Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 18, 18:03)
galima smile.gif aš buvau ant XP pasidariusi taip smile.gif jei norėsi, galėsiu atsiųsti su cracku smile.gif

mama mija,nieko cia neismanau,kas per crack?pirma papasakok ka turesiu atlikt doh.gif
Atsakyti
user posted image

Aš irgi dažnai keičiu darbalaukio peveikslėlius smile.gif...čia šiandieninis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 18 gegužės 2007 - 20:09
QUOTE(sandddra @ 2007 05 18, 21:05)
user posted image

Aš irgi dažnai keičiu darbalaukio peveikslėlius smile.gif...čia šiandieninis smile.gif 4u.gif

toks gražus ir toks mažuliukas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 18, 18:06)
mama mija,nieko cia neismanau,kas per crack?pirma papasakok ka turesiu atlikt doh.gif

kadangi tos programos neregistruotos negalima normaliai naudoti, yra crackas, kuris leidžia naudot, kaip nori biggrin.gif reikia suinstaliavus programą iš crack katalogo permesti failus į suinstaliuotos programos katalogą. nu šiaip tam daikte, kur aš turiu, viskas aprašyta, kaip daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 05 18, 21:46)
kadangi tos programos neregistruotos negalima normaliai naudoti, yra crackas, kuris leidžia naudot, kaip nori biggrin.gif reikia suinstaliavus programą iš crack katalogo permesti failus į suinstaliuotos programos katalogą. nu šiaip tam daikte, kur aš turiu, viskas aprašyta, kaip daryt smile.gif

Aciu,bet nerizikuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 18, 20:05)
user posted image

wub.gif gražus bigsmile.gif
matau tu naudoji operą, juk ji skirta internetui g.gif ar taip
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 18, 21:05)
user posted image

uj, tik dabar pamačiau kad gi pasididina tas paveikslėlis blush2.gif labai gražus wub.gif

QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 19, 09:17)
wub.gif  gražus  bigsmile.gif 
matau tu naudoji operą, juk ji skirta internetui  g.gif  ar taip

aha, opera yra interneto naršyklė mirksiukas.gif ir labai puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 19, 10:00)
aha, opera yra interneto naršyklė  mirksiukas.gif ir labai puiki  thumbup.gif

ir matau, kad ji nemokama bigsmile.gif viskas pas mane ji irgi bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 19, 11:30)
ir matau, kad ji nemokama  bigsmile.gif  viskas pas mane ji irgi bus  bigsmile.gif

geras pasirinkimas thumbup.gif opera nemokama kaip ir dar keletas kitu narsykliu..mozilla taip pat mirksiukas.gif
smagaus narsymo bigsmile.gif
Atsakyti
Pakeičiau ir aš, ale neišsirenku kokį noriu g.gif

user posted image
Atsakyti
grange,koks fainas biggrin.gif kai tikras akvariumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 05 19, 14:12)
geras pasirinkimas  thumbup.gif opera nemokama kaip ir dar keletas kitu narsykliu..mozilla taip pat  mirksiukas.gif
smagaus narsymo  bigsmile.gif

na jau naršau ax.gif o ar čia nuo operos priklauso, kad man puslapiui greičiau pradėjo vartyti g.gif bet dar labai keista, nepripratus unsure.gif

QUOTE(logika @ 2007 05 19, 17:38)
grange,koks fainas  biggrin.gif  kai tikras akvariumas  thumbup.gif

kai pamačiau tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti