Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 21, 01:18)
Ačiū smile.gif Naudoju Rainlendar smile.gif

Ei, su praėjusiu gimtadieniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 18:29)
Ei, su praėjusiu gimtadieniu biggrin.gif

O, ačiū! smile.gif Kodėl su praėjusiu, jei jis šiandien? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 26, 18:31)
O, ačiū! smile.gif Kodėl su praėjusiu, jei jis šiandien?  lotuliukas.gif

ohmy.gif Nu tada su šiandieniniu tikruoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prašom eit ir džiaugtis šia diena, nes ji tik viena metuose, o kompas niekur nepabėgs biggrin.gif

Calaquendi, STAIGMENA TAU wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 26 liepos 2007 - 17:43
QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 18:35)
ohmy.gif Nu tada su šiandieniniu tikruoju gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prašom eit ir džiaugtis šia diena, nes ji tik viena metuose, o kompas  niekur nepabėgs biggrin.gif

Calaquendi, STAIGMENA TAU wink.gif

Woooow... Nice smile.gif Super ačiū smile.gif Kaip jėga smile.gif

P.S. dabar pagalvojau, jei įdėčiau desktopą to kompo, prie kurio dabar sėdžiu, sesė sužinojusi mane užmuštų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Help 4u.gif
Parsisiunčiau Rainlendar kaledorių, instaliavau į kompą, o kaip padaryti, kad visados startavus jis pasileistų g.gif , bo kiekvieną kartą įjungus kompą, desktope as jo nematau, rei iš naujo paleisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 28, 17:53)
Woooow... Nice smile.gif Super ačiū smile.gif Kaip jėga smile.gif

P.S. dabar pagalvojau, jei įdėčiau desktopą to kompo, prie kurio dabar sėdžiu, sesė sužinojusi mane užmuštų biggrin.gif biggrin.gif

Tai įkelk biggrin.gif nieko ji nesužinos gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 13, 12:11)
Help  4u.gif
Parsisiunčiau Rainlendar kaledorių, instaliavau į kompą, o kaip padaryti, kad visados startavus jis pasileistų g.gif , bo kiekvieną kartą įjungus kompą, desktope as jo nematau, rei iš naujo paleisti  4u.gif

Prie Options pažiūrėk, ar yra Run on start up. Dabar tiksliai negaliu pasakyti, nes šitam kompe nėra Rainlendar..

QUOTE(Makalius @ 2007 08 13, 12:13)
Tai įkelk biggrin.gif nieko ji nesužinos gal smile.gif

Nieko ten ypatingo biggrin.gif Tik jos ir draugės foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 13, 12:57)
Prie Options pažiūrėk, ar yra Run on start up. Dabar tiksliai negaliu pasakyti, nes šitam kompe nėra Rainlendar..

tai kad prie Options nera tokios komandos, bent jau pas mane , arba aš nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 13, 13:34)
tai kad prie Options nera tokios komandos, bent jau pas mane , arba aš nematau  doh.gif

Sorry, suklydau :/ Tai tau net neužkrauna Kalendoriaus? Turiu omeny, ar atsiranda prie laikrodžio baltas ikoniukas su skaičium?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 13, 15:15)
Sorry, suklydau :/ Tai tau net neužkrauna Kalendoriaus? Turiu omeny, ar atsiranda prie laikrodžio baltas ikoniukas su skaičium?

atsiranda tik tada, kai ijungiu kompa ir is naujo paleidziu exe failiuka, tada viskas OK iki tada kol i6jungiu kompą, kai restartuoju vėl iš naujo paleisti reikia...
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 13, 16:07)
atsiranda tik tada, kai ijungiu kompa ir is naujo paleidziu exe failiuka, tada viskas OK iki tada kol i6jungiu kompą, kai restartuoju vėl iš naujo paleisti reikia...

Eik į nuostatos-bendra-ir prie įjungti automatiškai uždėk varnelę (paskutinė pozicija)
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 08 13, 16:20)
Eik į nuostatos-bendra-ir prie įjungti automatiškai uždėk varnelę (paskutinė pozicija)

na nerandu aš pas save nustatymuose to punkto g.gif
pažiūrėk
user posted image
Atsakyti