Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 20, 22:33)
tamsta noruodele gal galima tu akvariumu.. ax.gif  biggrin.gif

niu ka nelabai, nes čia mano darytos foto, tai nuorodos nėra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 20, 22:42)
niu ka nelabai, nes čia mano darytos foto, tai nuorodos nėra...  ax.gif

A,tai uztat taip naturaliai ziurisi,nes natur-produkt fotkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 20, 12:58)
noriu naują jum savo wallpaperi parodyt  biggrin.gif labai jau jis gražus man, kad nepasidalinčiau  blush2.gif

Nice smile.gif
Dabar mano jau toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 21, 08:51)

wub.gif
Atsakyti
agu smile.gif parsisiunčiau daug wallpaperių su gyvūnais smile.gif daug meilių ten smile.gif Po truputį reiks keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 21, 10:26)
agu smile.gif parsisiunčiau daug wallpaperių su gyvūnais smile.gif daug meilių ten smile.gif Po truputį reiks keist biggrin.gif

iš kur siuntei jei ne paslaptis ax.gif nes su gyvūnais aš dar neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 21, 09:51)

rolleyes.gif kaip MG avataras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 21, 09:51)
Dabar mano jau toks smile.gif[/url]

o kur toky gauti grazuty? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 05 21, 10:49)
o kur toky gauti grazuty?  4u.gif

galiu įdėti į imageshack.us, nes aš siunčiausi archyvą, kuriame buvo daug wallpaperių smile.gif Archyvas, atrodo, šitas smile.gif Aš jų ne vieną siunčiausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 21 gegužės 2007 - 11:49
doh.gif doh.gif doh.gif rusu kalba nieko nekertu tai nepatikesi, uzsidejau su tavo visom ikonom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uh.. smile.gif

nu tai tada daryk taip:
užeik į http://customize_ru/ ir ten kairėj pusėj yra wallpapers ir žemiau animals. Tas archyvas yra antram puslapyje prieš paskutinis (Cats). Spaudi Скачать ir tada To download the file press this link. smile.gif Ant to linko smile.gif Aš kai siunčiu ką nors iš rusiško puslapio, dažniausiai neskaitau, ką ten rašo smile.gif Užtruktų kažkiek laiko, kol perskaityčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 21, 12:48)
uh.. smile.gif

nu tai tada daryk taip:
užeik į http://customize_ru/ ir ten kairėj pusėj yra wallpapers ir žemiau animals. Tas archyvas yra antram puslapyje prieš paskutinis (Cats). Spaudi Скачать ir tada To download the file press this link. smile.gif Ant to linko smile.gif Aš kai siunčiu ką nors iš rusiško puslapio, dažniausiai neskaitau, ką ten rašo smile.gif Užtruktų kažkiek laiko, kol perskaityčiau biggrin.gif

aš radau ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti