Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 18:02)
Gražus thumbup.gif
Man irgi patinka SUbSilver stilius drinks_cheers.gif

subSilver yra phpBB forumo pagrindinis stilius biggrin.gif o windows'ų spalvos vadinasi tiesiog silver smile.gif

Nepyk, man patinka kabinėtis, kai pati žinau biggrin.gif

Pas mane irgi daug langų yra, tai patogiau, kai dviguba juosta. Ir ant FF galėtų būti dviguba wink.gif Nes ir puslapių daug atsidarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 26, 19:46)
subSilver yra phpBB forumo pagrindinis stilius biggrin.gif o windows'ų spalvos vadinasi tiesiog silver smile.gif

Pas mane irgi daug langų yra, tai patogiau, kai dviguba juosta. Ir ant FF galėtų būti dviguba wink.gif Nes ir puslapių daug atsidarau biggrin.gif

Atsiprašau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pats gi forumą turiu hihihi.gif Bišky susipainiojau..... kabinėkis kabinėkis dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 26, 19:46)

o ir ant FF galima pasidaryti dvigubą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 26, 20:33)

O ant operos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 26, 19:33)

Kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 26, 16:30)
man  -  taip smile.gif

OK, įdedu ir aš savo smile.gif

gražus bigsmile.gif

QUOTE(vaidile @ 2007 06 26, 17:20)
mano toks:

vasarišas thumbup.gif

na pagaliau skyrelis atsigavo rolleyes.gif įdomu pažiopsoti į kitų deskopus blush2.gif
Atsakyti
aš turiu daug gražių wallpaperių smile.gif Tai prieš keičiant dar reikia pagalvoti, į kokį keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 26, 22:05)

reikia TabMix plugino: https://addons.mozil...efox/addon/1122

tada nueinate į Tab Mix Plus Options, Paspaudžiate Display kortelę. Pasirenkate pre "when tabs donžt fit width" Multi-row ir štai. kai tabų bus per daug jų pasidarys kita eilutė.

bet čia matyt reikia perkelti prie FF forumo temos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 26 birželio 2007 - 21:41
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 26, 21:39)
reikia TabMix plugino: https://addons.mozil...efox/addon/1122

tada nueinate į Tab Mix Plus Options, Paspaudžiate Display kortelę. Pasirenkate pre "when tabs donžt fit width" Multi-row ir štai. kai tabų bus per daug jų pasidarys kita eilutė.

bet čia matyt reikia perkelti prie FF forumo temos...

Labai ačiū smile.gif Dabar aš kieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:34)
O ant operos? g.gif

Opera nėra atviro kodo programa, todėl jai priedų praktiškai nėra. Jos kodas yra komercinė paslaptis, nes neseniai dar ji buvo mokamas produktas. ir dabar iš dalies mokamas, jei nori gauti support.

Štai dar vienas FF pranašumas prieš Opera.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 26, 23:00)
Opera nėra atviro kodo programa, todėl jai priedų praktiškai nėra. Jos kodas yra komercinė paslaptis, nes neseniai dar ji buvo mokamas produktas. ir dabar iš dalies mokamas, jei nori gauti support.

Štai dar vienas FF pranašumas prieš Opera.

Bet Opera vistiek mielesnė ir greitesnė schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 23:13)
Bet Opera vistiek mielesnė ir greitesnė  schmoll.gif  wub.gif

na dėl greičio nesiginčysiu. Tu teisus Makaliau. : http://www.howtocrea...owserSpeed.html

Bet naudojausi opera kokius metus ir nepatiko būtent tai, kad negaliu pritaikyti taip kaip man reikia. smile.gif

Klausyk, mes čia biskį Off topic padarėm. gal reikia sukurti atskirą skyrelį "FF vs IE vs Opera"?
poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 26 birželio 2007 - 22:25