Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(zuasta @ 2007 07 22, 18:40)
O kaip tuos skinus pakeisti?  g.gif  Niekaip neiseina doh.gif

Parsiųstus skinus reikia sudėti į C:\Program Files\Rainlendar\Skins\Skino_pavadinimas papkę, tada ant pačio kalendoriaus reikia spausti dešinį klavišą ir pasirinkti Skins. Ir ten jau renkiesi norimą skiną.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 22, 18:55)
Parsiųstus skinus reikia sudėti į C:\Program Files\Rainlendar\Skins\Skino_pavadinimas papkę, tada ant pačio kalendoriaus reikia spausti dešinį klavišą ir pasirinkti Skins. Ir ten jau renkiesi norimą skiną.

Ačiū 4u.gif . Pavyko
user posted image
Atsakyti
Dar aš noriu paklaust, tai kokį formatą ten reikia nustatyt, kai dedi į imageshack'ą? Nes man visad įsideda labai mažas nukopijuoto ekrano vaizdo vaizdas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 23, 12:21)
Dar aš noriu paklaust, tai kokį formatą ten reikia nustatyt, kai dedi į imageshack'ą? Nes man visad įsideda labai mažas nukopijuoto ekrano vaizdo vaizdas blush2.gif  biggrin.gif

Aš nustatau jpg
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 23, 16:29)
Aš nustatau jpg

Aš irgi jpg. Turiu omeny skaičius, kur ten galima pasirinkti (pvz.640x800, na čia tik kaip pavyzdys) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 23, 16:32)
Aš irgi jpg. Turiu omeny skaičius, kur ten galima pasirinkti (pvz.640x800, na čia tik kaip pavyzdys) ax.gif

Aš dedu i Photobucket
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 21, 23:50)
Tikriausiai Nešiojamas kompiuteris. Spėju printscreen užrašas yra mėlynas arba koks nors geltonas. Reiškia, kad tok klavišo funkcija užrašyta kita spalva veikia tik su specialiu Fn mygtuku (Fn reiškia Function), kurį turi visi nešiojami kompiuteriai, ir jis būna irgi kitos spalvos, ir dažniausiai Fn mygtuką rasite klaviatūros apačioje, keirėje.

ne, ne nešiojamasis kompas pas mane smile.gif turbūt kažką aš pati čia maišau 4u.gif , pas mane toks tas mygtukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsella: 25 liepos 2007 - 19:12
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 23, 16:32)

O tu nustatinėji dar dydį? Nemažini paveiksliuko su kokia nors programa? Kadangi aš nenoriu savo gražaus ekrano mažint, tai nededu tiesiai į forumą, o parašau nuorodą į paveiksliuką smile.gif

Jeigu nori mažinti per imageshack'ą, tai gali bandyt rinktis 640x480px smile.gif Gal nebus per didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2007 07 05, 23:33)
Oi kiek visokių grožybių prisižiūrėjau  thumbup.gif
maniškis šiuo metu atrodo taip

user posted image

o kaip padaryt tokį laikrodį su kalendorium lietuvišku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 07 25, 20:11)
ne, ne nešiojamasis kompas pas mane smile.gif  turbūt kažką aš pati čia maišau 4u.gif , pas mane toks tas mygtukas:
user posted image

Vadinasi tas klavišas turi dvi funkcijas, turi būti mygtukas perjungiantis tas funkcijas, arba matyt reikia kažkokią kombinaciją daryti.

Gal Jums pavyktų visą klaviatūrą nufotografuoti, kad matytųsi mygtukai ir užrašai?
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2007 07 26, 15:29)
o kaip padaryt tokį laikrodį su kalendorium lietuvišku? g.gif

Čia Windows Vista. Jei turite XP, reikia matyt ieškoti kokių nors specialių priedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 26 liepos 2007 - 14:38
[Čia Windows Vista. Jei turite XP, reikia matyt ieškoti kokių nors specialių priedų.
[/quote]
o kur ją rast? blush2.gif
Atsakyti
[quote=NOKIA,2007 07 26, 15:43]
[Čia Windows Vista. Jei turite XP, reikia matyt ieškoti kokių nors specialių priedų.
[/quote]
o kur ją rast? blush2.gif
[/quote]
Vista tai nauja Windows versija. Ji parduodama su kompiuteriu, arba galima nusipirkti kompiuteri7 parduotuv4j. Atrodo gra=iai, bet pirkti nerekomenduoju.
Atsakyti