Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

Pabandžiau ar su alt ar be, padaro atidaryto lango foto, čia gal kaip ant kurių klaviatūrų ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif oo kokia banga,.. gražu
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2007 05 28, 10:05)

o iš kur tokia meniu juosta g.gif aš vistoje lyg nemačiau unsure.gif man graži wub.gif nes dabartinė mano šiek tiek per tamsi doh.gif
Atsakyti
Mano,tai Windows XP,bet yra tokia programėlė "WindowBlinds",kurioje ir yra tokios meniu juostos ir apskritai galimybė suvizualinti XP į Vistą. smile.gif O ir palyginus,tai nedaug vietos užima,kompo resursų neryja. smile.gif

P.S.kaip aš dabar norėčiau toj bangoj pasipliuškenti...net erzina toks darbastalis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculė: 28 gegužės 2007 - 10:42
Pas mane irgi WindowBlinds yra. Gražiau atrodo windowsai smile.gif Tik gal šiek tiek PC stabdo.
Atsakyti
Na,aš jos poveikio nepajaučiau.Pas mane buvo suinstaliuota Vista,tai gryna višta blink.gif Gyvavo tik kelias valandas. hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif pas mane ilgiau ištvėrė smile.gif neatsimenu, kiek, bet tikriausiai ilgiau savaitės nelaikiau vistos pas save biggrin.gif
Atsakyti
O iš kur gauti tą blindą g.gif manęs prašo registruotis kai noriu parsisiųsti doh.gif
Atsakyti
Aš nieko nesakiau blush2.gif

MegaNet interneto tiekėjo programų svetainė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2007 05 28, 20:05)
Aš nieko nesakiau blush2.gif
MegaNet interneto tiekėjo programų svetainė. bigsmile.gif

lotuliukas.gif nieko nieko nesakei lotuliukas.gif ačiuks aciuks.gif pravers ir man smile.gif

ai, bet žiūriu daba, kad neišeina parsisiųst. panaikino jau tą failą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 28 gegužės 2007 - 19:15
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:47)
Susirask ant klaviatūros mygtuką print screen pas mane jis prie tų f1 f2 f12 pačiam gale, ir spaudi jį, pirma minimizavus visus langus, tau nufotografavo vaizdą. tada eini i paintą, spaudi paste ir save kur nors ir turi foto, ją keli į kokį internetinį albumą ir dedi čia  mirksiukas.gif

Jau išmokau smile.gif
Tuoj ir aš įkelsiu tongue.gif
bet bus toks paprastas....
Kur jų daugiau galima rasti? g.gif
Papildyta:
Vo tongue.gif

user posted image
Atsakyti