Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(krispuka @ 2007 06 16, 23:01)
Makaliau na parsiiunčiau tą operą oi visai aš ten žalia nieko nesuprantu reikia dauk ką išnagrinėt ar priprast doh.gif

O AŠ PRIPRATAU...IR NĖRA NIEKO TEN SUNKAUS...DABAR TIK JĄ IR NAUDOJUS...JI MAN thumbup.gif
Atsakyti
Man FireFox mielesnė naršyklė tongue.gif Opera kažkokia šalta. Nepatiko ji man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 17, 10:46)
Man FireFox mielesnė naršyklė tongue.gif Opera kažkokia šalta. Nepatiko ji man wink.gif

Man ir lapytė labaiu patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
o yra ir tokių, kuriem labiau IE patinka, o ne FF ar Opera rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 06 16, 23:01)
Makaliau na parsiiunčiau tą operą oi visai aš ten žalia nieko nesuprantu reikia dauk ką išnagrinėt ar priprast doh.gif

Oj, taigi ten taip paprasta viskas ax.gif tikrai reikia priprast 4u.gif

QUOTE(eveneir @ 2007 06 17, 01:56)
O AŠ PRIPRATAU...IR NĖRA NIEKO TEN SUNKAUS...DABAR TIK JĄ IR NAUDOJUS...JI MAN  thumbup.gif

Man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 17, 10:46)

O man ne schmoll.gif Man OPERA miela wub.gif jauki tokia, firefox kažkokia hm, kampuota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 17, 22:56)
Oj, taigi ten taip paprasta viskas  ax.gif tikrai reikia priprast  4u.gif
Man irgi drinks_cheers.gif
O man ne schmoll.gif Man OPERA miela  wub.gif jauki tokia, firefox kažkokia hm, kampuota  unsure.gif

Makaliau...gaudais Operoj...sakyk ką man reikia atsisiųstii,kad aš galėčiau žiūrėti pvz klipukus,žaidimus ir t.t.(kai kūrių man nerodo).
atidaro su užrašu-PLUG IN CONTENT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 17 birželio 2007 - 22:06
QUOTE(eveneir @ 2007 06 17, 23:05)
Makaliau...gaudais Operoj...sakyk ką man reikia atsisiųstii,kad aš galėčiau žiūrėti pvz klipukus,žaidimus ir t.t.(kai kūrių man nerodo).
atidaro su užrašu-PLUG IN  CONTENT g.gif

lotuliukas.gif reik firefoxo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 06 17, 23:05)
atidaro su užrašu-PLUG IN  CONTENT g.gif

Tai ir reikia vienos programos, kur norint kažką pažiūrėt, išmetas lentelę, kad reikia atsisiųst tą ir tą. Tai ir spaudi ir atsisiunti ax.gif

Grange, lotuliukas.gif su opera vistiek geriau, pabandyk koks greitis...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 17, 23:11)
Tai ir reikia vienos programos, kur norint kažką pažiūrėt, išmetas lentelę, kad reikia atsisiųst tą ir tą. Tai ir spaudi ir atsisiunti ax.gif

Grange,  lotuliukas.gif su opera vistiek geriau, pabandyk koks greitis...

tai supratau,kad reikia...atsisiųst atsisiunčiau,bet nieko toliau neleidžia daryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 06 17, 23:10)
lotuliukas.gif  reik firefoxo  mirksiukas.gif

žinok parsisiunčiau...nu nieko ten mandraus unsure.gif
opera -mielesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškis šiuo metu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 06 18, 00:29)
tai supratau,kad reikia...atsisiųst atsisiunčiau,bet nieko toliau neleidžia daryt g.gif
Papildyta:

žinok parsisiunčiau...nu nieko ten mandraus unsure.gif
opera -mielesnė mirksiukas.gif

Tai nueini į ten kur ją atsisiuntei (my document ar kur ten) , surndi ją ir paspaudi ir instaliuoji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 18, 12:00)
Tai nueini į ten kur ją atsisiuntei (my document ar kur ten) , surndi ją ir paspaudi ir instaliuoji  unsure.gif

parašiau -kompiuterio problemos...nebeterškim čia temos cool.gif
Atsakyti