Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

norėčiau ir aŠ PASIRODYTI,ką turiu ant desktopo...niu nemoku-gal bus kas pasufleruos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 27 gegužės 2007 - 22:47
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:46)
o kaip reikia įkelti foto  iš desktopo...niu nemoku-gal bus kas pasufleruos ax.gif

Susirask ant klaviatūros mygtuką print screen pas mane jis prie tų f1 f2 f12 pačiam gale, ir spaudi jį, pirma minimizavus visus langus, tau nufotografavo vaizdą. tada eini i paintą, spaudi paste ir save kur nors ir turi foto, ją keli į kokį internetinį albumą ir dedi čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:47)
Susirask ant klaviatūros mygtuką print screen pas mane jis prie tų f1 f2 f12 pačiam gale, ir spaudi jį, pirma minimizavus visus langus, tau nufotografavo vaizdą. tada eini i paintą, spaudi paste ir save kur nors ir turi foto, ją keli į kokį internetinį albumą ir dedi čia  mirksiukas.gif

nu nepažįstamas žodis mano žodyne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:54)
nu nepažįstamas žodis mano žodyne  blush2.gif

g.gif nerandi ant klaviatūros? turi būti tikrai.... šalia bent jau pas mane Scroll lock, Pause/break g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:57)
g.gif nerandi ant klaviatūros? turi būti tikrai.... šalia bent jau pas mane Scroll lock, Pause/break  g.gif

nesuprantu-kaip reikia minimizuoti?
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:59)

blush2.gif ai.. ot aš tundra, nežiūriu kurį tu žodį pažymėjai, pamačiau paryškintą print screen ir galvoju, kad to nematei... doh.gif
Minimizavus reiškia minimize smile.gif nu nuleisti visus langus, kad matytųsi destkopas, nu čia gal ir taip jau aišku, nu bet vistiek paminėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 05 27, 23:59)

čia turi omeny, sumažinus visus langus (kad matytusi tik tavo darbastalis). paspaudus tą minusiuką viršutiniam dešiniam kiekvieno lango kampe smile.gif

bet aš tai kai darau print screen kartu ir ALT spaudžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 28, 00:02)

bet aš tai kai darau print screen kartu ir ALT spaudžiu  g.gif

g.gif ane? o kam?

aš kai pabandžiau dabar su alt tai man neleidžia savinti į paintą, o koks skirtumas kaži g.gif
Atsakyti
aš į photoshopą užseivinau, tai viskas išėjo. jei desktopą seivini, tai išeina tas pats.
o jei yra atidarytas koks nors kitas langas, tai spaudžiant alt+print screen padaro tik to atidaryto lango screenshotą. be desktopo ir kitų langų.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 28, 00:03)
g.gif  ane? o kam?

aš kai pabandžiau dabar su alt tai man neleidžia savinti į paintą, o koks skirtumas kaži  g.gif

neįsivaizduoju kam aš tai darau lotuliukas.gif bet taip tiesiog išmokau. ir koledže va visai neseniai kai turėjom komp. grafikos paskaitas dėstytojas sakė spauskit alt+printscreen g.gif taip taip ir darau tongue.gif bet va pabandžiau tik Pritnscreena spausti ir suveikė, tai net nežinau kame čia bajeris schmoll.gif
Atsakyti
tai gal tik langą reikęjo nufotkint, o ne desktopą smile.gif desktopui užtenka ir print screen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 28, 09:58)
tai gal tik langą reikęjo nufotkint, o ne desktopą smile.gif desktopui užtenka ir print screen smile.gif

Visko gali būt rolleyes.gif
Atsakyti