norėčiau ir aŠ PASIRODYTI,ką turiu ant desktopo...niu nemoku-gal bus kas pasufleruos
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:46)
o kaip reikia įkelti foto iš desktopo...niu nemoku-gal bus kas pasufleruos
Susirask ant klaviatūros mygtuką print screen pas mane jis prie tų f1 f2 f12 pačiam gale, ir spaudi jį, pirma minimizavus visus langus, tau nufotografavo vaizdą. tada eini i paintą, spaudi paste ir save kur nors ir turi foto, ją keli į kokį internetinį albumą ir dedi čia
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:47)
Susirask ant klaviatūros mygtuką print screen pas mane jis prie tų f1 f2 f12 pačiam gale, ir spaudi jį, pirma minimizavus visus langus, tau nufotografavo vaizdą. tada eini i paintą, spaudi paste ir save kur nors ir turi foto, ją keli į kokį internetinį albumą ir dedi čia
nu nepažįstamas žodis mano žodyne
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:54)
nu nepažįstamas žodis mano žodyne
nerandi ant klaviatūros? turi būti tikrai.... šalia bent jau pas mane Scroll lock, Pause/break
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:57)
nerandi ant klaviatūros? turi būti tikrai.... šalia bent jau pas mane Scroll lock, Pause/break
nesuprantu-kaip reikia minimizuoti?
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:59)
ai.. ot aš tundra, nežiūriu kurį tu žodį pažymėjai, pamačiau paryškintą print screen ir galvoju, kad to nematei...
Minimizavus reiškia minimize nu nuleisti visus langus, kad matytųsi destkopas, nu čia gal ir taip jau aišku, nu bet vistiek paminėjau
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:59)
čia turi omeny, sumažinus visus langus (kad matytusi tik tavo darbastalis). paspaudus tą minusiuką viršutiniam dešiniam kiekvieno lango kampe
bet aš tai kai darau print screen kartu ir ALT spaudžiu
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 28, 00:02)
bet aš tai kai darau print screen kartu ir ALT spaudžiu
ane? o kam?
aš kai pabandžiau dabar su alt tai man neleidžia savinti į paintą, o koks skirtumas kaži
aš į photoshopą užseivinau, tai viskas išėjo. jei desktopą seivini, tai išeina tas pats.
o jei yra atidarytas koks nors kitas langas, tai spaudžiant alt+print screen padaro tik to atidaryto lango screenshotą. be desktopo ir kitų langų.
o jei yra atidarytas koks nors kitas langas, tai spaudžiant alt+print screen padaro tik to atidaryto lango screenshotą. be desktopo ir kitų langų.
QUOTE(grange @ 2007 05 28, 00:03)
ane? o kam?
aš kai pabandžiau dabar su alt tai man neleidžia savinti į paintą, o koks skirtumas kaži
neįsivaizduoju kam aš tai darau bet taip tiesiog išmokau. ir koledže va visai neseniai kai turėjom komp. grafikos paskaitas dėstytojas sakė spauskit alt+printscreen taip taip ir darau bet va pabandžiau tik Pritnscreena spausti ir suveikė, tai net nežinau kame čia bajeris
tai gal tik langą reikęjo nufotkint, o ne desktopą desktopui užtenka ir print screen
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 28, 09:58)
tai gal tik langą reikęjo nufotkint, o ne desktopą desktopui užtenka ir print screen
Visko gali būt