Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 03, 13:33)
gražu smile.gif vanduo ir kalnai... mmm.. wink.gif

Ir dar miestas koks fainas blush2.gif
Atsakyti
va čia jau mano dabartinis ,bet mėgstu įvairovę tai su Magentic programos pagalba fonai keičiasi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Geras, aš irgi norėčiau LT windowsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 12:44)

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 06 07, 11:41)
va čia jau mano dabartinis ,bet mėgstu įvairovę tai su Magentic programos pagalba fonai keičiasi ax.gif

mieli šuniukai wub.gif
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 11:44)

o mane kažkaip jie netraukia schmoll.gif kelis kartus teko prisėsti prie lietuviškų, tai ne kas unsure.gif visą gyvenimą naudoji ne LT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 06 07, 13:48)
mieli šuniukai  wub.gif
o mane kažkaip jie netraukia  schmoll.gif  kelis kartus teko prisėsti prie lietuviškų, tai ne kas  unsure.gif  visą gyvenimą naudoji ne LT  rolleyes.gif

Pas mus mokykloj LT thumbup.gif
Todėl ir man pradėjo patkt, bent nepridirbčiau visokių nesąmonių nesuprasdamas ką darau doh.gif
Atsakyti
Lietuviški windowsai - fuj... bijau.gif pas mus mokykloj buvo jie, tai vos neapsivėmiau pamačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 07, 13:58)
Lietuviški windowsai - fuj...  bijau.gif pas mus mokykloj buvo jie, tai vos neapsivėmiau pamačiusi biggrin.gif

visai nieko kai pripranti g.gif man asmeniškai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
vienam šuniukui negera man rodos (tam kur liežuvį iškišęs) lotuliukas.gif blush2.gif niu bet labai mielas darbastalis smile.gif
Atsakyti
Lietuviški windowsai - fuj...  bijau.gif pas mus mokykloj buvo jie, tai vos neapsivėmiau pamačiusi biggrin.gif

O aš noriu ir taškas bebe.gif
Atsakyti

O man lietuviski thumbup.gif
Atsakyti
Kvailai ten visi terminai išversti. Kai nori ką nors rasti, ieškai ilgai. Niekad nenaudosiu sulietuvintų programų. Dauguma kompiuteristų nemėgsta lietuviškų.
Atsakyti