Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 19, 19:14)
na jau naršau  ax.gif  o ar čia nuo operos priklauso, kad man puslapiui greičiau pradėjo vartyti  g.gif  bet dar labai keista, nepripratus  unsure.gif
kai pamačiau tą patį pagalvojau  drinks_cheers.gif

manyčiau, jog tai nuo operos priklauso ax.gif senukas exploreris kol sumastydavo ka atversti... doh.gif hihihi.gif
tai taip, priprasti reikia..aš gana greit pripratau prie jos. kažkaip patogi man ji labai smile.gif o kai atsibosta per TOOLS - APPEARANCE pakeičiu temą ir atrodo jau naujai thumbup.gif

man rodos, ten nufotografuotas akvariumas pas grange ax.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 05 19, 18:38)
grange,koks fainas  biggrin.gif  kai tikras akvariumas  thumbup.gif

blush2.gif sekioji ania....

QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 19, 19:14)
kai pamačiau tą patį pagalvojau  drinks_cheers.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 19, 19:53)
man rodos, ten nufotografuotas akvariumas pas grange  ax.gif

ax.gif ax.gif taip, čia fotografuotas tikras akvariumas, Londono zoo sode, laukiau kol tos žvaigždės prilips prie stiklo gal 15 minučių doh.gif doh.gif turiu ir kitų labai fianų, bet kad margų žuvyčių daug,nebesimato man fono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 19, 15:33)
Pakeičiau ir aš, ale neišsirenku kokį noriu  g.gif

user posted image

ajajaj ir su kuo gi ten per skypa sneki hihihi.gif

P.S. darbastalis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 05 19, 21:03)
ajajaj ir su kuo gi ten per skypa sneki hihihi.gif

P.S. darbastalis  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vuo vuo dar viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 19, 18:53)
manyčiau, jog tai nuo operos priklauso  ax.gif senukas exploreris kol sumastydavo ka atversti... doh.gif  hihihi.gif
tai taip, priprasti reikia..aš gana greit pripratau prie jos. kažkaip patogi man ji labai  smile.gif o kai atsibosta per TOOLS - APPEARANCE pakeičiu temą ir atrodo jau naujai  thumbup.gif

ačiū už patarimus mirksiukas.gif o kažin tema apie tai yra, nes šitoj temoj ne į temą varom blush2.gif
bet jei nėra tokios temos, kur būtų apie operą, parašyk jos trūkumus ir privalumus rolleyes.gif kodėl ji geriau už IE g.gif
Atsakyti
o kuo tau geras IE?

galiu pasakyti pavyzdį...

per IRC eina visokie virusai, tipo paspausk ant nuorodos ir pan. Žmogus, naudojantis IE, paspaudžia ant tos nuorodos, jam automatiškai parsiunčia pvz paveiksliuką į temporary internet files (ar kaip ten vadinasi) ir užkrečia kompiuterį.
jeigu tą nuorodą jungia žmogus, naudojantis FF arba Operą, jam pirmiausia pasiūlo parsisiųsti kažkokį failą, kuriame 100% yra virusas, nes normaliame *.html ar *.php puslapyje automatiškai neturėtų pradėti siųsti jokio failo (nebent į jį patenkama paspaudus mygtuką/nuorodą Parsisiųsti/Download). Firefox ir Opera tokius daiktus išaiškina, o IE - ne.
Kiek girdėjau ir su ta pačia Sandra taip buvo. Mano draugė irbi buvo atidariusi tą puslapį su FF. Išmetį jai parsisiuntimo lentelę ir ji, supratusi, kad ten virusas, išjungė tą puslapį iškart.

Dauguma virusų yra kuriame Interneto Exploreriui. FireFoxui ir Operai dar ne tiek yra sukurta virusų kiek Interneto Exploreriui.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 20, 00:03)
o kuo tau geras IE?

galiu pasakyti pavyzdį...
Dauguma virusų yra kuriame Interneto Exploreriui. FireFoxui ir Operai dar ne tiek yra sukurta virusų kiek Interneto Exploreriui.

Manau, kad klaidos tada nepadariau bigsmile.gif aciuks.gif
Atsakyti
noriu naują jum savo wallpaperi parodyt biggrin.gif labai jau jis gražus man, kad nepasidalinčiau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 20, 13:58)
noriu naują jum savo wallpaperi parodyt  biggrin.gif labai jau jis gražus man, kad nepasidalinčiau  blush2.gif
user posted image

Labai grazu......... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 05 20, 14:04)
Labai grazu......... wub.gif

ačiū wub.gif
jei kam prireiks..tai va čia tas paveiksliukas pieva
ten šone jei paspausit download tai galima bus didelį variantą išsisaugoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 20, 12:58)
noriu naują jum savo wallpaperi parodyt  biggrin.gif labai jau jis gražus man, kad nepasidalinčiau  blush2.gif

gražu bigsmile.gif man patinka
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 19, 21:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vuo vuo dar viena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tamsta noruodele gal galima tu akvariumu.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti