Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

Žinai, šitas OT dėl FF vs. IE vs. Opera daugumoj temų vyrauja biggrin.gif Aš ir draugėm bandau išaiškint, kad nenaudotų IE, tik jos kažko netiki, kad FF geriau doh.gif
Atsakyti
user posted image
dabar toks
Atsakyti
Oi kiek visokių grožybių prisižiūrėjau thumbup.gif
maniškis šiuo metu atrodo taip

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2007 07 05, 23:33)
Oi kiek visokių grožybių prisižiūrėjau  thumbup.gif
maniškis šiuo metu atrodo taip

user posted image

O kaip čia taip? Kad piktogramos viršuj, o ne per visą ekraną? Gal ir aš galėčiau taip pasidaryt blush2.gif g.gif Ir čia kokiu būdu tai galima įvykdyt? Nes jos, kiek pastebėjau, mažesnės nei įprasto dydžio

Šiaip tai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš pabandžiau programa kurios adresas buvo parašytas gerose interneto nuorodose,man atrodo Padėjėjas buvo parašes nuoroda, tai tikiuosi nesupyks kad aš čia ją įdėsiu ax.gif

http://www.punksoftware.com/rocketdock

Man ji visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 05, 23:12)
O kaip čia taip? Kad piktogramos viršuj, o ne per visą ekraną? Gal ir aš galėčiau taip pasidaryt blush2.gif  g.gif Ir čia kokiu būdu tai galima įvykdyt? Nes jos, kiek pastebėjau, mažesnės nei įprasto dydžio

Šiaip tai man patinka thumbup.gif

Ten Windows Vista smile.gif

Naudojau šiek tiek ObjectDock (panašus į RocketDock), bet kažkaip nėra labai naudingas daiktas. Na, gražiai atrodo, bet... Man ir ant desktopo ikonos gerai yra biggrin.gif Niekam nereik, kad dar papildomoj juostoj būtų ikonos smile.gif
Atsakyti
Mano naujas desktopas tongue.gif
Turiu jį jau kelias dienas, bet tik dabar prisiruošiau padaryt screenshotą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 20:33)
Mano naujas desktopas tongue.gif
Turiu jį jau kelias dienas, bet tik dabar prisiruošiau padaryt screenshotą biggrin.gif

Nepamiršk Lauren Malign gimtadienio lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Gražus, toks kaip avatare ohmy.gif
Atsakyti
Nepamiršiu biggrin.gif Tuo labiau, kad kitą dieną mytas tongue.gif

Joa, pasirodo, kad iš šito wallpaperio iškirptas avataras smile.gif

Buvau netgi pamiršusi, iš ko avataras padarytas smile.gif P.S. avatarą ne aš dariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 21:54)
Nepamiršiu biggrin.gif Tuo labiau, kad kitą dieną mytas tongue.gif

Joa, pasirodo, kad iš šito wallpaperio iškirptas avataras smile.gif

Buvau netgi pamiršusi, iš ko avataras padarytas smile.gif P.S. avatarą ne aš dariau biggrin.gif

Kaip fainai, net mytą darot ax.gif
Gal Vilniuj? biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj tongue.gif Per HP5 filmo išankstinį seansą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 22:07)
Vilniuj tongue.gif Per HP5 filmo išankstinį seansą smile.gif

Jo? Geras, tokios gerbėjos didelės thumbup.gif aš už kiną nė 5 lt nemokėčiau, o dar išankstinį seansą irnesakyk.gif
Atsiprašau už off topicą aciuks.gif
Atsakyti