Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 06 07, 14:21)
vienam šuniukui negera man rodos  (tam kur liežuvį iškišęs) lotuliukas.gif  blush2.gif  niu bet labai mielas darbastalis  smile.gif

tikrai nepastebėjau unsure.gif

reik atgaivint lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dabar toks thumbup.gif :
user posted image
P.S. Šįkart visai mažas gavosi verysad.gif Bet paspaudus ant jo galima pamatyt ir didesnį vaizdą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 07 birželio 2007 - 16:41
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 07, 17:39)
Mano dabar toks thumbup.gif :
user posted image
P.S. Šįkart visai mažas gavosi verysad.gif Bet paspaudus ant jo galima pamatyt ir didesnį vaizdą thumbup.gif

Na ir kaip šis? Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 07, 19:44)
Na ir kaip šis? Ką manot?

o kodėl neatsinaujini windowsų? g.gif
Nenori xp?
Atsakyti
galvojau, kad kompas nepaveža XP, bet pamačiau Photoshop CS3 smile.gif

ir adobe reader jau 8 versija yra, o pas tave tik 5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 07 birželio 2007 - 19:17
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 20:02)
o kodėl neatsinaujini windowsų? g.gif
Nenori xp?

O kaip atsinaujint? Ką man duos tas atnaujinimas? Ką tai reiškia? lotuliukas.gif g.gif
Šiaip tai pas mane pats kompiuteris Windows XP (tikiuosi taip pavadinimą parašiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 07 birželio 2007 - 19:37
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 07, 19:34)
O kaip atsinaujint? Ką man duos tas atnaujinimas? Ką tai reiškia? lotuliukas.gif  g.gif
Šiaip tai pas mane pats kompiuteris Windows XP (tikiuosi taip pavadinimą parašiau)

kompiuteris nėra nei XP, nei 98 ar dar koks smile.gif Win 95, win 98, win xp ir pan yra operacinė sistema.

tai kaip suprantu, pas tave WIN XP OS. Tačiau pagal meniu juostą taip neatrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 07, 20:41)
kompiuteris nėra nei XP, nei 98 ar dar koks smile.gif Win 95, win 98, win xp ir pan yra operacinė sistema.

tai kaip suprantu, pas tave WIN XP OS. Tačiau pagal meniu juostą taip neatrodo wink.gif

Aš madų nesivaikau smile.gif Na tai sakykit, kas pas mane blogai, pasistengsiu pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
čia ne dėl mados biggrin.gif

Tai pas tave WIN XP? Nenori gražesnės apačios? smile.gif

Adobe Reader gali naują versiją parsisiųst wink.gif va čia yra mygtukas download smile.gif Naujausia versija.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 07, 20:48)
čia ne dėl mados biggrin.gif

Tai pas tave WIN XP? Nenori gražesnės apačios? smile.gif

Adobe Reader gali naują versiją parsisiųst wink.gif va čia yra mygtukas download smile.gif Naujausia versija.

O kai atsisiųsiu tą naujaqusią versiją, tai ar veiks tie dokumentai, kuriuos skaičiau su Adobe5? g.gif
Atsakyti
žinoma smile.gif tik reiks perkraut kompą, kad normaliai veiktų smile.gif vakar pas save susiinstaliavau 8 versiją, tai nesupratau, kodėl nerodo man internete PDF failų biggrin.gif Šiandien ryte pabaigė instaliuot man jį biggrin.gif
Atsakyti
Pas tave man rodos windows 2000, tikrai ne xp wink.gif
Papildyta:
Va kaip xp langai ir įrankių juosta atrodo, pas tave tikrai ne xp smile.gif

user posted image
Atsakyti