Kai sirdyje skausmas,kai is akiu teka asaros ir kai nebelieka zodziu ka pasakyti belieka palinketi mums visoms Mamoms stiprybes
Stiprybes jums
Sunku, net isreiksti zodziais ka jauti.
Sunku, net isreiksti zodziais ka jauti.
Dieve, kodėl tokia neteisybė?Tokie maži vaikiukai tiek turi iškęsti ir tokie mažučiukai palikti šį pasaulį. Stiprybės jums mamytės. laikykitės
Nezinau ka ir pasakyti Stiprybes jums visoms
uzjauciu Niekur nerasime atsakymo i klausima "Kodel ?" - Kodel dievas pasiima geriausius ir nuostabiausius zmones ir niekuo nekaltus vaikelius???
O Viešpatėliau, skaitau,o ašaros upeliais teka Brangiosios, labai labai jus užjaučiu, suprantu jūsų skausmą, nes pati vienu metu maniau kad neteksiu dukros Gyvenimas man buvo sustojęs, nieko nenorėjau, norėjau tik būt šalia dukros, saugot ją, nuvyt tą mirtį nuo jos, mum pavyko, bet kokios tos dienos man buvo sunkios, net dabar prisiminus jas ašaros akis užlieja, ačiū dievui kad mano dukrytė liko gyva, kitaip nebučiau gyvenusi ir aš. Jūs esat stiprios moterys, aš jumis didžiuojuos, jūs patyrėt begalinį nenumaldomą skausmą, bet jūs turėjot jėgų tęst gyvenimą toliau, o dabar turit dar po kitą mažą savo pupuliuką. Jūs esat šaunuolės, jūsų maži išėję angeliukai jūs stebi iš dangaus ir tikrai didžiuojas tokiom šauniom mamom, savo broliais/seserimis, kuriuose ir yra dalelė to išėjusio leliuko. Stiprybės dar sykį jums, brangiosios
Pasakysiu tik tiek, kad gyvent kiekvienam duota tiek kiek duota- vadinasi visi angeliukai jau atliko savo misija zemej ir zaidzia puku debeseliuose...
Daug daug stiprybes jums, mamytes, ir netapatinkit po to gimusiu vaikiuku su tais angeliukais, nes tai ne tas pats, o kitas zmogutis
Daug daug stiprybes jums, mamytes, ir netapatinkit po to gimusiu vaikiuku su tais angeliukais, nes tai ne tas pats, o kitas zmogutis
Ecka, kaip tu taip ilgai ištėrei be vaikų?
Na ir prisiverkiau beskaitydama jusu isgyvenimus, kaip baisu Net negaliu isivaizduoti ka jus patyret, koki skausma, kaip jus istveret? Kai pagalvoju, jei netekciau savo mergytes, mirciau ir as, neistverciau to, ka iskentet Jus, mamytes.
Kokia neteisybe, kad tokie mazuciai angeliukai turi palikti si pasauli. Nuosirdziausiai uzjauciu Jus
Laikykites mamytes, bukit stiprios ir laimingos
Kokia neteisybe, kad tokie mazuciai angeliukai turi palikti si pasauli. Nuosirdziausiai uzjauciu Jus
Laikykites mamytes, bukit stiprios ir laimingos