Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 11:48)
Kaip gražu thumbup.gif
O ko pas tave dvi mozillos apačioj? mastau.gif
Čia Belgijoj turbūt , ane? biggrin.gif

Nea, čia londone pire tower tilto.
o tos mozilos nežinau kaip čia pasidarė.. ištryniau dabar....

QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 11:59)
Čia vietoj prakeikto Internet Explorerio - greitesnė ir saugesnė naršyklė po internetą, ir fainesnė, nors man asmeniškai OPERA  thumbup.gif

turiu aš ir operą, bet kažkaip čia įpratau jau tai ir gerai...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 11:59)
Čia vietoj prakeikto Internet Explorerio - greitesnė ir saugesnė naršyklė po internetą, ir fainesnė, nors man asmeniškai OPERA  thumbup.gif

ane blink.gif o pasmane Internet Explorer g.gif kur gaut tą opera tai sakai saugesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 06 08, 12:02)
ane blink.gif o pasmane Internet Explorer  g.gif kur gaut tą opera tai sakai saugesnė unsure.gif

opera iš čia

mozilą iš čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 08, 12:08)

au IE nepakenčiu biggrin.gif
Operą myliu..... daug fainiau ir jaukiau kažkaip, mozilla tai kažkokia šalta biggrin.gif nu kaip čia pasakius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 08, 10:35)
tau neišeina padaryti screenshoto, ar įkelti jo į imageshack.us? Jei pirmas atvejis, tai spaudi printscreen mygtuką, atsidarai kad ir paint, spaudi ten ctrl+v (arba edit->paste, atrodo) įsiklijuoja ekrano foto ir išsaugai tą paveiksliuką *.jpg formatu smile.gif ai, bet tikriausiai šitai moki, jei jau vieną buvai padariusi smile.gif
o į imageshack.us kai keli, ką rašo?

Dabar tai išvis nieko nerašo, o vakar rašė kažką, kad failo formatas neapsaugotas. Man pradėjo nebeveikt, kai pradėjo atidarinėt su Photoshop programa. Noriu aš ją išsitrinti, bet man neleidžia, rašo, kad neva neuždaryta viena programa, nors ji aiškiai uždaryta. Nu nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 12:10)
au IE nepakenčiu biggrin.gif
Operą myliu..... daug fainiau ir jaukiau kažkaip, mozilla tai kažkokia šalta biggrin.gif nu kaip čia pasakius biggrin.gif

Papildyta:
pažiūrėsiu ir tą ir aną išmėginsiu kai laiko tūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 06 08, 14:06)
Papildyta:
pažiūrėsiu ir tą ir aną išmėginsiu kai laiko tūrėsiu rolleyes.gif

Ir parašyk poto ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 15:07)
Ir parašyk poto ar patiko smile.gif

būtinai ax.gif
Atsakyti
user posted image
O as toki isidejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuasta: 08 birželio 2007 - 14:43
Fainas bigsmile.gif
net kvapą užgniaužė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 08, 15:42)
O as toki isidejau  ax.gif

rolleyes.gif kai dedi į painta, sutempk po to kraštus, tų baltų langų nesimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 08, 16:19)
rolleyes.gif  kai dedi į painta, sutempk po to kraštus, tų baltų langų nesimatys  mirksiukas.gif

Supratau.Net nepagalvojau ax.gif
Atsakyti