Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(grange @ 2007 05 28, 21:21)
blink.gif  o dar senesnės mano žinutės nebuvo?  doh.gif

ne visus naudioju, bet jei reikia visi po ranka, nereikia ieškpoti kitur. dabar jau keliais mažiau  blush2.gif

Nu tai kad visą temą skaičiau wink.gif
Žiūrinėjau paveiksliukus jūsų blush2.gif
Atsakyti
aj neįsiskaičiau į tekstą smile.gif pas mane kitokiu būdu nucrackint reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2007 05 28, 21:35)

P.S.Makaliau,kokius Tu ten romanus rašai? lotuliukas.gif Aš gi viską matau  tongue.gif lotuliukas.gif

Nerašau jokių romanų tongue.gif
Išėjęs buvau ir palikau ant atsakymo lango...
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2007 05 28, 21:29)
Kiek mačiau skyrelyje,tai Tavo kompas naujas.Tikrai nemanau,kad turėtų stabdyti,o jei ir taip,tai tokiu atveju galėsi išinstaliuoti. mirksiukas.gif
Va,dar ir instrukciją pridėsiu,kad viskas vyktų sklandžiai:
- Install the program
- close the activation window
- Pres CTRL + ALT + DEL and go to "Process", find the process called
  WBINST~1.EXE and click "Finish process"
- Now, copy, paste and apply the patch in the install directory ( i.e. C:\Program files\Stardock\Object Desktop\WindowBlinds\)
- Reboot your machine
- Done!

ačiū už vargelį Cacule 4u.gif
siunčiuosi...
tik nesu tikra ką reikės padaryti va šitam žingsny: Now, copy, paste and apply the patch in the install directory ( i.e. C:\Program files\Stardock\Object Desktop\WindowBlinds\). kažką nukopinti į šitą folderį ane? bet kas tas kažkas? rolleyes.gif
Atsakyti
nu suinstaliavau, bet nesu tikra ar teisingai padariau viska. nes perkrovus pc tas langas kur reikia activation koda irasyti atsirado.tai as ji uzdariau... unsure.gif
Atsakyti
maniškis rolleyes.gif
user posted image
Grangei didelis ačiū... 4u.gif ir ką aš be tavęs daryčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 05 28, 23:26)
Grangei didelis ačiū... 4u.gif ir ką aš be tavęs daryčiau wub.gif

ploja.gif šaunu,kad pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 28, 00:10)
aš į photoshopą užseivinau, tai viskas išėjo. jei desktopą seivini, tai išeina tas pats.
o jei yra atidarytas koks nors kitas langas, tai spaudžiant alt+print screen padaro tik to atidaryto lango screenshotą. be desktopo ir kitų langų.

As dar kartą labai atsiprašau biggrin.gif norėčiau paprasyt, kad gal kas galetu man per skype persiusti photoshopo programą, nes man niekaip nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 28, 23:57)
As dar kartą labai atsiprašau biggrin.gif norėčiau paprasyt, kad gal kas galetu man per skype persiusti photoshopo programą, nes man niekaip nesigauna verysad.gif

o sakai jei persiųs-gausis? g.gif vistiek kiek suprantu-reikės jį ten insteliuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 28 gegužės 2007 - 23:02
QUOTE(Caculė @ 2007 05 28, 21:29)
Kiek mačiau skyrelyje,tai Tavo kompas naujas.Tikrai nemanau,kad turėtų stabdyti,o jei ir taip,tai tokiu atveju galėsi išinstaliuoti. mirksiukas.gif
Va,dar ir instrukciją pridėsiu,kad viskas vyktų sklandžiai:
- Install the program
- close the activation window
- Pres CTRL + ALT + DEL and go to "Process", find the process called
  WBINST~1.EXE and click "Finish process"
- Now, copy, paste and apply the patch in the install directory ( i.e. C:\Program files\Stardock\Object Desktop\WindowBlinds\)
- Reboot your machine
- Done!

Neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 05 29, 00:00)
o sakai jei persiųs-gausis? g.gif vistiek kiek suprantu-reikės jį ten insteliuoti unsure.gif

Na taip, as suprantu, kad reiks isiinstaliuoti, bet gal as kazka ne ta siunciuos, kad man neleidzia uzbaigt instaliacijos g.gif
Atsakyti
Va, dar norėčiau, jei išeis, įdėt ir parodyt savo darbastalį smile.gif
.................................................................................................................................
................................................................................................................................
Atsakyti