo viskas veikia, o ant šito ne? biggrin.gif Gal į startup'ą įmest reikia tą exe failą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 14, 10:15)
Susiinstaliavau ir šitam kompe kalendorių, tai ir čia nepaleido po kompo perkrovimo. Nesąmonė sad.gif Ir nustatymai lygiai tokie pat. Nesuprantu, kodėl ant mano asmeninio kompo viskas veikia, o ant šito ne? biggrin.gif Gal į startup'ą įmest reikia tą exe failą? biggrin.gif

o va kaip į startup'ą įmesti tai aš nežinau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 14, 10:16)
o va kaip į startup'ą įmesti tai aš nežinau  g.gif  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Zuasta, pas tave naujesnė versija biggrin.gif O tas, kurio linkas buvo šitoj temoj, yra senesnės versijos smile.gif Tai ten tokio on start up nėra.

O įmesti galima spaudžiant ant Start mygtuko dešinė klavišą> Open> Programs>Startup ir ten įmesti programos shortcutą, kurią reikia paleisti.
Atsakyti
bandysiu ieškoti naujesnės versijos ir instaliuotis , kad nereikėtų tiek vargti biggrin.gif
dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2007 07 05, 23:33)
Oi kiek visokių grožybių prisižiūrėjau  thumbup.gif
maniškis šiuo metu atrodo taip

user posted image

Čia truputį ne į temą, bet kaip su Vista taip icon'us susidėliot viršuj ir kad po jais pavadinimų nebūtų? doh.gif
Atsakyti
Mano naujas smile.gif
Šiandien pakeičiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 31, 11:05)
Mano naujas smile.gif
Šiandien pakeičiau wink.gif

gražus thumbup.gif , o iš kur paveiksliuką parsisiuntei ax.gif
Atsakyti
O aš vis ant darbastalio savo atostogų nuotraukas deduosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 31, 12:37)
gražus  thumbup.gif , o iš kur paveiksliuką parsisiuntei ax.gif

www.wallpapers.ru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 31, 13:40)
O aš vis ant darbastalio savo atostogų nuotraukas deduosi  blush2.gif

Aš panašiai, tai savo lelios nuotraukas įsikeliu... wub.gif Arba kokio moto/auto foto... blush2.gif Na dabar stovi mašiniuko apie kurį svajoju foto...Negaliu atsigrožėt... blush2.gif wub.gif

user posted image

O Jėzau kokia didelė nuotrauka... doh.gif doh.gif doh.gif Atsiprašau...Kaip sumažint nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 31 rugpjūčio 2007 - 15:14
Man sunku būna išsirinkt, kokį wallpaperį uždėt biggrin.gif
O foto nėra didelė wink.gif Jei aš savo originalaus dydžio įdėčiau, ištampytų puslapį, tad dedu nuorodą smile.gif Nes screenshoto mažint nenoriu biggrin.gif
Atsakyti